Poradna duly
Jana Čurdová
Je tu ještě někdo, kdo není v nějakých uzavřených skupinách a rodí před vánoci? S termínem je to takový na pováženou, prostě před Vánoci
. Stejně to může být kdykoliv jindy.
Jéééé, já rodila vloni 17.11., 2 týdny před termínem, tak ti přeju hezké vánoce a všem ostatním taky
. U nás byly trochu hektické, ale přežili jsme to ![]()
KRásné datum, tý jo..NO, já rodím na konci listopadu, podle termínu, ale malou jsem přenášela dost, tak už nevěřím ničemu
. Vánoce neřeším, co bude, bude…Holt bude muset chlap a jídlo se nějak ukuchtí ![]()
Ahoj ja mam termin 6.11…takze malinko driv ale rada se pridam…letos budou nejhezci vanoce
Ahoj Lucynko, to je super… Je to první? Vánoce budou letos krásné, co
. Odkud jsi?
Jo, ono se to nezblázní, já teda dárky vzala šmahem s malou v náručí, byl to mazec, po večerech zabalit, salát a řízky byly, cukroví jsem objednala a koupila. A ležela jsem v nemocnici už týden před porodem, a ještě jsem rodila dřív, takže co jsem si naplánovala do porodu, tak jsem samo nestihla
. Ale nemá cenu se nervit, všechno si užívejte, vždyť budeš mít nejhezčí vánoční dáreček pro celou rodinu ![]()
A už tu nebudu spamovat, jen jsem zatlačila slzu dojetí. Hezky si to užívejte a pa ![]()
Evčo, v klidu…
. No já nenervuju. Dárky mám pořešené už teĎ, zbytek je na chlapovi
. Bude muset být. A když nebude kapr zrovna, tak bude něco jinýho, cukroví něco dostaneme a hlavní je stromeček ana něm žárovky. ZBytek je jedno. TEn stromek je totiž ten nej nej dárek pro malou
. Ono to půjde nějak.
. Až to bude, tak se to bude řešit. Já zatím pořád nic neřeším moc, mám nějak čááás. ![]()
Farllin, no máš to pořešené
, a je fakt, že když už jedno dítko doma je, tak jsou ty vánoce takový hezčí, ty rozzářený dětský očička jsou k sežrání. Jo, my už máme doma mazáka, toho už jen tak něco nedostane
, teda sestřička pod stromečkem jo
![]()
Ahoj já měla termín 26.11.2011 a nakonec jsem rodila 18.11 CS.
Ahoj já mám termín 28.11 dárky kupuji každý rok brzo takže ty neřeším:-) cukroví mám objednaný u příbuzných
stromeček zdobí přítel s dcerou a salát snad zvládnu udělat a řízky osmahne přítel:-) takže já se na Vánoce těším.
„aspoň letos nebudu muset tolik lítat a vše zařizovat“
![]()