Poradna duly
Jana Čurdová
@Lizzi píše:
Tak to máme 14 dní od sebeKde v Brně bydlíš? Já na Vinohradech a taky se jmenuju Eliška
no vyrustala jsem v Řečkovicich, ale rok bydlim s pritelem mimo brno, ale jezdim do brna casto, hlavne na gyndu
Já původně z Brna nejsem, manžel jo, ale v Brně bydlím od 18 let. Tak to jsem ráda, že jsem tu potkala někoho s podobným termínem a od Brna ![]()
@Lizzi píše:
Já původně z Brna nejsem, manžel jo, ale v Brně bydlím od 18 let. Tak to jsem ráda, že jsem tu potkala někoho s podobným termínem a od Brna
moje kamoska ma termin na prosinec, takze taky v pohode… ![]()
A kde na vinckach bydlis, jsem jednu chvili bydlela v lisni a na vinckach bydlel bejvalej
Na podzim jsme koupili byt na Bzenecké
bydlíme tu od září, předtím jsme bydleli v Bytrci.
@Lizzi píše:
Na podzim jsme koupili byt na Bzeneckébydlíme tu od září, předtím jsme bydleli v Bytrci.
jo bzenecka to asi vim kde to je…:-) a jak si jinak uzivas tehotenstvi???
Zíta končím 11tt a jsem ráda, že je zatím vše OK, protože to už jednou nevyšlo, ale to se stává.. Už mi možná i roste bříško, ale nevím, jestli to není víc moje představa, než realita ![]()
A co Ty? kde vlastně bydlíš? ![]()
Ja jsem 14tt no a me brisko roste
no ja bydlim tedka s pritelem mimo brno, kousek od Velke Biteše
Křižínkov, to asi nebudes znat, ale do brna jedu 11.7. na hematologii a pak 19.7. i s pritelem - 20.7. mam kontrolu na gynde- budou mi delat tripple test a celkove kontrolu, tak jsem zvedava na prcka
u nas taky prvni tehotenstvi nevyslo, mela jsme zamlkli potrat
ale mesic po revizi jsem otehotnela
Nám těhotenství taky zamlklo a pak po dvou cyklech, dost nečekaně, jsem otěhotněla znovu
jsme ale moc rádi! Přes Bíteš jezdíme docela často, ale Křižínkov opravdu neznám
Byla jsi na NT+? Já jdu 17.7.
NT??? co to je??? jinak toto je muj prcek ve 12tt..mas se na co tesit..je to krasny ![]()
Ahojky.
Jen chci napsat. Že jsem rodila všechny moje kluky na Obilném trhu a byla maximálně spokojená.
I když někdy to tam jde na bežícím pásu, je to tam fajn jsou moc milí HODNÍ HLAVNĚ NA PORODNÍM HODNĚ POMUŽOU JSOU FAKT PERFEKTNÍ KOLEKTIV. ![]()
Já bych nikdy nikdy nešla k Milosrdným Bratrum rodit to vím jistě. ![]()
Všem přeji hezkej porod kdyby něco napíši více jestly
budete mít zájem.
@Staninka30 píše:
Ahojky.
Jen chci napsat. Že jsem rodila všechny moje kluky na Obilném trhu a byla maximálně spokojená.
I když někdy to tam jde na bežícím pásu, je to tam fajn jsou moc milí HODNÍ HLAVNĚ NA PORODNÍM HODNĚ POMUŽOU JSOU FAKT PERFEKTNÍ KOLEKTIV.
Já bych nikdy nikdy nešla k Milosrdným Bratrum rodit to vím jistě.Všem přeji hezkej porod kdyby něco napíši více jestly
budete mít zájem.
urcio napis vic o obilnim trhu…budu jedine rada ja tam chci totiz rodit, i kdyz termin mam za dlouho, ale cas rychle utika, tak chci byt maximalne pripravena ![]()
@Elinka22 -Jestly některá chcete přidejdte se knám do jedné diskuse je tam hodně maminek co budou teprve rodit a co i rodily juknu jak se jmenuje klidně se přidejte.
Obilnák je dobrej já byla spokojená moc.
Chodila jsem tam od 15.tt do rizikové poradny a i na paní dr. byla sněma spokojená. ![]()
Tak to máme 14 dní od sebe
Kde v Brně bydlíš? Já na Vinohradech a taky se jmenuju Eliška