Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky, včera mi bylo u doktora potvrzeno těhotenství… mé první těhotenství…
Pokud vše dobře půjde tak mám termín na 3.3.2013. Určitě nějsem jediná a budu moc ráda když se ke mě někdo připojí a budeme si vyměňovat zkušenosti, kecat, atd… Těším se na Vás… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoooooj…
Podle poslední ms v 5 týdnu a podle oplodnění ve 3 týdnu. Vlastně ani nevím jaký se počítá…
Na gyndě mluvil o obou termínech. Ale teda asi ve třetím… ![]()
Ahoj, já si dneska dělala test a vyšly mi //
Podle MS bych měla být 4+5tt, ještě to ale není dr potvrzené ![]()
Ahojky děvčaty také jsem podle testů těhotná jen na utz ještě není nic moc vidět a podle PM bych měla být 4+5tt..tak snad se to brzy na utz ukáže ![]()
@anilvap87 Jéé, stejně jako já
Já nevím na kdy se objednat k doktorovi, aby už tam něco bylo vidět ![]()
@Lindsay15 no já byla dneska a pořád nic, tak mi říkal že příští pátek už by to mělo být vidět líp…to už bych měla být 6+1tt tak snad už tam něco bude ![]()
@anilvap87 Já ještě budu dělat test zítra a pozítří a pokud bude sílit, tak se objednám. Jsem z toho pořádně vyjukaná ![]()
@Lindsay15 to mi povídej, taky pořád testuju, ale poslední asi udělám zítra a pak už se budu jen modlit
pořá se děsím mimoděložního ale lepší na to nemyslet…
@anilvap87 Já se toho také děsím
Já si dělala test ve čtvrtek a sobotu-bílo. V neděli maximálně mi měla MS dorazit, tak jsem dneska zkusila poslední test, ať už ho dodělám taky…A Heleme se
Tak se bojím, abych to nezakřikla ![]()
@Lindsay15 já mám testy pozitivní už od 26DC, a den před očekávanou MS sem si udělala i ten digitální a taky mi vyšel, ted jsou i ty čárky silnější…tak snad se to povedlo nebo se zblázním
jj taky mi pořád říkají at o tom moc nemluvím, ale to vůbec nejde ![]()
Moc vám všem gratuluju, a přeju pohodové těhotenství, a tak hodné březňátko jako mám já ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat