Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, pokecáme, at nam to do 1. UZ rychle utece?
Ahoj:-) Já budu testovat příští středu, tak třeba se pak přidám:-) Ať ti to zatím hezky utíká! ![]()
Ahoj, já našla v pondělí slabou čárku a zítra mám termín MS, tak testnu znovu a bude už doufám dálnice ![]()
Ahoj! Já testovala dnes, MS mám dostat v pátek a byl tam malilinkej pididušík, spíš jen stín…
Už se bojím radovat - snažíme se už rok a v únoru jsem potratila
.
Ahoj holky, ja nasla prvni carku 30.6., byla takova slabsi a kazdym dnem sili. Termin MS jsem mela mit vcera, tak doufam ze je vse v poradku. Kdy vy jdete k doktorce?
Ty brdo to jde docela pozde co, uz chces rovnou srdicko vid. Ja prave chtela jit pristi patek to by alespon dutinka mohla byt a alespon aby mi hcg nabrala…Uz jsem po jednom biochemickym, tak mam strach aby vse bylo ok
Já chci schválně tahle pozdě právě kvůli
a stejně se do té doby nic jiného nedělá a jedeme na dovču, tak se nechci stesovat. Nám to naštestí vyšlo na první pokus ![]()
Ahoj holky, tak jsem rada, ze budem cekam spolu. ja jsem po tretim pokusu umeleho a snazili jsme se dva roky, takze opravdu vim, co je cekani. carku jsem nasla 2.7.. ja jdu v pondeli na krev a za dva tydny potom na UZ
No ja uz asi tyden pozorovala silici duchy a ted uz mam carku peknou. Ja prave psychuju a bojim se ze kdyz nebudu testovat a kontrolovat carku ze se neco stane. Takze uz nas ta sranda prichazi docela draho… Musim se sebou ale neco udelat a to testovani omezit. K doktorce jdu ten pristi patek a to bych mela byt kolem 6 tt
@KaataH Výstavní
! Já fotku dávat nebudu, můj dušíček by ani nebyl vidět, je fakt slaboulinkej, ale kámoška ho taky vykoukala, tak sned blázen nejsem… ![]()
Jen ho sem dej, vic oci, vic vidi… A navic tohle taky nebyl ten muj prvni, ten jsem videla taky jen je ![]()
Toto je moje…vcera vecer. holky z diskuzi rikaj, ze to mozna budou dvojenky, protoze jsem teprv dnes 8. den po KET