Čekáme miminko březen 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11314
4.7.12 21:53
@wercuska píše:
@Žiža1 Tak to mame podobne stare kluky. Taky vzpominam jak jsem si prvni tehu uzivala, ted se trochu bojim jak budu zvladat 2 sviste. I kdyz Vojtik je hrozne hodny, snad mu to zustane ;)

taky jsem se dívala, že jste těsně v závěsu :palec: aspoň na tom budeme stejně :lol: spí ti Vojtík přes den? Samík je pěkný raubíř a pusu nezavře.

@ajka123 to budu ráda, když se ti bude chtít :hug: buď to můžeš psát jen jako seznam přímo sem - nebo mezi odkazem a obrázkem při psaní příspěvků je přímo možnost tabulka

Takhle to pak vypadá
poslední příspěvek na stránce

• načítám...
Barushe
4.7.12 21:59

@ajka123 auau, to muselo bolet :hug:
@Žiža1 no a není to až v uzavřený skupině? Tady to není kam dát a navíc si to může kdokoliv přečíst :nevim: Počkala bych, až skončí testování tento měsíc, ať jsme komplet ;) i s dalšíma holkama, co to ještě neví :lol: ;) a pak šup do uzavřený skupiny :palec:
@Mišanda Ž.. Určitě toto těhu už vyjde :hug: Taky jsme s manželem počali 2× na poprvý :lol: a teď nám dokonce stačilo jen jednou sexnout a bylo to :lol: :pankac:

• Upravit
11314
4.7.12 22:32

@Barushe jen mě to tak napadlo, když se holky nudí ;) Já už jsem v uzavřené pro TP květen 2010, a holkám jsem uzavřenou skupinou nechtěla zatím motat hlavu :mrgreen:. Vzpomínám si, jak jsem se tady taky kdysi začínala pomalu orientovat.
I když je fakt, že je to zatím asi opravdu jedno :think:, když jsme všechny na začátku :D a tudíž máme všechny termín první týden v březnu :oops:.
Tak to necháme na potom. Jsem u tohohle druhého těhotenství nějaká přirychlená :oops: :D. Jinak jste teda rychlí plodiči :potlesk:. My jsme na prvního čekali přes rok a teď se zadařilo rychle, ani jsme se moc nesnažili :lol:

Holky, a jak se tvářili vaši chlapi - na ty dvě čárky? ;)

Dobrou noc :mavam:

• načítám...
70
4.7.12 22:47

O. k, tak uzavřenou skupinu necháme až se to tu trošku rozjede.

A jak na to koukal můj chlap když jsem mu ukázala test s //?? No, očekávala jsem více. Šla jsem mu to se slzami v očích ukázat a on na to tak kouká a pak řekne, že tomu bude věřit až si dojdu na gyndu. Toť vše. ALe asi bych na jeho místě asi nic jiného nečekala takových nadějí a zklamání jsme už prožili, že jsme tomu asi nevěřili ani jeden… :oops:

Holky jdu asi spát… Přeji Vám dobrou noc a ať se Vám něco krásného zdá… :hug:

• načítám...
Barushe
4.7.12 23:21

Já jsem si jeho emoce vychutnala při Sofi, teď to bral jako samozřejmost, že to vyšlo hned :cert: :mrgreen: Teď se mnou hledal prvního ducha na testu a od začátku vše ví. Poprvé jsem mu dala knížku pro tatínky s tím, že ji bude zanedlouho potřebovat a to jeho překvapení, radost a něžnost, co jsem mu viděla na očích nezapomenu. Teď už to takový nebylo :cert: Ale těší se stejně a doufá v kluka :lol: :mrgreen:

• Upravit
Barushe
4.7.12 23:28

@Žiža1 jo taaak :) začátky na emimi mi ani nepřipomínej :oops: :lol: :mrgreen: Jsem byla vyjukaná co a jak a hned, aniž bych se podívala jak to funguje a že jsou tady nějaký veřejný diskuze, jsem požádala o vstup do jedný skupiny. Samozřejmě, že mě tam nevzali a já se tak styděla :oops: že jsem si založila novej nick :lol: :lol: :lol: Samozřejmě, že vím, že to byla pitomost a nikdo by mě nepoznal, ale já byla tak vykulená :lol: :lol: :lol: :pankac:

• Upravit
Lindsay15
5.7.12 07:06

Teda Vás než dočtu,to abych nikam nechodila :pankac:

@Barushe Asi tak, také bych radši počkala, přecejenom většina z nás už bude dávno vidět srdíčko :cert:

@Žiža1 Zdravím :mavam: Přítel byl celkem dost mimo, pořád se na mě culil. Nejprve nechápal co ty // znamenají, ale když jsem mu to vysvětlila, tak mě málem umačkal k smrti :roll: :mrgreen:

Holky,tak čárka teda pomalu, ale jistě sílí :potlesk:

• Upravit
11314
5.7.12 07:47

@Lindsay15 Moc hezké :potlesk: :potlesk:, jen ať dál krásně sílí :palec:
Já měla minulou středu dvě čárky hned a hodně silné, a to jsem si dělala prošlý test - 1,5 roku starý :mrgreen:, co mi zbyl z minulého těhotnění. Pak jsem jela do lékárny, koupit teda už neprošlý, a výsledek stejný. Ale jak jsem psala, bradavky mě nehorázně bolely prakticky hned, tak jsem to trochu čekala a o ovulaci vím naprosto přesně (21 DC - 14.6.).
No a proužek jsem poslala po Samovi, ať řekne tatínkovi, ať jde na oběd a dá mu tohle, no a manžel to vzal a vyhodil do koše 8o :mrgreen: (den předtím jsme totiž dovezli takovou papírovou krabici na hračky, a tam byly taky takové kousky kartonu :zed: ) - tak já na něj: „Tatínku, cos to udělal!“ - tak se hrabal v koši :mrgreen:

• načítám...
Barushe
5.7.12 09:05
@Žiža1 píše:
@Lindsay15 Moc hezké :potlesk: :potlesk:, jen ať dál krásně sílí :palec:
Já měla minulou středu dvě čárky hned a hodně silné, a to jsem si dělala prošlý test - 1,5 roku starý :mrgreen:, co mi zbyl z minulého těhotnění. Pak jsem jela do lékárny, koupit teda už neprošlý, a výsledek stejný. Ale jak jsem psala, bradavky mě nehorázně bolely prakticky hned, tak jsem to trochu čekala a o ovulaci vím naprosto přesně (21 DC - 14.6.).
No a proužek jsem poslala po Samovi, ať řekne tatínkovi, ať jde na oběd a dá mu tohle, no a manžel to vzal a vyhodil do koše 8o :mrgreen: (den předtím jsme totiž dovezli takovou papírovou krabici na hračky, a tam byly taky takové kousky kartonu :zed: ) - tak já na něj: „Tatínku, cos to udělal!“ - tak se hrabal v koši :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac:
  • Upravit
Lindsay15
5.7.12 09:51

@Žiža1 To závidim, já si na ty pořádný // budu muset ještě chvíli počkat :mrgreen: To mě prsa nic, ale za to je mi nehorázně špatně a bolí mě břicho :palec: Jééžiš, to je dobrýýý :potlesk: :potlesk: :pankac:

• Upravit
Barushe
5.7.12 10:27

A přidávám svý testíky ;) :dance:

• Upravit
3618
5.7.12 14:41

Ahoj holky, vy se teda testujete a testujete :kytka:, to já jsem se testovala dvakrát a dost, protože vím, že si tím nějak nepomůžu :lol:, uvidím co u doktora…říkám si buď to vyjde nebo ne…bohužel s tím nic nenadělám. Jinak my bereme vše jak je a jde, měli jsme velkou radost z obou testů, ale pořád jsme se brzdili co kdyby…ono to pak nastalo, Ale teď jsem klidnější a víc si to užívám, protože vím, že to moc neovlivním a kdyby se něco dělo tak vše zvládneme ;).

Příspěvek upraven 05.07.12 v 18:52

• načítám...
5669
5.7.12 14:44

@Žiža1 jj Vojtik spi pres den 3-4hodiny :pankac:, ale rano vstava kolem 6 :zed: :zed: a teprve nedavno zacal spat celou noc, tak snad to do druheho miminka stihnu vsechno dospat :mrgreen:. Ted je teda zlatej, vstaneme a on si pak 2 hodiny sam hraje a ja tu podrimuju na gauci :oops:

Jinak my jsme obe deti zplodili ani nevim jak, az me to vzdycky zaskocilo :mrgreen: ja myslela, ze nam to bude treba par mesicu trvat a ono ejhle hned. Tak snad bude vsechno v poradku.

• načítám...
3618
5.7.12 14:45
@Barushe píše:
@Mišanda Ž.. Určitě toto těhu už vyjde :hug: Taky jsme s manželem počali 2× na poprvý :lol: a teď nám dokonce stačilo jen jednou sexnout a bylo to :lol: :pankac:

To my jsme se snažili často :oops:,ale do ničeho se nenutili :mrgreen:

• načítám...
4507
5.7.12 16:23

Teda tady se to rozjelo :palec: a koukám že už se sem dávají i testíky ;) tak jestli můžu taky se ráda pochlubím :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+