Kopie Porod duben 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
428
22.9.12 22:10

@Nina Filipi Tak nemůžu už spát na břiše, jedině jak píšeš, nohu pokrčenou=))Prsa mě skoro nebolí, jen mi v nich občas píchne jinak o číslo už jsou větší=)Kojná.. dojná=))

• načítám...
428
22.9.12 22:12

Hoky ještě 4 dny a začínám 2. trimestr!!! Mám radost, doufám, že bude vše ok. V pondělí screening tak povyprávím. Užijte si víkend Dubňačky. :mavam:

• načítám...
2242
23.9.12 07:47

@Nina Filipi To už bude jen chvilinka, v kolikátým týdnu jsi? :) Prsa zvládni, mně pomáhá nosit podprdy bez kostic a vycpávek, koupila jsem si nějaké ty sportovní a vůbec netlačí. Mně se prsa ale už uklidnily..
Nepřipadá vám, že to i tak letí jako voda?? :)

Holky dneska ráno jsem si dělala těhu test (mám doma v krabičce ještě dva tak je nechci vyhazovat) a druhá čárka o něco zeslábla. :( Nevolnosti tedy pořád pociťuju (i když včera jsem díkybohu už nezvracela), prsa bolet úplně přestaly. Je to normální? Někde jsem četla, že by se po určité době mělo hcG usadit na nějaké hodnotě (proto slabší čárka? :roll: ) a proto odchází i těh. nevolnosti.
Možná jen plaším, i tak prosím o radu… :oops:

• načítám...
7332
23.9.12 07:58
@amille píše:
@Nina Filipi To už bude jen chvilinka, v kolikátým týdnu jsi? :) Prsa zvládni, mně pomáhá nosit podprdy bez kostic a vycpávek, koupila jsem si nějaké ty sportovní a vůbec netlačí. Mně se prsa ale už uklidnily..
Nepřipadá vám, že to i tak letí jako voda?? :)Holky dneska ráno jsem si dělala těhu test (mám doma v krabičce ještě dva tak je nechci vyhazovat) a druhá čárka o něco zeslábla. :( Nevolnosti tedy pořád pociťuju (i když včera jsem díkybohu už nezvracela), prsa bolet úplně přestaly. Je to normální? Někde jsem četla, že by se po určité době mělo hcG usadit na nějaké hodnotě (proto slabší čárka? :roll: ) a proto odchází i těh. nevolnosti.
Možná jen plaším, i tak prosím o radu… :oops:

tak mě napadlo a neslábne ta čárka proto, že ty máš už tu hodnutu HCG vysokou a ty testíky jsou na ranné těhotenství?
Ale jestli tě to uklidní, tak než jsme jeli na dovolenou dělala jsem si test, vyšly dvě dálnice // a na dovolené, protože jsem krvácela hoodně, tak jsem si udělala test a bylo to slabší…a i přesto je vše v pořádku…

• načítám...
7332
23.9.12 07:59
@Andysek83 píše:
Hoky ještě 4 dny a začínám 2. trimestr!!! Mám radost, doufám, že bude vše ok. V pondělí screening tak povyprávím. Užijte si víkend Dubňačky. :mavam:

Já jdu na odběry krve ve čtvrtek na I. screening a na ten veeelký UTZ 18.10.2012 :)

• načítám...
2242
23.9.12 08:19

@Nina Filipi No nevím, snad jo, nebudu plašit kvůli jednomu testu.. Jdu k lékaři 2.10. na ko, 15.10. na screening :)

• načítám...
2242
23.9.12 08:26

Holky, tak jsem trošku prolistovala internet, tak to uvedu co jsem našla, pro vás, kdybyste měli něco podobného:

http://www.naseporodnice.cz/…otenstvi.php

Logicky z toho vyplývá, že ta čárka na testu by měla spolu s narůstajícím těhotenstvím slábnout, když hcG klesá.
U mě nějak významně nezeslábla, je jen slabší než před měsícem, kdy jsem testovala naposledy, ale rozhodně to není jen dušík. :)
Tak, pro klid na duši :kytka:.

