Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tato diskuze je pro všechny nastávají maminky dvojčátek, které je čekají v roce 2013! Pojďme se podpořit, poradit si a popovídat si o našem dvojnásobním štěstí. Doufám, že brzy založíme i vlastní skupinu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Taky jsem přemýšlela to založit, neměla jsem nějak odvahu
Tak super ![]()
Juhuuu, vítám, doufám, že se přidají i ostatní holky, co vím, snad by se nás tu i 10 mohlo sejít ![]()
@KačkaM - já jsem se právě proto rozhodla, neb všude se straší, jak jsou dvojčata rizikové a tak a že se může stát cokoliv, což je sice pěkné, ale takhle skupina bude pozitivní a já si myslím, že bychom si to neměly připouštět, protože ostatní nás děsí dost a tady to bude právě naopak!!! ![]()
Ahoj holky přidávám se také s lili se už znám z jiné diskuse a vás statní zdravím
Jaký jste měli víkend?
@dennisska - ahoooooj ![]()
to ej tak fajn, že se tu slízáme, juuu, to bude letos dvojčátek
![]()
@lilia81 píše:
@KačkaM - já jsem se právě proto rozhodla, neb všude se straší, jak jsou dvojčata rizikové a tak a že se může stát cokoliv, což je sice pěkné, ale takhle skupina bude pozitivní a já si myslím, že bychom si to neměly připouštět, protože ostatní nás děsí dost a tady to bude právě naopak!!!
Souhlasim budem tu jen pozitivně naladěni a pokavad bude problém vyřešíme s usměvem ![]()
Tak už jsem holky taky tady. Těším se, jak z vás budu tahat rozumy ![]()
@Evkaaaa - no to my spíš z tebe, ty jsi přeci jen asi nejdál ![]()
ve kterém týdnu vlastně kdo jste? já dnes zhruba 5+4
Teda to se nás tu najde hodně, to je super
@dennisska víkend jsem spíše prorelaxovala, docela zima teda.-( už se zase těším až se jednoho krásného dnes vrátí léto ![]()
@lilia81 já jsem 6+4
@lilia81 jejej, to jsem ani netušila. Já jsem právě konec 10.tt. Děvčata taky tak pořád futrujete? já mám poslední týden fakt pořád pocit, že mám hlad, ježíš já budu na konci těhotenství vypadat ![]()
Ahoj holky ráda bych se k Vám přidala, akorát termín mám v prosinci 2012 tak jestli mě vemete mezi sebe
na diskuzi dvojčátka 2012 jsem se už nestihla chytnout
Jinak všem gratuluji ke
![]()
@Mischah ahojky, bezvadný, že jsi o něco napřed
byla jsi na prvotrimestriálním screeningu? mě to čeká za týden, ale prej ty hodnoty u dvojčat jsou zkreslený. Nevíš o tom něco?
@Mischah - no jasnéé, konečně tady budeme mít někoho, kdo je trošku dál a z koho budeme tahat rozumy a zkušenosti z čerstvé praxe!!! vítej!!!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat