Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, zajímalo by mě, zda je tady nějaká nastávající maminka, která se chystá rodit v podolí s termínem porodu prosinec 2012. ![]()
@Kikla Ahoj, já mám termín na 12.12, ale jak píšeš, kdo ví. Já tam rodila před 8 lety, tak věřím, že to bude stejně fajn jako minule ![]()
Já jsem prvorodička, ale bydlím kousek, tak jsem si říkala, že to bude při cestě. Třeba se tam potkáme ![]()
Třeba jo, myslím si, že dobrá volba. Víš nějaké další informace o porodnici? Třeb jestli dávají vložky atd.
Ahoj já taky mám termín 15.12.:-)
vložky dávaj jen jeden balíček:-)
@antche píše:
Ahoj já taky mám termín 15.12.:-)
vložky dávaj jen jeden balíček:-)
Aha a jednorázové kalhotky?
No to si úplně nepamatu ju jistě ale mám pocit že mi dali jedny a pak jsem musela vytáhnout svoje. Ale je docela dost možný že nadali ani ty jedny
Ahoj holky já tam rodila teď v lednu a vložky davají, ale jen jeden balíček a plenky pro miminko vůbec. tak doporučuju si vzít pár jednorázových podložek. po porodu jsem celkem krvácela a měnili jí tak za 1-2 dny a to jsem si platila nadstandard ![]()
@dorinka01 píše:
Aha a jednorázové kalhotky?
jednorázový kalhotky dávají taky jen jedny takže doporučuju se spíš kompletně vybavit
Já tam rodila tedy už před lety. Je to hodně dlouho, ale taky všude říkali ať máme svoje vložky atd. Nakonec jsem dostala po porodu sprdu od dr, že mám používat ty jejich. Byly na chodbě, sterilizované, takové ty buničinové v síťce. Že prý to musí větrat a ty umělé nevětrají. Takže jsem vlastně nepotřebovala nakonec nic, byť jsem tam měla od plen po vložky. Ale jak píšu, je to dlouho.
![]()
@dorinka01 píše:
Já tam rodila tedy už před lety. Je to hodně dlouho, ale taky všude říkali ať máme svoje vložky atd. Nakonec jsem dostala po porodu sprdu od dr, že mám používat ty jejich. Byly na chodbě, sterilizované, takové ty buničinové v síťce. Že prý to musí větrat a ty umělé nevětrají. Takže jsem vlastně nepotřebovala nakonec nic, byť jsem tam měla od plen po vložky. Ale jak píšu, je to dlouho.![]()
![]()
jj tak to bylo. když jsem byla v prosinci 2011 na předporodním kurzu tak mám PA říkala že pokud porodíme do konce roku tak vložky budou ale že od nového roku to pojišťovny neplatí takže už musíme mít svoje