Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, našla jste stejně jako já // a porod Vám vychází na březen 2013?Připojte se…-)
![]()
Ahojky, jojo také mám // ale ještě čekám na výsledky z odběrů, jinak nevím ještě nic
jinak gratuluju!
Ahoj!-) Dekuju a take gratuluju!!!
Ja vlastne taky nic potvrzeno nemam, ale mamatest pozitivni a na clearblue se mi ukazalo 3+,takze „falesne“ to asi nebude…-)))Podle vypoctu bych mela byt 5+3tt, tak nevim, kdy jit k MUDr.-v kolikatem bys mela byt Ty? A ci priznaky? Uz se dostavily? Me zrovna ted boli desne hlava a nemuzu si nic krom paralenu vzit a ten nezabira…V ninulem tehotenstvi me hlava bolela denbe snad do 5. mes…Hlavne tedy preju hned od zacatku pohodove tehu!-)))
@xxLeninka no já si asi nevypočítám v jakém tt jsem, protože nemám skoro žádný cyklus, a už jsem začala navštěvovat CAR a najednou toto
jinak příznaky zatím ani žádné, jen občas nechutenství ale to mám ikdyž jsem těhu nebyla… já ještě děti nemám takže ani nevím jak to všechno bude probíhat… odběry, ultrazvuk atd… zjistila jsem to ve středu takže jsem z toho ještě docela vyvalená ![]()
@hondicka já mám taky cyklus všelijaký…
ale tak běžně se to vypočítává podle poslední MS, takže já ji třeba měla 31.5., tudíž mi na kalkulačce na netu vyšel TP na 7.3.2013,ale pak samozřejmě MUDr. podle velikosti miminka vypočítá ještě druhý termín, který se může lišit…Takže až za ní půjdeš, určitě se Tě bude ptát na poslední Ms a z toho Ti to vypočítá…-)
Ahoj holky!
taky jsem dnes našla //, sice slabounké a ještě ani nemám termín MS, ale sjou tam, teoreticky jsem 3+4
a ve středu poběžím na krev
mám narozky, tak ať mám dáreček ![]()
jinak už jsou tu tyhle diskuze:
https://www.emimino.cz/…2013-114747/
https://www.emimino.cz/…2012-114849/
@lilia81 velká gratulace! hlavně ať čárka sílí!-)))
Děkuju za upozornění, že už je březnová diskuse založena-já ji hledala, ale nenašla…asi jsem hledala špatně ![]()
@xxLeninka - tak se když tak přidejte
bude nás víc, nebudem se báti vlka nic ![]()
@lilia81 děkuju, jasně, ráda se přidám!!!-) a do které teda vlastně?
Viděla jsem tuhle diskusi a uvědomila si že je to 5 let od mých //
Krásné těhotenství přeju, Ryby jsou výborné děti ![]()
@lenkabu děkujeme-))) já nemám s rybami zkušenost…-) jaké tedy jsou-omlouvám se, vím, že to sem nepatří, ale fakt mě to zajímá. Neznám snad nikoho ve znamení ryb…děkuju!