Narozen v září 2010

6536
29.6.12 08:30

narozen v září 2010

Ahoj pojďme si popovídat o našich dětičkách. Jaké jsou s nima radosti i starosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16783
29.6.12 09:04

Mi jsme v říjnu 2010 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
28.8.12 20:22

Ahojky!
Tak náš raubíř je 1. září 2010. Teď zrovna se učíme na nočník, některej den je to lepší, některej horší. Mluví už jak dospělej, ale šíleně zlobí a neposlouchá. Pořád někde leze, visí a pak si klidně zavolá „mami, sundat“. Jo, a taky se asi tak už měsíc celkem dost vzteká, pokud není po jeho. Jenže to má prostě smůlu.
Ale když pak řekne „mami, pusinku“ a přitulí se ke mně (což tedy nebývá moc často), je hned všechno zlobení odpuštěno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
29.8.12 08:16

Ahoj ten můj je taky 1. září takže se těšim udělam mu hezkou oslavu. A o tom vztekání jako bys psala o tom co mam doma, jinak nám nejde nočník jen ho vidí tak zfialový a má hysterák, takže musim koupit dětský prkýnko na wc a jestli ani to nepomůže tak už nevim. Ale je to mazlík když chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
30.8.13 06:40

Ahojky maminky zlatíček narozených v září 2010!
Za pár dní budou našim dětem už 3 roky, to to uteklo, co? Pokud chcete, pojďte si popovídat, jací ti naši raubíři jsou, co už zvládají, co třeba nezvládají, jak se těší do školky, jak se chystáte na oslavu jejich 3. narozenin, jak jste zvládli 3.letou prohlídku atd. atd. Prostě se jen tak pochlubíme nebo zjistíme, co třeba umí stejně staré dítko a naše ještě ne, pokud byste chtěli přidat i fotečku dětí, byla bych moc ráda. Jsem jen zvědavá. Takže v podstatě možná zbytečná diskuse, ale třeba se pobavíme.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
31.8.13 17:19

Tak nikdo se nepřidá? To je škoda… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...