Prvorodičky leden 2013 Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
2.7.12 13:46
@Elinka22 píše:
NT??? co to je??? jinak toto je muj prcek ve 12tt..mas se na co tesit..je to krasny :srdce:

NT+ screening vývojových vad, Tvůj doktor Ti to nenabízel? Dělá se v Prenatalu na Veveří v rozmezí 11tt - 13tt. Teďka jak budeš mít ty tripl testy tak to je něco podobnýho, akorát ten NT+ je přesnější.

• Citovat
  • Upravit
971
2.7.12 14:16
@Lizzi píše:
NT+ screening vývojových vad, Tvůj doktor Ti to nenabízel? Dělá se v Prenatalu na Veveří v rozmezí 11tt - 13tt. Teďka jak budeš mít ty tripl testy tak to je něco podobnýho, akorát ten NT+ je přesnější.

o tom vim, ale nerikal nic, jelikoz k nemu budu chodit celou dobu tehotenstvi, ma vlastni poradnu, jen jsem si u nej mohla nechat udelat ten prvotrimestrialni screening za ktery bych platila cca 1400

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.7.12 14:49

To je ono, ten prvotrimestrální screening :-) tak to je dobrý, že ti to udělal on, to musí mít hodně dobrý přístroje a musí být docela kapacita, na to není moc specializovaných lékařů. Měřil projasnění šíje a tak ne? Kterej to je doktor, jestli se můžu zettat? :)

• Citovat
  • Upravit
971
2.7.12 14:54

@Lizzi ja jsem si ne ale nakonec nenechala delat, nevysli jsme s penezma s pritelem…jmenuje se Mudr. Petr Zlamal, sidli v Řečkovicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
2.7.12 14:56

http://www.gynekologie-brno.com/ to jsou jeho stranky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.7.12 15:51

To vypadá profesionálně a má tam psaný, že nybízí ten NT+, to je dobrý :-) Já mám doktorku taky v Řečkovicích, na zastávce Tylova. Tak hlavně aby všechnavyšetření dopadla dobře :-)

• Citovat
  • Upravit
971
2.7.12 18:58

Snad jo… chj ja jsem po dnesku docela unavena a to jsem nic moc nedelala, jen jsem zalila zahradku, varila obed a neco posontala v nasem baracku a zachvilu si dam vlaznou sprchu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
12.7.12 21:29
@Elinka22 píše:
Zdravim všechny maminy co jsou nebo chcou rodit v Brne. Sice do noveho roku je stale casu a casu, a le uvazovaly jste kde budete rodit? Obilni trh, Milosrdni bratri nebo Bohunice??? a jake mate tehotenstvi, jak si ho uzivate??? me je 22 a po prvnim nezdarenem tehotenstvi jsem nyni ve 14tt.

Ahoj já teda už tehule nejsem ale i tak :-) muzu jedine doporucit obilny trh rodila sem tak pred 7 mesici :-) Zachranili mi zivot da se rict takze obilnak jen doporucuji :-)

• Citovat
  • Upravit
971
13.7.12 16:11

@Kikušk ja jsem teda pevne rozhodnuta pro oblnak uz delsi dobu…a dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
13.7.12 20:16

:-) tak preju hodne stesti a zdravi mimco :-) :dance:  :mavam:

• Citovat