Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj @lilia81 odpočívej ono chvíli potrvá než se tem hamaton střebá
Dneska v noci jsem toho taky moc nenaspala já snad každý dvě hodiny chodila čůrat a po vyčůrání mě zabolelo v podbříšku takový napnutí pak to hned přešlo, když jsem jsi lehla do postele.@Kamilka2 to budou dvojčátka gratulace
Já šla dneska ke svému gynekologovi v CAR mě předali a on má dovolenou až do 6 srpna
a co ted
?
@MáškaM píše:
Ahoj holky, tak jsem přišla z kontroly od mé Dr. Musela jsem jít ráno na lačno, takže paráda. Málem to se mnou seklo. Taky mám smíšené pocity. Chodím ještě na kliniku, ale moje doktora mě už chtěla vidět a vypsat průkazku.(asi měla strach, abych jí neutekla) Dělala UTZ a říká no dvojčata, no to je vždycky rizikové, noo uvidíme jak to dopadne…teda moc pozitivní přístup teda neměla. Pak mi vzala krev a dle utz jsem prý 7 týden. Tak jsem se jí marně snažila vysvětlit, že podle vyšetření z minulého týdne a taky dle UTZ na klinice jsem byla 7+3 tudíž dneska jsem 8+2. A ona no já nevím jak se to počítá, ale mě to vyšlo takhle. Ach joCo teď, zůstat u ní, nebo někam jinam?
To je hrozné, takový přístup, od té Mudr.bych utíkala, i když je fakt, že dneska mi příjde, že najít dobrého lidského Mudra je zázrak
Držím ti moc palečky, vše bude určitě ok!!! ![]()
@KačkaM díky moc, zkusím se domluvit na klinice, třeba mají taky poradnu a budou mě chtít vzít pod svá křídla ![]()
Jedno našel hned a druhé hledal docela dlouho a je menší…tak snad bude vše o. k. uvidíme prej příští týden co a jak. .tak snad vydrží oba…
@kamillka2 - vydrží, rpoč by neměli, jak já říkám, trochu důvěry ve vlastní potomstvo, matko ![]()
Ahojky holky, s radostí můžu oznámit, že čekám jednovaječná dvojčátka, ale obal má každý svůj, budu sledovaná, aby se správně vyživovali a mají obě srdíčka
, ale jedno se schovávalo tak jsem měla oba UTZ, za ty 2 týdny tedy vyrostli. Máme s manželem velkou radost, že jsou v pořádku, podle měření jsou obě stejně a vychází to úplně přesně na moji MS, nemusím na nemocenskou, je mi dobře, nezvracela jsem, jen mi je občas blbe a jednou jsem málem zvracela. Všem přeji samé dobré zprávy, dny bez stresu
![]()
Ahoj holky, tak se mi zase nafouklo to břicho a desně mě táhne. Mám pořád pocit, že musím na WC. Je to hodně nepříjemné a břicho dost píchá.
Jsem z toho nervozní ![]()
@MáškaM píše:
Ahoj holky, tak se mi zase nafouklo to břicho a desně mě táhne. Mám pořád pocit, že musím na WC. Je to hodně nepříjemné a břicho dost píchá.Jsem z toho nervozní
Nemáš možnost se zítra někde zeptat co stím, aby jsi byla klidnější. U dvojčat se děloha vice napíná nevim co poradit ![]()
@Mišanda Ž.. Obrovsky gratuluji!!! Samé dobré zprávy to budou! Neboj!!! ![]()
@MáškaM Já to taky tak měla, občas mám, ale pro klid duše si alespoň zavolej Mudrovi ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat