Prvorodičky leden 2013 Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
1.7.12 21:32

Tak to máme 14 dní od sebe :-) Kde v Brně bydlíš? Já na Vinohradech a taky se jmenuju Eliška :-)

• Citovat
  • Upravit
971
1.7.12 21:37
@Lizzi píše:
Tak to máme 14 dní od sebe :-) Kde v Brně bydlíš? Já na Vinohradech a taky se jmenuju Eliška :-)

no vyrustala jsem v Řečkovicich, ale rok bydlim s pritelem mimo brno, ale jezdim do brna casto, hlavne na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.7.12 21:40

Já původně z Brna nejsem, manžel jo, ale v Brně bydlím od 18 let. Tak to jsem ráda, že jsem tu potkala někoho s podobným termínem a od Brna :-)

• Citovat
  • Upravit
971
1.7.12 21:46
@Lizzi píše:
Já původně z Brna nejsem, manžel jo, ale v Brně bydlím od 18 let. Tak to jsem ráda, že jsem tu potkala někoho s podobným termínem a od Brna :-)

moje kamoska ma termin na prosinec, takze taky v pohode… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
1.7.12 21:54

A kde na vinckach bydlis, jsem jednu chvili bydlela v lisni a na vinckach bydlel bejvalej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.7.12 23:45

Na podzim jsme koupili byt na Bzenecké :-) bydlíme tu od září, předtím jsme bydleli v Bytrci.

• Citovat
  • Upravit
971
2.7.12 09:44
@Lizzi píše:
Na podzim jsme koupili byt na Bzenecké :-) bydlíme tu od září, předtím jsme bydleli v Bytrci.

jo bzenecka to asi vim kde to je…:-) a jak si jinak uzivas tehotenstvi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.7.12 10:01

Zíta končím 11tt a jsem ráda, že je zatím vše OK, protože to už jednou nevyšlo, ale to se stává.. Už mi možná i roste bříško, ale nevím, jestli to není víc moje představa, než realita :-)
A co Ty? kde vlastně bydlíš? :-)

• Citovat
  • Upravit
971
2.7.12 11:04

Ja jsem 14tt no a me brisko roste :mrgreen: no ja bydlim tedka s pritelem mimo brno, kousek od Velke Biteše :) Křižínkov, to asi nebudes znat, ale do brna jedu 11.7. na hematologii a pak 19.7. i s pritelem - 20.7. mam kontrolu na gynde- budou mi delat tripple test a celkove kontrolu, tak jsem zvedava na prcka :) u nas taky prvni tehotenstvi nevyslo, mela jsme zamlkli potrat :( ale mesic po revizi jsem otehotnela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.7.12 11:24

Nám těhotenství taky zamlklo a pak po dvou cyklech, dost nečekaně, jsem otěhotněla znovu :-) jsme ale moc rádi! Přes Bíteš jezdíme docela často, ale Křižínkov opravdu neznám :-) Byla jsi na NT+? Já jdu 17.7.

• Citovat
  • Upravit
971
2.7.12 11:42

NT??? co to je??? jinak toto je muj prcek ve 12tt..mas se na co tesit..je to krasny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
2.7.12 11:49

Ahojky.
Jen chci napsat. Že jsem rodila všechny moje kluky na Obilném trhu a byla maximálně spokojená.
I když někdy to tam jde na bežícím pásu, je to tam fajn jsou moc milí HODNÍ HLAVNĚ NA PORODNÍM HODNĚ POMUŽOU JSOU FAKT PERFEKTNÍ KOLEKTIV. :dance:
Já bych nikdy nikdy nešla k Milosrdným Bratrum rodit to vím jistě. ;)

Všem přeji hezkej porod kdyby něco napíši více jestly ;) budete mít zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
2.7.12 12:02
@Staninka30 píše:
Ahojky.
Jen chci napsat. Že jsem rodila všechny moje kluky na Obilném trhu a byla maximálně spokojená.
I když někdy to tam jde na bežícím pásu, je to tam fajn jsou moc milí HODNÍ HLAVNĚ NA PORODNÍM HODNĚ POMUŽOU JSOU FAKT PERFEKTNÍ KOLEKTIV. :dance:
Já bych nikdy nikdy nešla k Milosrdným Bratrum rodit to vím jistě. ;)Všem přeji hezkej porod kdyby něco napíši více jestly ;) budete mít zájem.

urcio napis vic o obilnim trhu…budu jedine rada ja tam chci totiz rodit, i kdyz termin mam za dlouho, ale cas rychle utika, tak chci byt maximalne pripravena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
2.7.12 12:05

@Elinka22 -Jestly některá chcete přidejdte se knám do jedné diskuse je tam hodně maminek co budou teprve rodit a co i rodily juknu jak se jmenuje klidně se přidejte.
Obilnák je dobrej já byla spokojená moc.
Chodila jsem tam od 15.tt do rizikové poradny a i na paní dr. byla sněma spokojená. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
2.7.12 12:06

Je to diskusemaminky z Brna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie