Máme // červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8743
4.7.12 16:37

Kazdopadne. ja furt nejak tak citim, ze se chytly dve:DDD. davali mi totiz dve vis?
no ja v po teprv pujdu na HCG z krve. UZ delaji pozdeji, aby bylo srdicko, ale uz bych sla nejradsi hned. kolik ti je Kaci? me je 25, manzelovi 35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
4.7.12 16:41

No my mame podle tchyne vyvesteny taky dvojky, ale doufam ze tam je jen jedno :D I kdyz nevadilo by mi to ale musi to byt zahul. Me je 25 ( za 11 dni 26) a priteli je 29. Ja s tou krvi mozna taky skocim driv at vime co a jak, ale zase alespon do toho pristiho patku jsem chtela vydrzet… No nevim je to dilema :D Jeste ze mam ted prazdniny do prace nastupuju az koncem srpna, tak muzu alespon odpocivat :) Muzu se zeptat na kolik vas to umelko vyslo?? My uz o tom totiz taky vazne uvazovali, pritel uz byl na spermiu, ale nastesti asi teda to dal resit nebudeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
4.7.12 16:48

Kaci, ty si ucitelka? ja jsem zdravotni sestra, diplomovana. beres nejaky leky na tehu?
no, prvni ivf nas stalo kolem 20000, druhe asi 25000 a ket 5000. no i kdyz na pojistovnu, tak palba, ale stoji nam to za to, nestezuju si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
4.7.12 16:49

Ja uz se do prace nevratim, pokud vse bude v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
4.7.12 16:52

Ty brdo to jsou palky, to by jsme stejnak s hypotekou asi ani nedali dohromady… Jj jsem ucitelka, ucim na gymplu. No je beru duphaston brala jsem ho pred tehu na cyklus, ale doktorka rekla ze ho pak nemam vysazovat a pokracovat dalsim platickem az zjistim //. A zobu listovku. Mam brat jeste neco?? Hlavne jsem zvykla kazdy rano na kafe se nastartovat a ted nevim jestli ho muzu i kdyz slaby. A myslis ze se smi jezdit na kole?? Precejenom je hezky tak nejaky aktivity bych chtela vyvijet a ne se jen zkoumat doma a posedavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
4.7.12 16:57

Kaci, listovka je fajn, Duphaston(progesteron) urco ber, je to gestagen a v podstate nejdulezitejsi hormon v tehu na zacatku, nez prejme funkci placenta. no kdybys treba zacala spinit, muze se pridat utrogestan nebo zvysit duphaston. ja ho taky beru, ale jeste dalsi leky vzhledem k umelku.
slaba kava nevadi. to kolo, kdyz budes davat pozor, tak urco muzes, ale bacha na nehody.
ja na gympl chodila, na osmiletej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
4.7.12 17:00

Ja ten duphaston beru 1-0-1 a stejne si davkuju i tu listovku. Porad si rikam ze kdyz takto mimco podporuju lekama ze by se nemuselo nic stat a melo by se v pohode vyvijet. Takze ty uz zustanes na nemocensky jo? To je ted blby s tema vychazkama ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
4.7.12 17:10

No ja nemuzu jit do prace, je to narocny a rizikovy. vychazky mam ted od 10-12, 13

• 17, ale myslim, ze tehule nekontrolujou a treba mi pak daj lepsi.

listovku ber jednou denne, to staci. jakou mas? duphaston jojo, mela jsem driv taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
4.7.12 17:15

Je to nejaka kyselina listova super od Naturvita a. s. Na navodu prave pisou ze tehotne a kojici zeny maji brat 2 tabletky, tak nevim. Ja brala jednu tabletku v dobe snazeni a ted jsem to dala na ty 2. Myslis ze mam teda ubrat jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
4.7.12 17:17

Ahoj, mužu se taky přidat? V ponělí pozitivní test a hcg z krve 92,8.Ale ještě nevím, jestli to není jen cysta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
4.7.12 17:20

Ahoj, vitam te mezi nami. Gratuluju ke // a doufejme ze cysta to nebude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
4.7.12 17:24

Kaci, tak to nech na dvou, kdyz to tam pisou, asi je to jina gramaz nez obvykle.
sonata- vitam te, cysta urcite neudela hcg 100 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
4.7.12 17:39

Děkuju. Taky me doktor rikal po tel. ze to cysta není, ale tento mesic jsem ovulovala na straně kde nemam vejcovod a na zdravý straně se me udělala cysta. Každopádne uvidím v pondělí. Jinak samozdřejmě všem taky gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
4.7.12 17:44

Neboj, cysta je tak do hcg 10 a ne sto. a mas uz paradni hcg. za chvili tam bude mnoooohem vic :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
4.7.12 18:32

Ahoj holky taky bych se ráda přidala, dnes jsem našla dvě čárky dost silné, ale už tak nějak jsem tušila, že budu těhotná, podle prvního těhotenství. Mám doma ročního synáčka, jste všechny prvorodičky :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí