Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lindsay15 to je nějaká blbost ne???nebo máš už 3dny zpoždění MS???
@anilvap87 Přesně tak..
Bohužel si nejsem vůbec jistá, kdy ovulka proběhla, tenhle měsíc si se mnou tělo fakt hrálo ![]()
@anilvap87 Měla jsem jí naposledy 1.6. Vždy jsem to dostala tak 29.-30.,minulý měsíc 1. - což je u mě neobvyklý a teď ještě nic a tt pozitivní.
@Lindsay15 takže jsi 33DC
tak uvidíš udělej si ještě alespo dva testy ob den a pak hurá na gyndu…budu držet palečky ![]()
@anilvap87 Já myslela že se to počítá normálně odznova
Tak nic no
Děkuju, tak snad to vyjde
Koukám že jsem ze sebe udělala fakticky blba ![]()
@Lindsay15 vůbec ne, bud v klidu
každý nemůže vědět všechno…já sem se tu taky dozvěděla spoustu věcí které jsem neznala
…
Tak to Vám všem moc, moc gratuluji. Já jsem to měla dostat minulou neděli, až ve čtvrtek si udělala test (snažíme se už 3 rok tak jsem ani nevěřila, že by to mohlo vyjít) a hned v pondělí naběhla na gyndu. Normálně mi už dal i obrázek z ultrazvuku. Je tam teda vidět skoro nic, ale mám obrázek tak jsem spokojená… ![]()
@anilvap87 To je zase fakt
Také jsem se tu plno věcí naučila, prostě tu jsou holky šikovný ![]()
@ajka123 Také gratuluju, tak to musíš mít obrovskou radost, že se to po takové době povedlo
Jéé, to je pěkný!
Snímek z utz stojí 50,že jo? ![]()
Lindsay - abych pravdu řekla, tak když jsem na testu uviděla // tak jsem z toho byla docela vyjukaná. Byla jsem už na 3 umělých oplodněních a nic tak jsem opravdu nedoufala, že by se mohlo zadařit přirozeně… ![]()
Snímek z UTZ stojí 50,–, ale já ho dostala od doktora zadarmo se slovy: „vy už jste si toho prošla tolik, že Vám ho dávám pro štěstí zdarma“… ![]()
A vy se také snažíte o první mimčo???
@ajka123 Také jsem byla, nejprve jsem tomu nevěřila, pak jsem se smála a pak jsem brečela
Tak to je krásné, že se povedlo přirozeně
Tak máš památku
Také se snažíme o první mimčo, bude to dárek k našemu ročnímu výročí. Snažili jsme se 4 msíce.
@ajka123 gratuluju
já si na snímek z utz ještě týden poškám, dneska jsem tam měla je dutinku která měla 3,3mm tak prý musíme počkat jestli poroste ![]()
@Lindsay15 to máš pravdu
![]()
jj snažíme se o první, ale taky to mám komplikovaný mám pcos..
Tak to Vám moc přeji, že se to „povedlo“ tak rychle. Hlavně si skoč co nejdříve na gyndu. Já jsem do včerejška pořád myslela na to, že třeba jsou nějaký špatný testy tak proto //
. Ale když mi včera dělal dr. ultrazvuk, tak už jsem byla zase trošinku klidnější, že to opravdu není jen sen.
A kolik Ti je?? Odkud jsi?? Teda pokud to není tajný… ![]()
Holky jak děláte to, že je vidět komu odpovídáte. Jsem asi totálně blbá, ale vůbec na to nemůže přijít…
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@anilvap87 3 den cyklu
@Hodaka děkujeme