Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Doporučuju si zajít do lidla co nejdriv, byly v letáku asi před dvěma měsíci a první den prodeje je u nás ve dve odpoledne nemeli.
@Králičice Tý jo, děkuji za pozitivní zprávy o birellu, tak to jsem v klidu ![]()
Holky - jak jsou v Lidlu ty těhu pásy, narazily jste někde na nějaký se čtyřma nožičkama? ještě nejlépe s kamínky
bych brala ![]()
@Térouš MOc držím palečky, aby už vše šlo jen dobře, žádné trable, vybrali si to miminka nyní, tož už musí být jen a jen silní a zdraví! ![]()
Holky, z čeho se tvoří ty hematomy???
@rusovlaska.e píše:
Děkuji za radu nealko piva, včera jsem mela neskutečné zvracení a dneska mě pivo zachránilo. Taky jsem špinila tak mi doktor přidal utrogestan a estrofem a prednison, ted už je to dobré. V úterý prcky zase uvidím, už se na ně těším.Dneska jsem si v lidlu koupila tehotenské kalhoty a jsou pohodlné jako tepláky - hlavně mají dlouhé nohavice
Myslím na vás všechny ať se miminka drží, mě jsou většinou kalhoty krátké a tak kupuji prodlouženou délku.
Ty kalhoty z té reklamy jsou fakt good? Mám taky dlouhé nohy a problémy cokoliv sehnat na sebe! Tam se to asi nedá zkusit, že?
Kuuurnik, bych taky jedny potřebovalaaa…
Lili a kolik sis vzala velikost? ja si snad vemu ty 46
. nebo 44. nevim. ja tam poslu manzela, snad to zvladne koupit.
@KačkaM - jak máš prokrvenou dělohu a mimísi se zavrtávají, tka vlastně rozrušují sliznici tj. fungují jako kyselinka a občas přeruší i nějakou cévku, takže v podstatě se ti tam vytvoří vnitřní modřina, která když se děloha roztahuje v podstatě občas krvácí… Térouš souhlas nebo jak ti to vysvětlili?
@Térouš - džíny 46 neměly, musela jsme 44 a jde to, ale nesmím přibrat přes stehna
Holky, to v každým lidlu toto maj? Já teda v tom našem byla tak jen 3×, ale tohoto jsem si niiikdy nevšimla ![]()
@lilia81 Děkuji za info
No, teda, budu se „modlit“, že nic takového nebudu mít.
Kačka M- dekujeme, ja doufam.
hematom je z odlucujuci se placenty. placenta je jako ziravina, co naleptava sliznici delohy, aby se na ni uchytila a nekdy se stane, ze se trochu odchlipne a naleje se do toho prostoru krev, protoze to tam zakrvaci. tim padem hrozi odtrzeni placenty, protoze je tam jeste ta vaha krve a kdyz se nalije hodne, neda se nic delat a vezme to s sebou i mimina. hematom je priznak tzv. abortus imminens- hrozici potrat, kdy jsou porodni cesty uzavrene a tehotenstvi se da zachranit. jedine, co opravdu pomuze, je lezeni, aby se placenta prilepila zpet. staci takhle?
nekdy me stve, ze jsem zdravotnik, mozna bych min stresovala. ale tentokrat byl muj instinkt dobrej ![]()
@KačkaM - ano, v každém a doporučuju vyrazit a nakoupit, fakt jsou super a za ty prachy!!!
Lili a kolik mas velikost normalne? ja teda jeste se narvu do 40, ale hrozne to tlaci a je to tip top, ale dnes treba 44 dziny jsem mela a stejne mi jsou neprijemny pres brisko
@Térouš - právě že 44-46 no
ale já se do 40tek vejdu po stehna a prostě to mám všechno v břiše, ale myslím, že ti ty 44 budou, já spíš mám problém, ajk mám všude špeky
a navíc se každé džíny natáhnou, jsou s lykrou…
Tak uz mi volal manzel, ze je v Boleslavi v Lidlu a bere mi dva tehu pasy XL a dziny 44
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat