Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@KačkaM - myslím, že to záleží na jednotlivých pracovištích a lékařích
Určitě se tím natrap
Ahojky, jsem tady nová (zakladatelka mě už zná
),zítra jdu na kontrolu, čekám přirozeně dvojčata. Mimochodem čeká ještě někdo přirozeně? Já jsem strašně zvědavá co zítra jinak k info ke mě. Mám pořád ukrutný hlad, včera večer se mi chtělo zvracet, ale zvládla jsem to
. Jinak chodím do práce i na 10tky, moc lidem jsme to neřekli, že čekáme, bříško mám větší, ale maskuju dobře
. Manžel mě každý den maže
, baví ho to
.
@Králičice
chci se zeptat nebyl ten doktor, který chtěl po tobě peníze na Českobratrské v Ostravě, u mě to byla absolutně ztráta důvěry, kdy pořád chtěl něco platit a když jsem nebyla nadšená tak péče šla dolů. Za to teď jsem měla bez poplatku a UTZ zdarma, ale spíš mi jde o tu důvěru než peníze… ![]()
@Mišanda Ž.. - já čekám dvojčátka přirozeně
A jak se říká- na první pokus
Jinak ten doktor je z poruby. Moji důvěru spíš ztratil tím, že když jsme řešili to mé těhotenství, vytáhl balíček a když jsem se zeptala v průběhu vyšetření na toxolazmozu (jako majitelka koček) tak mi řekl: To neřešte.. a věnoval se dál balíčku.. ale jsem ráda, že už je tu i čekatelka z Ostravy ![]()
Ahoj holky, tak jsem přišla z kontroly od mé Dr. Musela jsem jít ráno na lačno, takže paráda. Málem to se mnou seklo. Taky mám smíšené pocity. Chodím ještě na kliniku, ale moje doktora mě už chtěla vidět a vypsat průkazku.(asi měla strach, abych jí neutekla) Dělala UTZ a říká no dvojčata, no to je vždycky rizikové, noo uvidíme jak to dopadne…teda moc pozitivní přístup teda neměla. Pak mi vzala krev a dle utz jsem prý 7 týden. Tak jsem se jí marně snažila vysvětlit, že podle vyšetření z minulého týdne a taky dle UTZ na klinice jsem byla 7+3 tudíž dneska jsem 8+2. A ona no já nevím jak se to počítá, ale mě to vyšlo takhle. Ach jo
Co teď, zůstat u ní, nebo někam jinam?
@MáškaM - a přesně o tom mluvím, prostě doktoři budou strašit naprosto zbytečně! pokud k ní nemáš důvěru, zeptej se v CAR, určitě ti někoho doporučí! já se taky poptám, ale asi zůstanu u svého dr.
jo hlky, jinak to byla noc!!! od včerejška večera normálně čistá krev, tak sjem do sebe lupla na noc 4 ascorutiny, o půlnoci jsem neměla nervy na to jet do nemocnice a dneska už teda jen hnědé špinění, ale docela dost!!! ach jo, ten hematom mě zabije!!! já se vždycky taaaaak bojím!!! ale ráno jsem zase
takže je asi vše v pohodě, do pátku to do toho utz snad vydržím!!!
@MáškaM - s těmi reakcemi jsem se setkala taky- hlavně v nemocnici, kde jsem ležela kvůli zvracení..
S těmi týdny- já to mám vždycky na obrázku ultrazvuku - dokonce to tam vypočetlo, že jeden je o 2 dny mladší ![]()
Co se týká doktorky - já se bála, aby to nebylo z bláta do louže ![]()
Tak já se domluvím na klinice a uvidím. To je pravda, že to může být z bláta do louže. Jen si prostě myslím, že moje Dr. má blbý ultrazvuk a že je špatně přeměřila. Na klinice jdou vždycky krááásně vidět a teď moc ne-e. Taky si pak musela vzít sondu přímo na břicho. Protože ten jeden má tendenci se schovávat za brášku nebo ségru. A říká, no já tady vidím jen jedno a od toho druhého už zbytek, nejspíše je to syndrom mizejícího dvojčce. Tak jsem myslela, že to se mnou sekce. Pak si vzala teda tu břišní sondu a viděla krásné i to druhé. No nebudu si z toho nic dělat. Rozhodující je co mi řeknou na klinice a jak dopadne NT screening.
lilia81: Drž se moc na tebe myslím a kdyby jsi se necítila dobře, určitě bych upalovala na pohotovost. Tam Tě určitě zase přesvědčí, že mimča jsou ok a ty budeš mít lehčí spaní
Odpočívej mamčo.
Králičice: jj taky to mám na obrázku, jen mi nesedí, že jí to vyšlo tak blbě, když jsem minulý týden už byla 7+3 ve středu. A už je ti lépe?
@MáškaM - já jdu na srdíčka v pátek do CAR, tak si říkám, že nemá pohotovost smysl, navíc mám ten hematom a dr. říkala, že to může krvácet… ale že kdyby se mi něco nezdálo, mám přijet… zas nechci být hysterka, když mě bříško vůbec nebolí a prý při potratu je to bolest jako kráva…
@MáškaM - jj, už nehubnu a zvracím tak max 2× denně, což už je v pohodě..
a do toho screeningu taky odpočítávám dny, ale snažím se uklidnit i tím, že doktorce snad už po týdnu přišly výsledky krve a kdyby bylo něco moc špatné, zavolá mi - taková berlička ![]()
@Králičice jasně, že je všechno v pohodě
určo by jinak hned volala. Já měla dneska děsnou noc. Včera večer se mi desně nafouklo břicho, hodně táhlo a píchalo. V noci jsem se často budila a on 03:00 rána nespala. Měla jsem pořád pocit, že se počůram. Holky stává se vám to taky?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat