Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16993
26.7.12 07:01

@dennisska - na tvou otázku - já jsem něják bez chuti-takže spíš mu jen pomáhám :oops: Naštěstí to chápe a respektuje..
Co se týká toho jídla- s ustupujícím zvracením nastoupilo nechutenství :zed: takže už se těším, až na něco budu mít vyloženě chuť a sním toho mraky :dance:
@KačkaM - nealko pivo je prý v pohodě, obsahuje B vidamíny a bůhví co ještě :palec:

• načítám...
1381
26.7.12 09:10

@dennisska My se taky bojíme, jestli jsme měli sex za těch 11 týdnů 2×, tak to je asi přesné, a to ještě jen tak zlehka, polehoučku z kraje, zda mi rozumíš. Když jsem se ptala v CARU, tak řekl, že můžeme mít, ale že nemůže říci, že by to doporučoval, od té doby se bojíme. Takže taky nevím co a jak… :-(

• načítám...
1381
26.7.12 09:11

@Králičice Faaakt? No, tak to jsem ráda! Akorád mě děsí to, že tam je 0,5 procent alkoholu, nechtěla bych nic zadrbat…

• načítám...
16993
26.7.12 09:22

@KačkaM - jedna diskuze na toto téma https://www.emimino.cz/…nstvi-42141/
a tohle jsem našla ještě jako odpověď na tvůj dotaz na jedněch stránkách :
marie dubayová - 10.01.2008 - 00:07 [ reagovat ]

Ráda bych se zeptala, zda mohu v těhotenství pít nealkoholické pivo, cca 2 dcl denně, zda to plodu může prospět a jak. Děkuji za odpověď.
Radek Mirovský - 13.01.2008 - 17:30 [ reagovat ]

Dobrý den paní Dubayová, podle výrobců nealkoholické pivo obsahuje všechny látky jako pivo alkoholické. Pivo je zdrojem kvalitních vitamínů (skupiny B), minerálů, polyfenolů a látek, které mají příznivý vliv na trávení. Jediný rozdíl je tedy v přítomnosti alkoholu, který je v těhotenství zakázán. Nealkoholické pivo obsahuje maximálně 0,5 promile alkoholu.
Radek Mirovský - 13.01.2008 - 17:31 [ reagovat ]

Pokr: - Po požití jednoho nealkoholického piva v podstatě není možné ani krevní zkouškou prokázat přítomnost alkoholu v těle. Bohužel jsem nenarazil na studii, která by prokazovala příznivé působení nealkoholického piva na plod. Proto si myslím, že kvalitní nealkoholické pivo není pro těhotné nebezpečné, ale odhadovat příznivé účinky na vývoj plodu si netroufám. S pozdravem Radek Mirovský

• načítám...
15290
26.7.12 09:59

Ahojky!

tk já myslím, že nealko pivo vůbec nevadí a je hlavní, že pomáhá! já zas ucucávala večer kolu, ale mě bylo tka na blití, že sjem si těch pár loků prostě musela dát, ať se nepobliju a to si myslím, že ta varianta nealko piva je mnohem lepší!!!

jinak já mám sexík kvůli hematomu zakázaný, jiank prý se mlže, ale volila bych třeba naboku nebo tka, ne koníčka!

• načítám...
592
26.7.12 11:02

Ahoj holky,
tak na nevolnost mi pomáhá (taky se to nemá :) ) ledově vychlazená cola a stačí jen párkrát usrknout. Jinak zázvorové lízátka mi taky pomáhají. Ohledně sexíku: nám to taky nikdo nezakázal a taky nikdo nedovolil, prý tak zlehka. Ale manža i já se bojíme, já mám teda chutě na sex fak velké. Nějak mě ty hormony splašili. Nejdříve jsme si to vynahrazovali…a potom jsme jednou z boku. Teď už zase dlouho nic. Ale všchno je v pohodě. Tělo si řekne. Asi tak, kdo má na to chuť, tak se tomu stejně neubrání (třeba orgasmus ve snu), tak to jednou na ostro zkusit musí (pokud nemá ovšem přísný zákaz od Dr) a kdo na to chuť nemá, tak ať to nedělá.

• načítám...
8743
26.7.12 12:15

Ahoj holky, nez vas doctu, tak se pridavam. lezela jsem ted pet dni v nemocnici, tak jsem nemela net

• načítám...
15290
26.7.12 12:36

@Térouš - už jsem ti psala i do původní, jsi v pohodě? co se stalo? co děti??? ty jo, takový šoky!!!

• načítám...
8743
26.7.12 12:41

Sok byl pro me nedele rano a krvi promaceny kalhotky. no hematom. ale hodne velkej a mezi nima zrovna, tudiz hrozici potrat. nesmim nic, jenlezet a na zachod. prcci maji 8mm a srdicka. ja byla uplne v prdeli v ty nemocnici. prvni noc sama na pokoji a bulela jsem a bulela. hematom byl pres celou obrazovku UZ a pak ty dva rohlicci tam, bylo mi jich tak lito

• načítám...
1271
26.7.12 12:45

@MaškaM souhlasim jsem taky při chuti a tělo jsi řekne samo :mrgreen:,i když ted ten žaludek na vodě a chut po sexíku mizí tak se uvidí.@Terouš to jsou teda šoky jak to vypadá jste v pořádku???

• načítám...
8743
26.7.12 12:47

Jo, ale furt to tam mam. mit v diagnoze napsano hrozici potrat neni moc prijemny :?

• načítám...
1271
26.7.12 12:47
@Térouš píše:
Sok byl pro me nedele rano a krvi promaceny kalhotky. no hematom. ale hodne velkej a mezi nima zrovna, tudiz hrozici potrat. nesmim nic, jenlezet a na zachod. prcci maji 8mm a srdicka. ja byla uplne v prdeli v ty nemocnici. prvni noc sama na pokoji a bulela jsem a bulela. hematom byl pres celou obrazovku UZ a pak ty dva rohlicci tam, bylo mi jich tak lito

Držim palečky at ten hematon zmizí, ale pokavad tě pustili z nemocnice domů tak riziko potratu je zažehnáno. Lež nech se opečovávat prdouskové to zvládnou jaký jsi týden ted nějak nemám přehled?

• načítám...
8743
26.7.12 12:53

Ja jsem dnes 7+0. takze zacinam osmy. no, zazehnano ano, diky bohu. to vis ze jo. dr. rikal, ze dokud budu i jen trochu spinit, nemam delat vubec nic, ani prochazku. az nebudu 2 dny spinit, muzu jit. blby je, ze mam furt bolesti. ale furt stejny, tudiz si mysli, ze to k tomu mymu tehu patri

• načítám...
1271
26.7.12 12:58
@Térouš píše:
Ja jsem dnes 7+0. takze zacinam osmy. no, zazehnano ano, diky bohu. to vis ze jo. dr. rikal, ze dokud budu i jen trochu spinit, nemam delat vubec nic, ani prochazku. az nebudu 2 dny spinit, muzu jit. blby je, ze mam furt bolesti. ale furt stejny, tudiz si mysli, ze to k tomu mymu tehu patri

Prdouskové se rozhodli že maminku trochu potrápí od začátku, abys o nich věděla. Chápu že ležení a koukání do stropu v době vyvolává katastrofický scénáře. Určitě to bude den ode dne lepší vzládnete to všichni tři :hug: Zkus relaxovat přijímat návštevy, ale nééé ty co tě budou litovat. Pokecat můžeš i tady snáma a uvidíš příjde den a žádné špinění nebude pak procházka a zas bude veseleji :hug:

• načítám...
15290
26.7.12 12:58

@Térouš - ty jo, to je mi líto já už taky 2× jela, taky mám hematom u jednoho mimíse, ale není moc velký, ale taky jsem krvácela a teď beru ascorutin furt, rozhodla jsem se ale jen 1-1-1, ať toho do sebe nervu tolik, když se v těhu nemá…

tak se drž holka, taky mám klidovej režim a mám ležet… tak držím vše, co mám a gratuluju k srdíčkům, já jdu zítra na kontrolu, tka snad ej už taky budem mít!!!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+