Máme // červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2326
4.7.12 18:45

@TynaCut Já už mám doma čtyřletýho raubíře, co neustále chodí a ptá se, kdy už konečně dostane tu ségru… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
4.7.12 19:25

Ahojky, vitame te. my jeste nemame, ale doufame ze bude :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
4.7.12 19:39

My taky ještě nemáme. V kolikátým týdnu jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
4.7.12 19:48

Tak jsem si na zítra koupila další test, ale nedovedete si představit, jak hrozně se bojím, že do zítra zmizí i ten dnešní pididušík… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
4.7.12 22:06

Alien, je to tezky. ja se bojim i ze mi zmizi moje carka.
ja jsem dnes 4+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
5.7.12 07:55

Tak já dneska měla dostat MS, udělala jsem testík a // tak byli za chvilku, tak jsem ráda. @alien21 Neboj už ti určitě nezmizí, jak tam jednou je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
5.7.12 08:02

Ahoj holky tak ja jsem se pekne vystrsovala zase hnedka po ranu. Jako kazde rano jsem si udelala testik jestli carka sili a uz 3 dny ma stejnou intenzitu. Cekala jsem ze budu mit hned tlustici a je stejna ja ty vcera a predevcirem… Tak ja nevim… Ze ja krava porad testuju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
5.7.12 08:10

Ahoj holky, ani nevim jestli se k vam muzu pridat :-( Místo // mám ducharinu a skoro 14dní opozdenou MS… Nadeje umira posledni u syna jsem mela // az po 22dnech od vynechani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
5.7.12 08:17

Ahoj tak jestli jsi to tak mela i s prvnim synem tak je to velice pravdepodobny ze to bude i ted. Ja tu resim neco podobnyho. Mam carku, ale uz mi nesili do tlustic jako maji holky. Nekde jsem cetla ze kazdymu se vyplavuje jina hodnota HCG do moci, proto ze vzdy smerodatna krev. Zkus zajit na krev. Moje dr ma ted dovcu, jinak uz bych tam taky byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
5.7.12 08:21

@KaataH Nevím jestli tě to trošku uklidní, ale já tlustici neměla ani u prvniho :-) testovala jsem jeste v 8.tt a byla slabsi :-) O krvi jsem přemyšlela, ale to už dneska nestihnu a navic je svatek, tak buh vi jak to tam maji… no a zitra patek, asi vydrzim k te doktorce… Je to ale detektivka, jednu chvíli si říkam, že mám nějakou poruchu a po pár příznacích zase, že jsem těhotná :-) už si připadám jako schizofrenik :-) zase na druhou z čeho by ty příznaky byly že? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
5.7.12 08:28

To je ten muj dnesni testik. Ja prave rano pocitala s tim ze je to zase obden, tak by to melo byt silnejsi a carka je porad takova…Bude to moje prvni mimco tak jsem ze vseho vykulena a vsechno pomeruju s ostatnima, ale asi jsme holt kazda jina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
5.7.12 08:35

Tak ja mela takovy fakt skoro celou dobu, mam ho i schovany :-) jen ty plastove co pocuras mi vysli hezky :-) ale taky byla malinko slabsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
5.7.12 08:38

@takacek Tak dekuju to si me uklidnila. A ty na sobe neco citis, ze se jedna o tehotenstvi krome vynechane MS? Ja mam citlivy prsa, jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
5.7.12 08:44

@KaataH Citím :-) prsa mě neskutečně pálí, druhý den mám ráno slabý žaludek a bolí mě podbříšek :-) Od porodu jsem neměla PMS jen mě pobolívalo v křiži a dostala jsem to, takže popravdě, kdyby příznaky nebyli ani by mě nenapadlo, že bych mohla být těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
5.7.12 08:48

@takacek Tak to je dobry, vidis, asi se ti vylucuje HCG pozdeji a v mensi mire. Budu drzet palce at je vse ok. To uz by ale u tebe mohlo byt neco videt na UTZ, kdyz uz mas zpozdeni 14 dnu. V pondeli se to rozsekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí