Kopie Porod duben 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5370
26.9.12 09:06

@amille já byla 12+3tt, ale každý dr.to neříká, vím, že kámoška byla taky v tom 12tt taky jak sem byla já jen u jiný dr. a ona jí řekla, že to tak brzy neříká, ale já se schválně objednala k dr. Vlašínovi pač on je jeden z nějvětších odborníku na odhalení VVV nebo postížení a taky i na to pohlaví…a kdy jdeš na screening…

• načítám...
2242
26.9.12 09:09

@Olčík Já jdu na screening 15. října, to bych měla být 12+2tt. Tak snad… :)

• načítám...
16186
26.9.12 09:14

@Olčík taky gratuluji, to se tak krásně čte :potlesk: :palec:

• načítám...
16186
26.9.12 09:19

Mně dnes čeká první návštěva u nové doktorky v CGOP v Praze… Nevím co mám čekat, ale protože jsem optimista čekám jen ty nejlepší dojmy :D Jsem dnes 10+6tt a ještě nemám za sebou ani žádné odběry, jen dva potvrzující utz u původního doktora. Tak snad už konečně dostanu maminkovskou „občanku“ :lol: :lol: Trošku se i bojím, co se dozvím, ale snad bude vše jak má… Musí :jazyk:

• načítám...
16186
26.9.12 18:22

Ahoj holky, prosím vás nebyla jste některá v Gennetu v Praze? Jdu se tam objednávat na screening na doporučení mé gynekoložky, tak mně zajímá kolik peněz si mám nachystat :mrgreen: Jedou podle ceníku?

Jinak dnes docela humor na prohlídce, prcek se vrtěl jak na diskotéce, doktorka nemohla ani měřit pořádně :D Jinak všechno o. k., a už jsem konečně nafasovala i těhotenskou průkazku :lol: :palec:

• načítám...
14396
26.9.12 20:19

Mě dneska dopoledne přišlo z Gennetu, že se Fraxa neprokázala. (Psala jsem o tom, že holky s nízkým AMH mohou být přenašečky nějaké ošklivé psychické choroby, která napadá jejich syny.) Taky jsem byla v poradně. Jak jsme minule hrozně vyrostli, tak teď moc ne, ale jsem pořád na termínu. :) Eda nejdřív spinkal, takže ho v klidu změřila, má 2,72 cm. Viděli jsme nožičky a ručičky a byl sladký. Pak se nám ho podařilo probudit a to se z něj stal přeborník bojových umění. Nejdíve začal boxovat, pak výkopy nožičkama, pak poskakovat, pak mlel trochu pantem (otvíral pusinku), ale pak se zase uklidnil a chrněl. A dostali jsme průkajdu.

• načítám...
14396
26.9.12 20:20

@neila až se budeš objednávat, tak ti řeknou, kolik to stojí. Jinak já tam chodím a jsem moc spokojená.

• načítám...
16186
26.9.12 20:44

@Capelucita tak to je super :)Ty děcka jsou boží, já se fakt tlemila, když jsem pozorovala jak dává paní doktorce zabrat… :lol: jinak trochu mně doblbla, protože podle poslední MS jsem 12tt, ale podle utz 10tt. Mudr. říkala, že tak to přesně má být, že ty dva týdny bývá rozdíl… Ale já jsem se v tom jako laik malinko ztrácela, tak mně ujistila, že je vše v pořádku :potlesk: Možná se na screeningu dozvíme už i pohlaví, tak to přítel potěšil, doufám, že mně objednají co nejdříve :)

• načítám...
428
26.9.12 21:46

@Nina Filipi Ahoj Angelsounds mám já=)) Poslouchám od 11tt.

• načítám...
428
26.9.12 21:49

@Olčík Gratuluju mamino, taky jsme dopadli dobře v pondělí, je to úleva, Viď?! Už se těším na Dubňátko naše… :mavam:

• načítám...
428
26.9.12 21:51

@Capelucita Ahoj,jůůtak Edík je v pohodě. Ráda čtu takové zprávičky a hurá průkajda is Here=)Drž se

• načítám...
428
27.9.12 10:00

Ahoj Holky, jak se máme?
Já si teď udělala 1l termosku se zeleným čajem a právě čtu, že se v těhu nemůže. No to jsou mi věci, co se vlastně v těhu může??? :pankac: Plísňáky…ne, tataráček…ne, budu jako králík při vodě a na zelenině a ovoci :palec:

• načítám...
428
27.9.12 10:03

Už mám zakoupené těhu teplaky na doma ze sekáče a dvoje kalhoty z aukra, jo a taky 3 podprdy, už mi je vše malé a kalhoty už celkem tlačí. Už 2kg nahoře od začátku těhu=)Bříško se začíná dost rýsovat, jsem už na něj pyšná :palec:

• načítám...
5370
27.9.12 11:55

Andýsku jj o čaji vím, ale když si dáš sem tam jeden dva hrníčky tak ti to určo neuškodí…plísnáky třeba hermelín jim pořád sem na něm závislá…tataráček miluju, ale syrovýmu masu bych se teda ted vyhla…ale už se na něj těším až si dám. jinak mě se taky pupajz už začíná rýsovat hezky…

• načítám...
16186
27.9.12 12:05

Ahoj holky, tak jsem se objednala na genetiku a docela jsem zvědavá co za výsledky mi tam vyjdou :think: Po všech těch diskuzích co jsem tu četla se na to ani netěším… Chtěla jsem se zeptat, kdo byl s vámi na prvotrimestriálním screeningu? Chystáme se s přítelem, to je asi ok, ne?? Doktorka říkala, že nám MOŽNÁ už řeknou i pohlaví, ale mě se to zdá teda brzy, jsem 10+2tt a v ten den budu 11+1tt… Myslíte, že je to reálné? :jazyk: :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+