Rodíme měsíc před Vánoci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12921
20.7.12 21:11

Já měla loni termín v 1. ledna nakonec se to narodilo 21 prosince tak že vánoce v porodnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
21.7.12 10:12

@Farllin Mno porodný nemáš když oba maj plat nad 16 tis., ale to maj snad každý dvojce ne?:D. No ta karta mě taky dostala:D, takoví zbytečnosti. Já pracuju v Bontonlandu jako prodavačka, někdy ty lidi sou fakt hrozný, když někdo něco chce ze zhora musim si vzít štafle, ale teď jim říkám že nemůžu tahat těžký věcy když tam nikdo není, jinak zavolám kolegu, ale už bych byla radši doma. Hele a kdy se pouští na mateřskou, ty dva měsíce před porodem? :think:

• Citovat
  • Upravit
Sylviii
21.7.12 10:12

@annaei Vánoce v porodnici :think: jaký to je?:D

• Citovat
  • Upravit
12921
21.7.12 11:43

@Sylviii Mě to vadilo, protože mě měli pustit 24 prosince. To pustili všechny lidi kromě těch co tam fakt museli zustat a mě kvůli komplikacím s miminkem nepustili. Tak tam bylo hrozně prázdno a vylidněno. Tak jsem byla dohodnutá že vánoce se přesunou na 25 a ani ten den mě nepustili. Tak jsem pak měla od mámy udělaný bramborový salát s kaprem a donesený i dárkama do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
21.7.12 11:48

@annaei Tak aspoň díky bohu za ten salát a dárky:). Doufám, že nebudu přenášet a taky neporodím na Vánoce :think:

• Citovat
  • Upravit
17368
21.7.12 20:30

Tý jo, vánoce v nemocnici bych nechtěla být. ale zase to musí být horší, když něco bolí a člověku je. Když je miminko, tak je to takový krásný a to by mi možná ani nevadilo. I když teď už vlastně zase jo, kvůli malé. Ale tak termín mám měsíc před vánoci, to mě snad přenášet nenechaj, jak minule. To bylo 14 dní a to jsem počítala vteřiny každýho dne. ANi nejhoršímu nepříteli nepřeji.
Sylvi, tak to bych šla normálně k dr a nechala si napsat nějaký papír kvůli omezení v práci. Ono nejhorší je, že dobrý gyndař, pediatr se poznáš až když se fakt po drřích něco chce. Mě můj gyndař poslal hned na rizikovku.
Na mateřskou 2 měsíce. A pak je rodičák. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
21.7.12 20:33

@Farllin Mno můj gyndař je ze železa, to že tahám těžký věcy, to řek že si o tom popovídáme o příští návštěvě a pak nic, pak jsem omdlela to s ním taky nehlo, to že mi je špatně taky ne, tak nevím už jak na něj, asi na něj vypustím přítele:D

• Citovat
  • Upravit
17368
21.7.12 20:55

Sylvi, tý jo. A proč nepřejdeš jinam? TO není u V8s jiný dr? Normální? Až by se něco stalo, tak by se pak asi divil. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
21.7.12 20:58

@Farllin Mě se nechce přecházet :( Ale je fakt že tam platim ročně 800 takže pak stejně půjdu jinam :D

• Citovat
  • Upravit
17368
21.7.12 21:01

Proč platíš ročně 800kč? Tý jo, to já neplatím u gyndaře nic. :think:. To bych raději přešla asi hned. Ale já jsem taková, já se stím nepářu. :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
21.7.12 22:06

@Farllin protože to je s. r.o, no já jak porodím tak jdu jinam:D ty peníze mě štvou a navíc i ten gyndař, mě nenechá ani doma :cert:

• Citovat
  • Upravit
17368
22.7.12 10:08

To věřím Sylvi. Tak hlavně vyhlídnout nějakýho lepšího, at nejdeš z bláta do louže. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
22.7.12 10:58

@Farllin Jj:) týýýjo teď mě tak rozboleli záda, ale hrozně x/ taky tě boleli?

• Citovat
  • Upravit
17368
23.7.12 21:11

Jo jo, mě taky pořád bolí, nejhorší jsou prý křížový bolesti .Ty já teda neměla :think:. A bojím se jich docela. Ale zato je prý porod pak rychlý. Já ho měla 28hodin. tak si pak člověk může vybrat, že. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
23.7.12 21:18

@Farllin Tyjo, jsem byla kvůli tomu v nemocnici, jestli mi nedaj neschopenku, protože gyndař má dovolenou a ještě nemám obvoďáka, mě to taaaak hrozně bolelo:D no pěkně mě poslala do prd…:D. A teď mě zas bolí břicho, no já mám pech, jsem tam viděla maminku co šla rodit no hrůůůza:D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex