Červenec, srpen 2012 a //

976
6.8.12 23:23

Čevenec/srpen 2012 a //

Ahoj milé nastávající maminky,
založila jsem toto téma a budu ráda, když se přidáte a budeme sdílet rady, starosti a radosti spolu ve stejných termínech.
Je jedno zda mimi přišlo spontálně, nečekaně či je vymodlené, ale je tu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6177
7.8.12 06:53

Ahoj, já se ráda přidám, jsem těhotná po měsíci užívání Clostíku, za sebou mám jedno zamlklé těhotenství v listopadu loňského roku, včera jsem už byla u Mudra, protože jsem měla přijít brzo a nebylo nic moc vidět, ale že to na těhotenství opravdu vypadá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
7.8.12 09:40

@Betynka87 Ahoj, tak to jsem moc ráda :hug:
tak to máš o měsíc staršího mimíska ;)
odkud jsi?

přemýšlela jsem taky o tom, jestli se sem přihlásí víc „maminek“ že bychom si udělali uzavřenou diskusi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
7.8.12 09:54

@pavla1708 To asi nemám, podle ovulace to vychází teprve na 4+4 :-D Fakt začátek :-)

Jsem z Vysočiny, a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
7.8.12 09:58

@Betynka87 ahoj tak to asi jo. já měla poslední MS toho 1.7., ale čekám mimíska z IVF tak jsem začala simulovat až 4.7. tak se to počítá odtamtud
myslím, že k té ovulaci musíš přidat ještě 14 dní :think:
já jsem z Jižních Čech a jsem tu přistěhovaná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
7.8.12 10:02

@pavla1708 14 dní jsem už přidala a vychází to takto :-) V Jižních Čechách je krásně, jezdila jsem tam s rodičema na dovču už od tří let, k JH :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
7.8.12 11:21

Ahojte holky, je sice jeste nenasla // na testu, tastovat budu asi az pristi tyden, ale mam za sebou 2 SP v docela kratkych casovych rozestupech, takze poznam priznaky a ted jsem si na 90% jista, ze to opet vyslo.
No ale i kdyz se tam pristi tyden ukazi //, tak neni jistota, ze se u vas v teto diskusi ohreju dlouho.
Tak jestli by vam nevadilo, ze bych se k vam na chvilku pridala, tak bych byla moc rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
7.8.12 11:24

@kar-maa Určitě to už tentokrát vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
7.8.12 11:28
@Betynka87 píše:
@kar-maa Určitě to už tentokrát vyjde :-)

Jak dlouho jste se snazili o miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
7.8.12 11:51

@kar-maa Po potratu hned od ledna, ale kvůli aanovulačním cyklům to nešlo, Clotík naštěstí zabral hned první měsíc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
7.8.12 11:54

Myslim, ze bude jeste chvilku trvat nez se sem prihlasi dalsi tehulky…
Vetsina co nasla // v cervenci je ve skupine cervenec 2012 a ty co je najdou v srpnu je jeste nenasly. Je jeste moc brzy. Ale pak vas tu bude plno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
7.8.12 12:04

Jj, to je pravda, taky cekam jak to u nas dopadne, hlavne tento vikend. a kdyz ne, tak dalsi mesic-e pred nama. u nas to bude skoro rok snazo-nesnazo. tak uz bych se taky chtela pridat k nejake ocekavajici skupine. :)

@kar-maa píše:
Myslim, ze bude jeste chvilku trvat nez se sem prihlasi dalsi tehulky…
Vetsina co nasla // v cervenci je ve skupine cervenec 2012 a ty co je najdou v srpnu je jeste nenasly. Je jeste moc brzy. Ale pak vas tu bude plno :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
7.8.12 12:07
@ZuzulikB píše:
Jj, to je pravda, taky cekam jak to u nas dopadne, hlavne tento vikend. a kdyz ne, tak dalsi mesic-e pred nama. u nas to bude skoro rok snazo-nesnazo. tak uz bych se taky chtela pridat k nejake ocekavajici skupine. :)

A uz jsi byla tehotna a nedopadlo to nebo se jeste nezadarilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
7.8.12 12:09

Jeste se vubec nezadarilo. takze ted razim teorii nesledovat pokud to je, ale nekdy se da vycitit zmena fazi v cyklu. tak nejde to uplne nevsimnout si.

@kar-maa píše:
A uz jsi byla tehotna a nedopadlo to nebo se jeste nezadarilo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
7.8.12 12:11
@ZuzulikB píše:
Jeste se vubec nezadarilo. takze ted razim teorii nesledovat pokud to je, ale nekdy se da vycitit zmena fazi v cyklu. tak nejde to uplne nevsimnout si.

A pocitujes nejake priznaky? U me je to vzdycky sejne, kdyz jsem tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí