Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Díky moc!!! jsem nervní a snažím se připravit i na variantu, že jdu brzo a ještě nebude srdíčko, ale nervy strašný!!!
@lilia81 píše:
Díky moc!!! jsem nervní a snažím se připravit i na variantu, že jdu brzo a ještě nebude srdíčko, ale nervy strašný!!!
Neboj srdíčka budou já měla jedno 7+0 a druhý 6+6 a krásně tam tloukli. Holky chci se zeptat maté zkušennost s těma lízátkama, když trápí houpavý žaludek jsou dobrý a zabírá to???
@lilia81 píše:
@dennisska - jenže já jsem 6+2
6+2 nebo 6+6 to už je blízko dej nám vědět v kolik jdeš???
Zdravím děvčátka, tak jsem byla v tom lidlu, mám tepláky a ryfle-ty budu ale vracet, u nás se opravdu nedá zkoušet oblečení
Jsem si říkala, že tam fakt není kabinka, nebo tak, ale prý vrátí do měsíce zboží. Měli jsme to hooodně probrané, tak i ty tepláky nejsou ideální, ale na doma dobrý ![]()
@Denisska
já lízátka měla tak v 6.-8.tt pak mi přestaly chutnat a spíš se mi z nich zvedal žaludek. Ale jinak byly dobrý, docela pomohly. Myslím, že stojí cca 55,– a je jich tam 12 ks.
Jinak já včera dostala od mojí mamky ty rifle z Lidlu a taky triko a mužský mi dnes sehnal v Chocni v Lidlu ten pás Baby inside
a vše si myslím bude OK tak v 6-7 měs. Trochu jsem se vyděsila, když jsem viděla, jak je to vše veliké a mě to bude za pár měsíců akorát ![]()
Lili, budou, ja mela srdicka v nedeli a to jsem byla 6+3. drzime!
Evi- taky mam ten baby inside a jeste ten i love my baby. akorat nevim, to se nosi jeste pres tricko? spis asi na zimu co?
rifle jsou super, koupila jsem 44 a mam v nich znacnou rezervu, jsou moc prijemne
ja s lizatkama zatim zkusenost nemam, ale ucili jsme se o nich ve skole, obsahuji slabe anitiemetikum-latka proti zvraceni, tak snad to pomaha ![]()
Holky dík lízátka zkusim třeba zaberou. Tak lili už čeká na ultrazvuk uvidíme co napíše taky tipuju, že srdíčka už budou vidět.
@Térouš - drž se!!! dej vědět!
Ahoj holky!
tak se s Vámi budu muset rozloučit…
jedno miminko to vzdalo - syndrom ztrácejícího se dvojčete…
druhé miminko ale už nemá u sebe hematom, takže se vstřeba, má 3,7 mm a krásně mu na monitoru blikalo srdíčko ![]()
jo a ode dneška si válím své kejtičky na nemocenské ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat