Poradna duly
Jana Čurdová
@Lizzi píše:
NT+ screening vývojových vad, Tvůj doktor Ti to nenabízel? Dělá se v Prenatalu na Veveří v rozmezí 11tt - 13tt. Teďka jak budeš mít ty tripl testy tak to je něco podobnýho, akorát ten NT+ je přesnější.
o tom vim, ale nerikal nic, jelikoz k nemu budu chodit celou dobu tehotenstvi, ma vlastni poradnu, jen jsem si u nej mohla nechat udelat ten prvotrimestrialni screening za ktery bych platila cca 1400
To je ono, ten prvotrimestrální screening
tak to je dobrý, že ti to udělal on, to musí mít hodně dobrý přístroje a musí být docela kapacita, na to není moc specializovaných lékařů. Měřil projasnění šíje a tak ne? Kterej to je doktor, jestli se můžu zettat? ![]()
@Lizzi ja jsem si ne ale nakonec nenechala delat, nevysli jsme s penezma s pritelem…jmenuje se Mudr. Petr Zlamal, sidli v Řečkovicich
To vypadá profesionálně a má tam psaný, že nybízí ten NT+, to je dobrý
Já mám doktorku taky v Řečkovicích, na zastávce Tylova. Tak hlavně aby všechnavyšetření dopadla dobře ![]()
Snad jo… chj ja jsem po dnesku docela unavena a to jsem nic moc nedelala, jen jsem zalila zahradku, varila obed a neco posontala v nasem baracku a zachvilu si dam vlaznou sprchu..
@Elinka22 píše:
Zdravim všechny maminy co jsou nebo chcou rodit v Brne. Sice do noveho roku je stale casu a casu, a le uvazovaly jste kde budete rodit? Obilni trh, Milosrdni bratri nebo Bohunice??? a jake mate tehotenstvi, jak si ho uzivate??? me je 22 a po prvnim nezdarenem tehotenstvi jsem nyni ve 14tt.
Ahoj já teda už tehule nejsem ale i tak
muzu jedine doporucit obilny trh rodila sem tak pred 7 mesici
Zachranili mi zivot da se rict takze obilnak jen doporucuji ![]()
@Kikušk ja jsem teda pevne rozhodnuta pro oblnak uz delsi dobu…a dekuji
NT+ screening vývojových vad, Tvůj doktor Ti to nenabízel? Dělá se v Prenatalu na Veveří v rozmezí 11tt - 13tt. Teďka jak budeš mít ty tripl testy tak to je něco podobnýho, akorát ten NT+ je přesnější.