• načítám...
440
23.9.12 16:41

Ahoj holky, hlásím se do klubu dubňátek. Jsem v 10+0tt, datum mi doktor stanovil na 25.4.
Teď mě trápí nachlazení, tak mi přítel koupil Septisan, tak doufám, že brzo zabere. :lol:

• načítám...
2242
23.9.12 17:33

@hoprdelka Vítej :mavam:!! Jej, nachlazení, nic fajn.. :) Já si kvůli tomu prošla horečkama (a to na to jindy moc netrpím, natož na horečky), tak se moc nenamáhej. Septisan mám taky, nepomáhá :D, přišla jsem úplně o hlas. Ale věřím, že se to srovná… Pomáhá čajíkovat… ;)
No já už zítra radši jdu k doktorce pro klid.. :)

• načítám...
16186
24.9.12 09:33

@Janne79 ahoj, gratuluji k těhotenství :mavam: Taky jsem 33, dítko 2., ale cítím se jak prvorodička, páč moje slečna už má 10 let :lol: :palec: Hezky si to užívej a ať je vše v pořádku :)

• načítám...
16186
24.9.12 09:42

Čau holky, chtěla jsem se vás zeptat - chodíte na nějaké cvičení, masáže nebo plavání? Nemá to nic společného s přehnaně zdravým zdravotním stylem, jen jestli jestli třeba o něčem neuvažujete a jestli jo, tak o čem??? :mrgreen:

• načítám...
119
24.9.12 10:18

Děkuji Neilo :) Tak to mě těší, že jsi stejný ročník jako já. Kdy máš termín? I ty si užívej těhu hezky v pohodičce a ve zdraví :) I já bych ráda uvažovala o nějakém pohybu, cvičení… Byla jsem zvyklá sportovat, zumba, kolo, lyže, fitko a běh… běhat mi doktor moc nedoporučuje :( - spíš rychlejší chůzi, ani ta zumba určo není vhodná. Možná jízda na kole by byla vhodná, samozřejmě bez nějaké zátěže a na rovném povrchu… A to cvičení nebo jaké cviky cvičit by mě také zajímalo…

• načítám...
16186
24.9.12 11:14

@Janne79 tak jsem trochu brouzdala po netu a našla jsem toto: http://www.centrumrekondice.cz/…ro-tehulky-/ Už jsem se i přihlásila na zítra, zatím jsem jediná, tak snad to nezruší :mrgreen: Uvidím, vyzkouším a pokud to bude dobré, koupím si permici, protože doma se mi nechce sedět :lol: Taky jsem byla poměrně akční, posledního půl roku jsem trávila hodně času na trampolínkách, ale to teď nepřichází v úvahu ;) Zumba byla také moc fajn a dlouho mě bavila.
Já mám termín 18.dubna, tak se těším na beránka, to bude :D Ale uvidím jestli se to ještě neupřesní, to byl první nástřel od mého doktora. Protože jsme se stěhovali, budu mít novou doktorku, ve středu tam jdu po prvé… Konečně snaď nafasuji průkazku :mrgreen: Jsem 10+4tt tak už je načase…
Kdy máš termín ty? A odkud jsi?

• načítám...
440
24.9.12 11:20

Holky, jak je to s přibíráním cm v pase? Kolik bych tak už měla mít? Mám navrch asi 10cm což mi u 10t přijde dost…co myslíte? Na kila mám 2kg navrch ale ten pas mě trochu děsí. 8o

• načítám...
428
24.9.12 11:39

@hoprdelka Ahoj Vítej mezi Dubňačkama=)
Já se v pase neměřila, ale na bocích mám 2cm, to je taky dost, ale aspoň budu mít nějaké boky=)já totiž před těhu neměla žádný=)JInak se moc měřit nechci, možná bych se zhroutila=)) No jdu ve středu na kontrolu, tak mě budou vážit :roll: No nevím, nevím možná 3kg už jsou nahoře :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+