Poradna duly
Jana Čurdová
Jé, ahoj holky, to je super, že je nás tolik. Buterfly, to máme termín skoro stejný. Taky to moc neřeším, to je fajn. Není nač se stresovat. A co holky, jak se cítíte? Jak Vám je? V9te, co čekáte? My si to zatím nenecháváme říct, tak snad to vydržím abude překvápko. Ale nevím nevím..Dneska jsem byla na ko veliké, vypadá to dobře, jsme zdraví. Což je to hlavní. ![]()
Sylvi, no ono to bude asi tím, že je mi to jedno co to bude. První jsem teda taky vědět nechtěla, ale nevydržela jsem. Vymáčkla jsem to z dr
. I když jsem ho hned na první ko upozorňovala, že to nechci vědět a kdybych někdy měla pokušení, ať mi to neříká ani za nic
. Teď už fakt nechci. Pro mimi vše máme, barvičky neřeším, máme neutrál a hlavní je zdravíčko. Tajný přání mám. NEbo jsem měla…vždycky jsem chtěla kluka ale teĎ chci holku
. Jen jméno nevím. Vy jste holky už přemýšleli nad jmény?
@Farllin no já jen doufam že zas nebudu přenáše. když jsem čekala dceru tak jsem rodila 10dní po termínu a porod mi vyvolávali
Pohlaví zatím ještě nevíme, snad se to dozvíme dnes nebo zítra. už to chcem vedet:-) jméno jsme zatím vybrali jen pro holčičku ta bude Nicol, to jsme vybrali rychle:-)ale na klukovi se nemůžem shodnout. přítel chce nějaký český jméno, ale mě se žádné nelíbí. Navrhla jsem mu Samuela nebo Alexe, to se zas nelíbí jemu.snad se na nějakým shodneme:-))
@Farllin píše:
Ahoj Lucynko, to je super… Je to první? Vánoce budou letos krásné, co. Odkud jsi?
Ahoj jo jo první..už se moc těšíme..čekáme chlapečka Zdenečka..vše už máme skoro připravené tak už jen čekáme až přijde na svět..jsem kousek od Moravské.. jak to máte holky se spaním? já skoro nemůžu spát a bude to prý ještě horší ![]()
Ahoj holky,
tak to já mám z Vánoc teda hrůzu. Termín mám na dobu, kdy jsme s tchýní chodily na velké nákupy - máme lééééélikánskou rodinu. A nějak si pořád neumím představit jak budeme fungovat, manžel dělá dvanáctky, syn bude ve druhé třídě, dceři bude cca 15m a do toho mimčo a spousta sněhu (bydlíme na horách). Takže ještě Vánoce - to je noční můra.
Ahojte holky, tak my máme termín 27.11. Taky si pohlaví necháváme jako překvapení, i když si pár lidí z rodiny myslí, že to bude holčička (to víte, kartářky, kyvadla apod.
) Vím, že bych měla už kupovat dárky, jenže místo něj raději nakoupím něco pro prcka…takže jako dárek budou mít všichni miminko ![]()
Ringl, tak miminko je stejně nejlepší dáreček, to je pravda. Já už mám skoro vše pořešeno naštěstí, pak koupím jen něco, co mi padne třeba do oka nebo tak…
Meduleinko, vidím, že budete mít veselo, dětičky blízko sebe, hory, sníh…Ale to zvládnete, se zavřete doma, a bude. Nemusíš nikam přece lítat na nákupy, nebo to s tchýní pořešte přes net. Tam se dá koupit taky kde co a levněji.
Buterfly, mě ani nemluv. Já přenášela 14dní v těch nej nej horkách roku 2010, to byl fakt hnus. Termín první v červnu, že určitě půjdu dřív, pak červenec, a nakonec konec srpna
. už nikdy více. Ale co by jsme pro ty naše malý neudělali. jen přenášet né
. Snad to letos půjde dřív, docela by mi to bodlo, i kvůli těm vánocům, už bych nebyla tak dobitá a prsotě bylo by to lepší. Ale minule jsem umývala okna, lítala po schodech, všechny triky a nic.
.
Farllin: Pro holku Vanessa a pro kluka Dominik, mě je to taky jedno co to bude, ale radši bych kluka:D a přítel holku:DA kde budeš rodit?:)
No já budu rodit určitě v nemocncii, ale nevím v jaké. Přemýšlím nad Zlínem. V kroměříži mi to jednou stačilo. Já hlavně chci věřit personálu, že kdyby náhodou něco, tak že se postarají o mě či o dítko. A to v Kroměříži není vůbec. Tam jim je vše jedno.
Já právě jména vůbec nevím. Asi bych chtěla pro holku Anna. Víc netuším. Mě se líbí takový ty klasický český jména. Ale už jich máme taky hodně v rodině zadaných. Tak to je horší
.
Dominik se mi moc líbí. Ani není moc používaný řekla bych. Já všude potkávám samý Matyáše a Vojtíky. ![]()
@Farllin Dominik je krásný jméno
. U holek to je težší mě se nelíbí snad žádný jméno kromě tý Vanessky:D A kdy půjdeš na mateřskou? Já mám hroznýho gyndaře tak doufám, že mě pustí ty dva měsíce před porodem, už teď v práci usínám:D
Sylvi, já jsem zatím na rodičáku, ten mi končí teď v srpnu a další mi začíná dnem porodu. To půjdu už ale asi na 3 roky, na dva už nechci. Pak chci ještě další mimi, ale uvidíme, jak vše půjde. Já na mateřskou nemám nárok.
. To usínání naprosto chápu, já usínám celodenně, s malou se to docela naštěstí teĎ dá. Má dobrý období, takový odpočívací
. Hele, když máš blbý povolání, tak můžeš jít i na neschopenku. Ale tam jsou nějaký vycházky myslím
. Né celodenní. Mě se holčičí nelíbí vůbec nic taky. Pořád přemýšlíme, ale nevíme. ![]()
@Farllin Mno já mám blbýho gyndaře on nechce nechávat doma
. Nejvíc mě naštvalo to porodný na to nemá nárok asi nikdo:D, já jsem teď hrozně ospalá:(. To máš dobrý, že máš klidnou malou ![]()
Porodný? to ani nevím. Já vím, že ho zrušily nějak v roce 2011. Myslím. Já to ještě rychle stihla
. ALe jsou to hezký potvory, co si budeme povídat. Mě teď zase nadzvedlo ze židle jakýsi sociální karty u české spořitelny, že musím mít, když jsem na mateřský. Já to nechci a musím ji mít. Na to prachy maj.
.. Holt, mít dítko je už v dnešní době přepych, asi nás pak nebude mít ani kdo zachraňovat z takový vládní šlamastiky
.
Silvy, tak hodně odpočívej doma po práci ao víkendech. Co pracuješ?