Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15290
23.7.12 09:18

Ahoj holky,

mě teda je špatně ráno po/přiúpřed čištěním zubů a pak teda dobrý, občas trochu večer, zatím teda ledničku nebílím, spíš jím možná trošku míň

čekáme teda dvojvaječná! ráno jsem objevila zas trošku růžové při zavádění utrouše, tka sjem si dala preventivně ascorutin, ale jak říkala doktorka, s dvojkama se děloha napíná víc a to špinění je velmi časté a ej fakt, že 6-8 ascorutinů to za den zataví, což je fajn! včera jsem měla klid a v pohodě, tak se tím enchci stresovat…

já teda čekám an srdíčka, takže vám ten NT screening docela závidím ´;) už abych taky měla o něm, ale miminka budou zdravá, to je mi jasný ;)

a já se těším, že hend jak budou srdíčka, tak fičíme na nemocenskou, chci si odpočinout před tím záhulem, až se malí narodí ;)

• načítám...
1271
23.7.12 09:30

Ahoj taj já na ten privotri.scr.jdu 23.8. a taky jsem slyšela že ten je ještě nezkreslenej podle něj vypočítají termín porodu, ale to už budeme mít informace od vás jak to probíhá.@monulka 78 díky za pozitivní zprávu tím předčasným porodem straší všichni, když jsem rodila syna to už je 13 let tak s dvojčatama automaticky posílali od 7.měsíce do špitálu lehnout doufám, že ted pokavad neni důvod tak se nemusí. Jinak já můžu spát pořád přes den se mi spí lépe. jsem taky na nemocentský a čekám dvojvaječný.@Evkaaaa co ti na pohotovosti řekli myslím, že ti na nemocenský bude lépe i dvoujčatům. Holky já jsi vkládám Utrogestan, ale mám jen do konce tohoto týdne 8tt pak už nemám je to prý zbytečný jak to máte vy??

• načítám...
15290
23.7.12 09:33

@dennisska - mě v car řekli, že do 12tt

• načítám...
1271

@lilia 81 tak to na UT jdeš už brzo já byla minulý týden 7tt a srdíčka byli krásně vidět tak už se brzo dočkáš. Já tomu jídlu taky zatím moc nedám ba naopak toasi teprve příjde :mrgreen:

• načítám...
16990

@dennisska mě dala doktorka utrogestan na měsíc (do 12. týdne), pak už prý ne..ale je to možná i proto, že čím méně chemie do těla, tím líp..teda doufejme :-)

• načítám...
1271
23.7.12 09:36
@lilia81 píše:
@dennisska - mě v car řekli, že do 12tt

Já se nato ptala a doktorka mi řekla, že když tam neni hematon a vše okolo je v pořádku je to zbytečný prý je to spíš psychický a pro maminy uklidnující. Mám ho vysadit kdyby byl problém dá se znovu nasadit.

• načítám...
592
23.7.12 09:40

Ahoj holky :mavam: tak my čekáme dvojvaječná dvojáčka. Dneska jsem 8+1tt a na kontrolu jdu 1.8. což budu 9+3tt takže by mi měli vzít už krev a čeká mě NT screening. Musím zaklepat, že zatím je vše v pohodě, nešpiním ani nekrvácím. Občas sice pobolívá bříško ale to je normoš. Jinak já utrogestan brala 2-2-2 a minulý týden ve středu mi to snížili na 1-1-1 a pak doktorka říkala, že vysadíme úplně. Docela mám z toho strach. Ze začátku mi bylo hooodně špatně, naštěstí jsem ale nezvracela. Teď poslední 2 dny se to lepší. Jinak jíst nemůžu vůbec, pořád se nutím, vůbec nic mi nechutná. Je to hrůza. Spím taky hodně, v noci sice o něco hůře, mám bláznivé sny, ale přes den bych spala pořád. Už se těším až budeme s manžou nakupovat výbavičku :) To jsem se rozepsala :mrgreen: Přeju Vám všem hodně štěstíčka s :srdce: :srdce:

• načítám...
1381
23.7.12 10:15

Jeee, tak to se nám to tu rozběhlo. Já holky brala utrogestan 2-2-2 a nyní mi gynekolog snížil dávku na 2-0-1 s tím, že říkal, že do 15.týdne pro jistotu, tak jsem nyní v šoku z toho, že některé píšete, že dle mudrů je to pak už zbytečné. :nevim:

• načítám...
1381
23.7.12 10:17

@monulka78 Díky za super zprávičky!!! :hug:

• načítám...
1381
23.7.12 10:19

@Evkaaaa No, to jo, koukám, že to máme dá se říci na chlup stejný :-) To je fajn. Tak já se Vás holky hnedka zeptám. Já se vůbec nepřejídám, jelikož mi taky je furt zle, ale bříško už mám, máte už taky? Na netu psali-že to nejde v tyto týdny ještě poznat (ale u jednoho miminka), na mě to teda poznat už je :-D

• načítám...
23.7.12 10:41

Ahoj děvčata, tak já je dnes viděla maličké bobísky…ale jsem uplně na začátku, tak tu moc křičet nebudu :mrgreen: :andel:, ale jsem teď jak sluníčko…nedaří se mi skrývat mé těhu, protože už teď mám břicho jak v šestém měsíci…:-)zapírám jen co to jde…musela jsem dnes do práce kvuli DPH které musím odvést, ale je mi to nějak jedno…:-), ale musím nobo je donosím ve věznici… :mrgreen:

• načítám...
1381
23.7.12 10:48

@kamillka2 A ty jsi po umělku? Já ze začátku měla taky bříško jak v 6-7.měsíci, jelikož po těch injekcích, medikaci, to byla síla…ale pak to zase dosti splasklo…ale i tak už to jde vidět :-D

• načítám...
23.7.12 10:54

@KačkaM : jojo jsem po umělém…:-) je to ale legrace…:-)stále jsem vedle kamarádky která je v pátém měsíci, a já jí troufla po 14 dnech…:-)

• načítám...
1381
23.7.12 10:55

@kamillka2 Neboj,ono kapek splaskne :-D Ale chápu, mám to taky tak :-D

• načítám...
23.7.12 10:58

@KačkaM : mě to nevadí…:-) ba naopak jsem ráda že se něco děje po dvou potratech…jen už pomalu nemám ani jedny kalhoty…:-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+