Poradna duly
Jana Čurdová
Kaci a tim, ze uvidis carku neco zmenis? ja teda taky testuju, ale obden, jestli sili. kdyby se ztratila, nic s tim stejne nenadelas.
alien-presne, hod ho sem
@Térouš píše:
Toto je moje…vcera vecer. holky z diskuzi rikaj, ze to mozna budou dvojenky, protoze jsem teprv dnes 8. den po KET
Tyyyjooo krasna carka, gratuluju ![]()
@Térouš píše:
Kaci a tim, ze uvidis carku neco zmenis? ja teda taky testuju, ale obden, jestli sili. kdyby se ztratila, nic s tim stejne nenadelas.
alien-presne, hod ho sem
To mas pravdu no, musim se hodit do klidu a nemyslet tolik na to… Nejak to dopadne, zatim nic nenasvedcuje tomu ze by neco bylo spatne, musim zaklepat
No ja se jeste drzim pri zemi vis? raduju se, ale po umelku to ma clovek hozeny tak, ze tomu ani nemuze pomalu verit ![]()
@Térouš píše:
Me teda boli fakt dost bricho
Tak to me taky boli, jako na MS ale mensi intenzita a cetla jsem ze je to naprosto v poradku
Jojo, to je, neco takovyho nam v porodnictvi gynekologii rikali ![]()
Pak teda kdyz se najim, udela se mi malinko soufl a zacinam lip citit ruzny pachy. je to hrozne brzo, tak myslim, ze tam fakt mam dve ![]()
No tak to ja taky mam citlivejsi nos na ruzny pachy, ale spatne mi zatim neni. Jen ma nejakou zravou a porad me napadaj veci ktery bych si dala… Zatim ale ujizdim na nektarinkach
No ja vzhledem k me nepravidelne mentruaci bych mela byt taky kolem 4+1, podele netu mi vychazi 4+2… Posledni MS jsem mela 4.6., ale mam cyklus v kolem 31 dni
Odhaduju ovulku tak mezi 19- 21. cervnem… No zatim jsem z toho vseho takova vykulena. I kdyz po roce a pul uz taky bylo na case ![]()
To ja jsem taky vykulena. no ja to vim presne. ja mela transfer 26.6. a dnem transferu jsem ve tretim tydnu tehu. juuu, tak budem fakt zapolit spolu co?
Jj to jsme teda vlastne temer uplne na stejno
Ja uz se tesim na pristi patek, jestli alepson dutinku uvidime a na vysi HCG. Nechate si rict co to bude?