Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16991
25.7.12 08:47

Ahojky, tak jsem teď udělala bláznivinu - objednala jsem si domácí ultrazvuk na poslech srdíčka :srdce: V noci se mi zdály dost ošklivé sny a už před tím jsem přemýšlela nad tím, že ho pořídím - ať tatínek děti může alespoň slyšet. Srdíčka by měly být slyšet od 12 tt, ale jsem relativně štíhlá..Tak uvidíme- zítra by měl být doma:-) A pokud je ještě nechytnu, sestra je ve 22 tt, tak to vyzkoušíme na ni. Asi jsem cvok, ale říkám si, že ho pak můžu případně prodat nebo darovat :dance:
Tady je odkaz : http://www.mall.cz/…elax-br-1002

• načítám...
1381
25.7.12 09:25

@Králičice Kdybych měla na takové věci Kč, tak si to taky pořídím, musí to být pak super!!! :-) :palec:

• načítám...
15290
25.7.12 10:31

@Králičice . já už mám doma taky angelsound ;) to je tohle podobné a vypadá to stejně a poslouchala jsem na kámošce v 16tt :-D a funguje, je to mazec ;)

• načítám...
1967
25.7.12 11:10

Ahoj holky, přidám se k vam. Jsem v 8 tydnu a mám celodenní pocity na zvracení :)
Díky bohu jsem na neschopence a tak si užívám polehavani a koukají na telku :)

• načítám...
16991
25.7.12 11:15

@rusovlaska.e Ahojky, vítej mezi námi :dance: Mě už ta nemocenská leze na nervy.. nebo spíš ta nevolnost :zed:

• načítám...
1381
25.7.12 11:21

@rusovlaska.e Vítám tě :-) JJ, to znám, myslím, že to většina z nás má podobný ;-)

• načítám...
1271
25.7.12 11:49
@rusovlaska.e píše:
Ahoj holky, přidám se k vam. Jsem v 8 tydnu a mám celodenní pocity na zvracení :)
Díky bohu jsem na neschopence a tak si užívám polehavani a koukají na telku :)

Vitej mezi náma zkus teplé mléko mě to trochu vždy žaludek zklidní. Já mám stavy jak po opici pachut v puse a houpavo v žaludku.

• načítám...
15290
25.7.12 11:50

Tak já začínám 7mý týden a blbě je mi ráno a večer, jinak sežeru na co přijdu :) ale držím se, takže si většinou nechávám zajít chuť ;)

• načítám...
592
25.7.12 12:15

@lilia81 to se máš, že můžeš jíst. Já do sebe před chvíli půl hodky rvala polévku s chlebem a myslela jsem, že každou chvíli půjde ven :poblion: tak ráda bych se pořádně najedla :mrgreen: jak se říká: vydrž prďka :)

• načítám...
15290
25.7.12 12:16

@MáškaM . však nejsem tak daleko, kdo ví, co budu říkat za týden! tak jím, dokud můžu ;)

• načítám...
1967
25.7.12 19:14

Jediné co mě zabírá je jíst pidi porce po třech hodinách, teplý mlíčko jsem zkoušela a nezabralo, ale zjistila jsem že můžu jíst krupičnou kaši… :) a tak ji po dlouhých letech zdlabala celý talíř..mňam. Jinak jsem dneska objevila že mi dobře dělá chleba s máslem a trochu posolený. Ale pár kilo dole nebude vadit, protože je mně pěknej kousek a představa, že mám šanci přibrat dvacet kilo mě děsí, no nechám tomu volný průběh. Ještě ty výkyvy nálad…zlatíčko je ze mně celé vedle :mrgreen:

Děkuju za milé přívítání :mavam:

• načítám...
1271
25.7.12 20:15

Co se týká nálad tak to semnou mlátí pěkně lituju své okolí. Začlo mi být houpavě v žaludku a mlíčko přestalo fungovat :zed: A ted příjde perlička je to asi hodina byla jsem u kámošky a knourala, že mi je fakt špatně a nic nepomáhá. A ona dáš jsi semnou večeři a bude ti fajn. A holky je mi dobře a ta večeře :mrgreen: :mrgreen:?? Já se cpala syrečkama upozornuju že je nejim :mrgreen: :mrgreen: Přítel kroutí hlavou a směje se chutě jsou různé, ale syrečky :nevim:

• načítám...
1967
25.7.12 21:49
@dennisska píše:
Co se týká nálad tak to semnou mlátí pěkně lituju své okolí. Začlo mi být houpavě v žaludku a mlíčko přestalo fungovat :zed: A ted příjde perlička je to asi hodina byla jsem u kámošky a knourala, že mi je fakt špatně a nic nepomáhá. A ona dáš jsi semnou večeři a bude ti fajn. A holky je mi dobře a ta večeře :mrgreen: :mrgreen:?? Já se cpala syrečkama upozornuju že je nejim :mrgreen: :mrgreen: Přítel kroutí hlavou a směje se chutě jsou různé, ale syrečky :nevim:

Tak syrečky mě fakt pobavili :)) dneska jsem koukala na tv paprika
a pekli tam pečeni vcelku a kdyz ji pak krájeli a stoupala z ni pára a při představě
ze je přede mnou na stole - se mi zvedl kufr :)) a uz jsem přepínala telku :)
K večeři zvítězil chleba a jablicko :)

• načítám...
1381
25.7.12 21:50

JJ, je to sranda, jak se nám mění chutě, já teda zatím nějak moc toto nepociťuji, jen mám stále chuť na slané, není to zdravé, ale ze začátku upe jakmile jsem nesnědla posolený kedluben i v noci, neusnula jsem…pochopitelně teďka jej už nemůžu ani vidět, ale slaný mám ráda pořád. To mléko jsem zkoušela, piju totiž na hladný žaludek takový teplý vitamínový koktejl, a nemůžu teda říci, že by mi to nějak extra pomáhalo :-D Ještě zkuším tu krupičkovou kaši asi :-D Člověk musí vyzkoušet vše, třeba jednou něco zabere. Jinak holky, možná to bude znít nezodpovědně, ale mě začlo být dobře, když jsem po obědě lokla pár loků BIRELLA nealko piva. Tím neblinkám co chvíli.

• načítám...
1271
25.7.12 22:15

Koukám že tu vítězí samé atraktivní dobroty syrečky, pivečko :mrgreen: hlavně at se uleví. Ted budu mít trochu intimní otázku jak to máte ze sexíkem ano nebo ne :oops:??? Já bych se nebránila přítel má obavy a bojí se chlap a já ho budu honit do postele tak to budu mít premieru :mrgreen: pořád se ptá a můžem :nevim:.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+