Poradna duly
Jana Čurdová
@alien21 píše:
Tak můj dušík se ztrácí a dnes jsem začala krvácet - už jsem si to řádně obrečela v koupelně a teď zase hraju optimistickou a všezvládající manželku a mámu - ale holky, uvnitř je mi hrozně… Tentokrát jsem fakt věřila, že to vyšlo.![]()
![]()
to je skoda ![]()
Alien, drz se holka. vim jaky to je…
holky, neudelame si tabulku?
Ahoj holciny, kde litate? ty jo, ja dnes bolesti briska jak na ms, bojim se ty jo…
. co vy? jak je? zitra jdu na krev, ale vysledky budou az v pondeli. spineni dnes tul tul ustalo
@Térouš píše:
Ahoj holciny, kde litate? ty jo, ja dnes bolesti briska jak na ms, bojim se ty jo…. co vy? jak je? zitra jdu na krev, ale vysledky budou az v pondeli. spineni dnes tul tul ustalo
Ahojky, citim se jako balon
, vcera vecer mi bolelo v podbrisku ale takova divna bolest, ne jako MS. BT neklesa. dusiki porad jsou
v pondeli jdu na krev. zitra mam 28 DC, tak doufam ze neprijde mrcha ![]()
Tak to si budem na krev vzajemne drzet pesti. ja jsem taky porad nafoukla. bricho boli nekdy na ms nekdy taky tak divne a popichuje
@Térouš píše:
Tak to si budem na krev vzajemne drzet pesti. ja jsem taky porad nafoukla. bricho boli nekdy na ms nekdy taky tak divne a popichuje
jj, presne, popichuje v deloze
taky drzim pesti
![]()
Ahoj holciny, preju pekne rano. My byli na vikend u znamych, priteluv nejlepsi kamarad slavil 30 a jeho syn 1 rok, tak byla velka vesnicka oslava s grilovanym selatkem a soudkem piva( me se tykalo jen to selatko)
Moc me mrzi Ali co se stalo
Jinak me brisko boli jenom obcas, ale je to takova zvlastni bolest uz to neni ani jako na ms, ale obcas takove pichnuti, nebo natazeni. Jedine co citim jsou porad ty prsa, tak doufam ze je vse v poradku.
@lilia81 Ahoj vitam te mezi nami, to vis ze se muzes pridat, gratuluju k dusiku ![]()
Krasne ranko kocky, vitam nove prichozi.
Lili-vidis, ja ti to rikala!!!vcera ti to pisu a dnes jsou tam
@birma - no to je dálnice jako blázen!!! gratuluju moc moc!!!
@zuzka90 - vidím dušíky!!! držím palečky (všechny, co mám)