Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Lili, to vis, ze budou. vzdyt jo, jsem v poho. je to stejne bud a nebo a nic s tim nenadelas. a ja spinim v podstate porad, to me nedesi, kdyz vim, ze jsou v poho. lezet vydrzim, ona se ta placenta zas prilipne a bude lip.
uz mam dohodnutou i porodni babu ![]()
@Térouš - já za dneska vyrazila do lidlu a vařím chlapům, co dělaj na svatbě guláš a bylo mi z otho tak zle, že jsem u toho žmoulala těhotenský lízátko a dobrý ![]()
Me bylo zlekdyz v nemocnici vytirali a ja citila ten saponat. tak me brustus natahovalo. jinak stale zaludek v poho a porad hlad
Děkuji za radu nealko piva, včera jsem mela neskutečné zvracení a dneska mě pivo zachránilo. Taky jsem špinila tak mi doktor přidal utrogestan a estrofem a prednison, ted už je to dobré. V úterý prcky zase uvidím, už se na ně těším.
Dneska jsem si v lidlu koupila tehotenské kalhoty a jsou pohodlné jako tepláky - hlavně mají dlouhé nohavice
, mě jsou většinou kalhoty krátké a tak kupuji prodlouženou délku.
Myslím na vás všechny ať se miminka drží ![]()
@Térouš - ne, už ne, přešlo to, tak jen beru ten ascorutin v menších dávkách… jinak hlad mám, ale nejsem schopná moc sníst najednou, blbě mi teda trochu je…
jojoooo, Lidl nákupy mám taky za sebou ![]()
Ahoj děvčata, kdy vám začalo být zle? Protože mne vůbec nic není
Lili, zavidim. ten ascorutin neber, kdyz nespinis ani, teda je to na tobe, ale oba dr mi rekli brat jen pri spineni ci krvaceni
@Térouš - jojo, těhu kalhoty 150, džíny 250 a věcem na mimi jsem zatím odolala, ale kalhoty mám doma ![]()
Mám pocity na zvracení asi od deseti odpoledne do noci a večer občas blink blink
ted jsem v 8tydnu a i ten předešlý byl stejny
Muzu jen závidět
tak si pohodu bez nevolnosti užívej i za mne ![]()
Kalhoty z Lidlu jsou super - nesnesu nic na utahlejsiho na břiše a je vůbec necítím a hlavně jsou tak velký ze snad vydrží i budoucí kila navíc
jen ty barvy - nakonec mám vinovy ![]()
Já mám ty černý a džíny, ejn doufám, že džíny se trošku rozsednou, trochu mě tlačej do močáku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat