Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravim všechny maminy co jsou nebo chcou rodit v Brne. Sice do noveho roku je stale casu a casu, a le uvazovaly jste kde budete rodit? Obilni trh, Milosrdni bratri nebo Bohunice??? a jake mate tehotenstvi, jak si ho uzivate??? me je 22 a po prvnim nezdarenem tehotenstvi jsem nyni ve 14tt.
Ahoj, jsem 25.tt a určitě Bohunice. Milosrdný neznám a Obilňák mi přijde jak za trest. Byla jsem tam po samovolným potratu v 8.tt a ty pokoje… Bylo nás tam 10 - spojený 2 pokoje průchozí, no já se modlím, aby mě to minulo. Dole ordinace jsou fajn, čekárna nová, teď jsem tam byla na vyšetření ohledně těh. cukrovky, ale ta lůžková část ![]()
Někdo tvrdí, že se v Bohunicích rodí „na chodbě“, ale vzhledem k tomu, že ty, kdo tam rodily, byly maximálně spokojený, to může být blábol věčně nespokojený pacientky.
@ifinka píše:
Ahoj, jsem 25.tt a určitě Bohunice. Milosrdný neznám a Obilňák mi přijde jak za trest. Byla jsem tam po samovolným potratu v 8.tt a ty pokoje… Bylo nás tam 10 - spojený 2 pokoje průchozí, no já se modlím, aby mě to minulo. Dole ordinace jsou fajn, čekárna nová, teď jsem tam byla na vyšetření ohledně těh. cukrovky, ale ta lůžková část
Někdo tvrdí, že se v Bohunicích rodí „na chodbě“, ale vzhledem k tomu, že ty, kdo tam rodily, byly maximálně spokojený, to může být blábol věčně nespokojený pacientky.
ja nevim jaka je porodnice v bohunicich. ja chci obilnak z toho duvodu, ze tam rodila kamoska, tchyne a tatova pritelkyne a vsechny byly s porodem spokojene a mam s obilnakem skusenost, je to teda spis skusenost s pohotovosti, ale verim vic obilnaku.
Co člověk, to názor. u nás všechny ženský rodí v Bohunicích, je to nový, čistý. Nejlepší bude, když se zajdeš podívat na lůžkovou část a nezapomenout na soc. zařízení. Chci mít jedno mimino a tak si to chci co nejvíc zpříjemnit. Teď jsem četla na letáčku na Obilňáku možnost návštěvy a oni všechno prokonzultují - takový předporodní kurz, cena pro těhotnou 300, doprovod 150 a musíš se objednat na tel.:532 238 285. to bude asi nejlepší. máš čas, nejlepší je si to projít a hlavně se tam cítit dobře. já pořád doufám, že třeba bude v Bohunicích volný nadstandart, sice to není zadarmo, ale do tohohle mi nevadí investovat.
To jo no asi to bude nejlepsi si to obejit…ale v tomhle pocasi to je sileny, takze jsem radsi zalezla doma, jen se psem jdu ven
Ahoj
jsem z Brna, taky první těhu, TP 22.1.2013
Přemýšlela jsem o Milouších, ale poslední dobou slyším spoustu chvály na Bohunice. Obilňák nechci, to je továrna kde to valí jak na běžícím pásu.. V únoru jsem byla na revizi u Miloušů a byla jsem docela znechucená přístupem studentů, co tam byli na praxi. Výslovně jsem nechtěla žádného kolem sebe, byla jsem docela psychicky na dně, ale stejně i na sále i na pokoj mi chodil jeden za druhým..
Já bych opravdu nedala na názory ostatních, ono je to těžký. stačí nevyspaná sestra a člověka to znechutí, že už by tam příště nevlezl. na obilňáku jsou prý větší kapacity, ale v bohunicích je určitý standart. když jsem byla po té revizi, hnusila se mi představa sednout si na záchodový prkýnko.
U těch Miloušů jsem byla na nadstandardu a počítám s tím i u porodu, doufám jen, že bude k dispozici ![]()
Na gyndě mi říkala, že s nadstandartem nemám moc počítat, ale kdyby byl, zlobit se určitě nebudu ![]()
já si pořád říkala, kolik mám času a i když jsem rozhodnutá, stejně se tam zajdu podívat. a u miloušů v pohodě? kromě těch mediků? to udělali bez souhlasu?
Jé! já jsem jednou ifinka a jednou ivulineček
tak tomu nerozumím
@Lizzi píše:
U těch Miloušů jsem byla na nadstandardu a počítám s tím i u porodu, doufám jen, že bude k dispozici
jako ze muj gynekolog mi doporucil Milosrdny bratry, ale jelikoz jsem u milosrdny byla na praxi na chirde a v bohunicich taky, tak tam nechci. nevim sice nemuzu srovnavat chirdu s porodnici, ale neco me tahne na obilnak a nevim za boha co
Obilňák je taková Brněnská „jistota“, rodí tam skoro všichni a možná právě proto tam nechci.. Mám radši menší oddělení.. Jinak gyndařka mi taky doporučila Milouše ![]()
@Lizzi je fakt, ze milosrdni jsou podle toho co jsem cetla spise takovy domaci prostredi, ale kdyz se neco pokazi nebo jde neco spatne, tak se odvazi na obilnak…to jsem cetla tady na emiminu, kdyz jsem se koukala na hodnoceni porodnic
To jsem už taky slyšela, ale nechápu proč, vždyť přece i v Bohunicích je novorozenencká JIPka, nebo ne?
@Lizzi jo tak to nevim..netusim. jinak ja mam termin porodu 5.1.2013 ![]()