Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Andysek83 Hodně pij, je potřeba na ráz vypít vždy aspoň 0,5 l tekutin (3-4 litry denně, pokud možno pít i v noci), ten urinal si dej klidně opravdu 2, ale ne dlouhodobě, já jsem to teď měla taky a Dr. mi řekl ať se to pokusím rozpít. Nakonec jsem skončila na urologii, ale leukocyty jsem v krvi naštěstí neměla, takže nebyly nutné ATB. Pozor na urologický čaj, musí být pro těhotné, nesmí tam být nějaká bylina, myslím že je to medvědicový list, ale nejsem si jistá a hlavně byl nám zakázán SEX
, což manžel těžce nese
Kdyby se to nějak hodně zhoršilo, hybaj na pohotovost, lepší ATB než hodně rozjetej zánět.
KRásné ráno, já nemůžu v noci spát na břichu - tlačí mě to. Dneska jsem zase brzy vzhůru budili mě prsa, jak mě bolej ![]()
Včera jsme byli na kontrole a vše je v pořááááádku, jupíííí
V úterý si jdu pro průkazkůůůůů ![]()
a tohle je náš drobeček, je to chlapisko, včera měl 19,8 mm
Ahoj mě zase všechno ustoupilo, prsa nebolí, blbě mi neni, tak nevim
na kontrolu jdu až 8.10. ![]()
Ahoj holky, u mě dneska bída.. od včéra mi teče z nosu, mám v krku knedlík a za chvíli snad příjdu o hlas ![]()
@chelsea001
Zbytečně se nestresuj.. nikde není psáno, že těhotné musí stále trpět ![]()
Ahoj holky, dobré ránko
já si akorát morduju hlavu nad jídelníčkem pro celý příští týden
Co jsme se přestěhovali, tak jezdím na nákup max. 1× týdně a hodlám z toho zavést tradici
Ale to vymejšlení je někdy opravdu nad mé síly, dnes nemám moc otáčkový den… Od rána mi plave žaludek, tak doufám, že je to kvůli mrňousovi a ne kvůli nějaké viróze… ![]()
Ahoj, hlásím první ZT, přestali jsme se vyvíjet 8+1
v pondělí jdu na revizi, udělají to ambulantně, půjdu hned po tom domů.
Přeju Vám všem ať to tu už nikoho jiného nepotká a v dubnu ať máte krásná zdravá miminka.
![]()
@radka101 píše:
Ahoj, hlásím první ZT, přestali jsme se vyvíjet 8+1![]()
![]()
v pondělí jdu na revizi, udělají to ambulantně, půjdu hned po tom domů.
Přeju Vám všem ať to tu už nikoho jiného nepotká a v dubnu ať máte krásná zdravá miminka.![]()
Raduškooo
to mě moc mrzííí ![]()
@radka101 taky jsem zažila… bolí to, strašně moc to bolí, přeju hodně sil ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat