Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@wercuska píše:
@Žiža1 Tak to mame podobne stare kluky. Taky vzpominam jak jsem si prvni tehu uzivala, ted se trochu bojim jak budu zvladat 2 sviste. I kdyz Vojtik je hrozne hodny, snad mu to zustane
taky jsem se dívala, že jste těsně v závěsu
aspoň na tom budeme stejně
spí ti Vojtík přes den? Samík je pěkný raubíř a pusu nezavře.
@ajka123 to budu ráda, když se ti bude chtít
buď to můžeš psát jen jako seznam přímo sem - nebo mezi odkazem a obrázkem při psaní příspěvků je přímo možnost tabulka
Takhle to pak vypadá
poslední příspěvek na stránce
@ajka123 auau, to muselo bolet ![]()
@Žiža1 no a není to až v uzavřený skupině? Tady to není kam dát a navíc si to může kdokoliv přečíst
Počkala bych, až skončí testování tento měsíc, ať jsme komplet
i s dalšíma holkama, co to ještě neví
a pak šup do uzavřený skupiny ![]()
@Mišanda Ž.. Určitě toto těhu už vyjde
Taky jsme s manželem počali 2× na poprvý
a teď nám dokonce stačilo jen jednou sexnout a bylo to
![]()
@Barushe jen mě to tak napadlo, když se holky nudí
Já už jsem v uzavřené pro TP květen 2010, a holkám jsem uzavřenou skupinou nechtěla zatím motat hlavu
. Vzpomínám si, jak jsem se tady taky kdysi začínala pomalu orientovat.
I když je fakt, že je to zatím asi opravdu jedno
, když jsme všechny na začátku
a tudíž máme všechny termín první týden v březnu
.
Tak to necháme na potom. Jsem u tohohle druhého těhotenství nějaká přirychlená
. Jinak jste teda rychlí plodiči
. My jsme na prvního čekali přes rok a teď se zadařilo rychle, ani jsme se moc nesnažili ![]()
Holky, a jak se tvářili vaši chlapi - na ty dvě čárky? ![]()
Dobrou noc ![]()
O. k, tak uzavřenou skupinu necháme až se to tu trošku rozjede.
A jak na to koukal můj chlap když jsem mu ukázala test s //?? No, očekávala jsem více. Šla jsem mu to se slzami v očích ukázat a on na to tak kouká a pak řekne, že tomu bude věřit až si dojdu na gyndu. Toť vše. ALe asi bych na jeho místě asi nic jiného nečekala takových nadějí a zklamání jsme už prožili, že jsme tomu asi nevěřili ani jeden… ![]()
Holky jdu asi spát… Přeji Vám dobrou noc a ať se Vám něco krásného zdá… ![]()
Já jsem si jeho emoce vychutnala při Sofi, teď to bral jako samozřejmost, že to vyšlo hned
Teď se mnou hledal prvního ducha na testu a od začátku vše ví. Poprvé jsem mu dala knížku pro tatínky s tím, že ji bude zanedlouho potřebovat a to jeho překvapení, radost a něžnost, co jsem mu viděla na očích nezapomenu. Teď už to takový nebylo
Ale těší se stejně a doufá v kluka
![]()
@Žiža1 jo taaak
začátky na emimi mi ani nepřipomínej
Jsem byla vyjukaná co a jak a hned, aniž bych se podívala jak to funguje a že jsou tady nějaký veřejný diskuze, jsem požádala o vstup do jedný skupiny. Samozřejmě, že mě tam nevzali a já se tak styděla
že jsem si založila novej nick
Samozřejmě, že vím, že to byla pitomost a nikdo by mě nepoznal, ale já byla tak vykulená
![]()
Teda Vás než dočtu,to abych nikam nechodila ![]()
@Barushe Asi tak, také bych radši počkala, přecejenom většina z nás už bude dávno vidět srdíčko ![]()
@Žiža1 Zdravím
Přítel byl celkem dost mimo, pořád se na mě culil. Nejprve nechápal co ty // znamenají, ale když jsem mu to vysvětlila, tak mě málem umačkal k smrti
![]()
Holky,tak čárka teda pomalu, ale jistě sílí ![]()
@Lindsay15 Moc hezké
, jen ať dál krásně sílí ![]()
Já měla minulou středu dvě čárky hned a hodně silné, a to jsem si dělala prošlý test - 1,5 roku starý
, co mi zbyl z minulého těhotnění. Pak jsem jela do lékárny, koupit teda už neprošlý, a výsledek stejný. Ale jak jsem psala, bradavky mě nehorázně bolely prakticky hned, tak jsem to trochu čekala a o ovulaci vím naprosto přesně (21 DC - 14.6.).
No a proužek jsem poslala po Samovi, ať řekne tatínkovi, ať jde na oběd a dá mu tohle, no a manžel to vzal a vyhodil do koše
(den předtím jsme totiž dovezli takovou papírovou krabici na hračky, a tam byly taky takové kousky kartonu
) - tak já na něj: „Tatínku, cos to udělal!“ - tak se hrabal v koši ![]()
@Žiža1 píše:
@Lindsay15 Moc hezké![]()
, jen ať dál krásně sílí
Já měla minulou středu dvě čárky hned a hodně silné, a to jsem si dělala prošlý test - 1,5 roku starý, co mi zbyl z minulého těhotnění. Pak jsem jela do lékárny, koupit teda už neprošlý, a výsledek stejný. Ale jak jsem psala, bradavky mě nehorázně bolely prakticky hned, tak jsem to trochu čekala a o ovulaci vím naprosto přesně (21 DC - 14.6.).
No a proužek jsem poslala po Samovi, ať řekne tatínkovi, ať jde na oběd a dá mu tohle, no a manžel to vzal a vyhodil do koše![]()
(den předtím jsme totiž dovezli takovou papírovou krabici na hračky, a tam byly taky takové kousky kartonu
) - tak já na něj: „Tatínku, cos to udělal!“ - tak se hrabal v koši
@Žiža1 To závidim, já si na ty pořádný // budu muset ještě chvíli počkat
To mě prsa nic, ale za to je mi nehorázně špatně a bolí mě břicho
Jééžiš, to je dobrýýý
![]()
Ahoj holky, vy se teda testujete a testujete
, to já jsem se testovala dvakrát a dost, protože vím, že si tím nějak nepomůžu
, uvidím co u doktora…říkám si buď to vyjde nebo ne…bohužel s tím nic nenadělám. Jinak my bereme vše jak je a jde, měli jsme velkou radost z obou testů, ale pořád jsme se brzdili co kdyby…ono to pak nastalo, Ale teď jsem klidnější a víc si to užívám, protože vím, že to moc neovlivním a kdyby se něco dělo tak vše zvládneme
.
Příspěvek upraven 05.07.12 v 18:52
@Žiža1 jj Vojtik spi pres den 3-4hodiny
, ale rano vstava kolem 6
a teprve nedavno zacal spat celou noc, tak snad to do druheho miminka stihnu vsechno dospat
. Ted je teda zlatej, vstaneme a on si pak 2 hodiny sam hraje a ja tu podrimuju na gauci ![]()
Jinak my jsme obe deti zplodili ani nevim jak, az me to vzdycky zaskocilo
ja myslela, ze nam to bude treba par mesicu trvat a ono ejhle hned. Tak snad bude vsechno v poradku.
@Barushe píše:
@Mišanda Ž.. Určitě toto těhu už vyjdeTaky jsme s manželem počali 2× na poprvý
a teď nám dokonce stačilo jen jednou sexnout a bylo to
![]()
To my jsme se snažili často
,ale do ničeho se nenutili ![]()
Teda tady se to rozjelo
a koukám že už se sem dávají i testíky
tak jestli můžu taky se ráda pochlubím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat