Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1381
23.7.12 12:02

@Evkaaaa To je skvělé, že jsou mrňousci OK! Jak jinak, máme bojovníčky :-) Já úplně moc jsem zatím nepochopila co je to ta poradna, nebo tak, protože to můj gynekolog takhle nenazývá, to jsou normální kontroly???Jsem pako, vím, ale neměla jsem to zatím od koho odkoukat a odposlouchat.

• načítám...
1003
23.7.12 12:08

@KačkaM
já taky zatím nevím, jaký je v tom rozdíl, ale moje doktorka na to má vymezený jeden den v týdnu a asi na mě bude mít víc času. Uvidíme, ve čtvrtek poreferuji :-)
jo a teď mě napad jeden příznak těhu a sice začínám být fakt labilní a brečím i u reklamy, kde se objeví mimino :-)
jak jste na tom vy? taky s vámi tak ty hormony cvičí?

• načítám...
16991
23.7.12 12:10

@Evkaaaa - před chvíli jsem dokoukala na prostřeno, kde zjistila hostitelka, že se ji narodil první vnuk a brečela jsem jak alík :lol:

• načítám...
1003
23.7.12 12:12

@Králičice
:D :D :D tak to jsme na tom stejně, občas si připadám jak blázen :lol: :lol:

• načítám...
1381
23.7.12 12:13

JJ, jsem na tom zcela stejně :-D A nejen jak vidím mimi…ale tu reklamu s tím miminkem jak se raduje, že nekoupili zeleninu a pak nakonec ta polévka je v obědu, tu zcela žeru :-D Jen nyní nevím na co to je :-D Si nevzpomenu…Myslím, že na lednici.

• načítám...
1003
23.7.12 12:14

@KačkaM
super reklama na lednici Beco :-) když ji dávaj tak nepřepínám :-)

• načítám...
16991

@KačkaM - jj, je na ledničku :-)

• načítám...
15290

Holky, tak já ještě bíško nemám, pokud nepočítám ten tlustej pupek, který mám, neb jsem po vysazení antiko během 3 měsíců nabrala 13 kg a pak hormonama další 3!!! no na palici, takže doufám, ež to ne mně nepůjde moc vidět a mimísi si to hezky všechno ze mně poberou a já budu po porodu jako lunt ;)

• načítám...
592
23.7.12 12:18

Holky já teda zatím mažu obyčejnou Niveou a večer olejíčkem. Tak to jsou super zprávy s těma průkajdama, už se těším až budu ifiko těhule :mrgreen: my to teda ještě tajíme. Ví to jen mé 2 kamarádky. Já už bych to ráda vykřičela do světa, ale manže nee. Ten nejraději až to na mě bude vidět. No myslím, že už je to dost vidět :) pořád je opatrný a chce počkat až do NT screeningu. Já jsem zase optimista a vím, že všechno dopadne dobře, tak bych se ráda podělila o tu dvojnásobnou radost :) jinak jsem dost plačtivá, ale tak nějak mi spíše vlhnou oči. Taky mě mimča hodně sklidnila, dříve jsem byla taková netrpělivá a občas vyletěla jako čert z krabičky, ale teď úplně v pohodě, jen klídek :)

• načítám...
15290
23.7.12 12:28

@MáškaM - mám úplně stejné pocity!!!

holky vy teda už všechny mažete jooo, kurńa, jsem pozadu!!!

• načítám...
1003
23.7.12 12:30

@lilia81
já jsem v tomhle taky pozadu, asi projdu na netu lekarny a začnu objednávat :-)

• načítám...
16991
23.7.12 12:33

@MáškaM - manžel odlítá za týden na 6 měsíců pryč a až mě děsí, jak je mi to „jedno“. Miluji ho, vím, že mi bude chybět, ale víc mě rozhodí to, že se tu dočtu, že to nějáké miminko „nezvládlo“ než to, že mi půl roku nepohladí bříško. Jako by mi to ani nedocházelo.. :zed: Ale on je za to rád- prý tělo ví, že musím být klidná :oops:

• načítám...
16991
23.7.12 12:35

Jinak k tomu mazání - od tchýně jsem dostala asi před 2 měsíci krém na ruce se zlatými šupinkami ze Zeptru a protože se na ruce fakt pořád používat nedá, mažeme tím zlatíčka :lol:

• načítám...
1271
23.7.12 12:38

Co se týká nálad já brečim a zaroven dokážu z pláče přejít do smíchu :nevim: Bříško taky nemám jen je nafouklé z těch injekcí já zatim malinko kolem půl kila zatím hubnu nemám moc chut papat. Zítra jdu ke svému gynekologovi posílá mě tam CAR k nim už půjdu na ty ultrazvuky a genetiku 12 týden,16 týden a 20 týden. Ta reklama toho miminkana zeleninu ta se líbí hrozně mému příteli on totiž zeleninu nemá rád tak je mu chlapeček z reklamy sympatický u ní se smějeme :mrgreen:

• načítám...
592
23.7.12 12:39

@Králičice ty jo, bez manži a 6 měsíců!!! To jsi fakt silná holka, my Ti tady budeme krátit chvíli :hug: ale mimča ví, že taťka se vrátí a proto nestresují mamču :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+