Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte nastavající maminky ![]()
Vytvořila jsem tuhle diskusní téma aby se nás tu sešlo co nejvíc, mohli se dělit o radosti s těhotenství, možná se sejdeme v porodnici, nebo pak někde na procházce.
Já mám zatím termín 7.4.2013 ![]()
Mám doma již skoro 3letou holčičku.
Ahoj! Nevím, jestli se můžu zapojit - nejsem z Prahy, ale kousek od ní - ze Slaného. Mám doma čtyřletýho raubíře a dnes jsem zjistila z krve, že jsem těhotná - HCG 1916 jednotek. Snažíme se o druhé mimi už od září, v únoru jsem potratila a teď se skoro bojím radovat, že se zadařilo. K doktoru jdu za týden, ale termín porodu mi vychází na 13.4.2012.
Ahoj alien21 ![]()
Určitě se přidej. třeba si někdy uděláme výlet ![]()
Je to kousíček ![]()
Teda já jdu taky příští týden na kotrolu. Který den jdeš? Já ve čtvrtek. Krev mi ještě nebral protože jsem tam jeste nebyla ![]()
Cekam az bude vse krasne videt a verim testu že teh jsem.
Tak se snažime dost dlouho anitokoncepsi jsem vysadila nekdy v rijnu ale to prave snazeni zaclo cca koncem prosince v breznu jsem to pak vzdala a ted z niceho nic. Dojela jsem z dovci s tim ze mam zase zpozdeni coz bylo normalni slo o pet dni. No rano pred praci si udelam test a malem to semnou šlehlo jak jsem to necekala ![]()
Mesicky jsem cekala 1.7. a nic. Tak uvidim jaky termin mi rekne on ja se ridim kalkulackou na netu ![]()
@nymphy píše:
Ale ten termin mas asi na 13.4.2013
Splest se muze kazdy
Nojo - já jsem mimoň
! K doktoru jdu ve čtvrtek v půl 10, jsem zvědavá, jestli už bude něco vidět. MS jsem měla naposledy 7.7 Já právě testům už nevěřím, několikrát mi ukázaly slabou čárku a pak za pár dní přišla MS. Tentokrát jsem po týdenním zpoždění šla tohle pondělí na krev jako samoplátce a HCG bylo 530 no a dnes jsem šla znovu, abych viděla, jestli to stoupá a 1916!!!
![]()
Jo kdybych šla k dr tak mi to taky udela u male mi to dělal 2× nebo i 3× ten odber. Vubec nic o teh jsem nevedela tak jsem tam letela hned po vynechani a pozitivnim teh. testu. Pak me objednal cca za 10dni a pak zase, pokazde bral krev a pamatuji si ze rikal ze to krasne stoupa. Já tenkrat nevedela ze vubec mluvi o hCG ![]()
A zpozdeni 16 dni a vic jsem nikdy nemela max tyden, takze 4tehotenskym testum verim.
V ten ctvrtek jsem objednana na 14:40. Tak budu vedet vic pozdeji jak ty…
@nymphy píše:
Ahojte nastavající maminkyVytvořila jsem tuhle diskusní téma aby se nás tu sešlo co nejvíc, mohli se dělit o radosti s těhotenství, možná se sejdeme v porodnici, nebo pak někde na procházce.
Já mám zatím termín 7.4.2013
Mám doma již skoro 3letou holčičku.
Ahoj..a kdepak budeš rodit?? Já mám termín taky 7.4.2013 ale podle pm 21.3. no ale prý termín podle ultrazvuku je přesnější.. taky se ti ty poslední týdny tak táhnou!?!
už bych chtěla mít malého v náručí… ![]()
@yuliya.skrypnikova píše:
Ahoj..a kdepak budeš rodit?? Já mám termín taky 7.4.2013 ale podle pm 21.3. no ale prý termín podle ultrazvuku je přesnější.. taky se ti ty poslední týdny tak táhnou!?!už bych chtěla mít malého v náručí…
Ahojky ![]()
No snad v Podolí, se uvidi az to zacne
Co ty? Jj drzi se hodne podle utz i u me je to posunute.
No ne ze by se tahly, spis ja uz se jen tak tahnu
A taky uz bych byla rada kdyby byl venku ![]()
@nymphy píše:
Ahojky
No snad v Podolí, se uvidi az to zacneCo ty? Jj drzi se hodne podle utz i u me je to posunute.
No ne ze by se tahly, spis ja uz se jen tak tahnuA taky uz bych byla rada kdyby byl venku
Tak já jdu do Hořovic… mám to nejblíž
ale zatím to vypadá že se ven ještě pár týdnů nepodiva… čipek mám tvrdý a jsem zavřená -víc mi toho doktorka neřekla… ale co jsem četla tak se to může prý klidně přes noc změnit ![]()