Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ja uz mam teda pekny brisko. mam zaklad svuj.
. ale na podbrisek ted nemuzu nic
Jupiii
. holky, me furt zas pali zaha. Rennie ted nejvetsi kamos
Ja si džíny nakoupila protože by mi nebyly
ani nejvetsi
a kalhoty mam xl - ale ty mají rezervu na případná kila
a jsou fak dlouhe mám 174 cm a bez bot je mám az na zem.
Jo renni je super měla jsem ovocný a peprmint oboje super a pak jsem zkusila pomerancove - nejdriv zabraly a za dalších deset minut palila zaha z pomerancove prichute
skončily v šupleti
ještě ze uz zaha nepali - tuk tuk na dřevo abych to nezakrikla ![]()
Ahojky, já mám dnes brutální den- ráno jsem ve snídani (vločky s mlékem) našla mola a od té doby jsem nesnědla skoro nic
To znamená, že z hladu je mi blbě
manžel mi teď jel pro nějáké ovoce- protože to je jediné, co když si představím tak ne
Do toho jsme jeli pro ten domácí ultrazvuk a zatím miminka nechytám - škoda. Jinak se bojím ještě kupovat věci pro těhotné- mám malý pupek ![]()
Jak jste rozdejchaly dvojčata, my jsme byli nejdriv v šoku a ted vymyslime jak to doma zařídíme a co auto - mame prtave tridvirko ![]()
@Térouš - já bych to ještě chvíli nechala a spíš přemýšlím, že to pak zamknem a snad si nás zbytek holek, co mají dvojčátka pak najde ![]()
Lili, ok ![]()
my nic nerozdejchavali, pri IVF 2 embrousu s tim tak nejak pocitas a my jsme radi, ze to vezmem jednim vrzem
. takze pohoda
@Térouš píše:
Rusovlasko a kolik ty si? mel by se tu nekdo ujmout tabulecky
8 týden zítra nacinam 9 ![]()
Ja se nehlasim a technicky anti-talent
![]()
Ale taky prosím nějakou šikulku ať to zkusí
@rusovlaska.e - manžel je z dvojčat, takže u nás nadšení
hned to volal bratrovi ![]()
@kamillka2 píše:
Ahoj děvčata, kdy vám začalo být zle? Protože mne vůbec nic není
Ahoj nejásej já tu před týdnem hlásala jak nemám žadné příznaky a ted dva dny mám houpavej žaludek a jsem 8tt budu začínat 9tt. Jinak mi taky nebylo nic. Užívej toho že ti nic nen. Asi zkusim ty lízátka jak tu píšou holky.
Ahoooj děvčata posílám vám fotečku z dnešního UTZ. jedno mrně je vidět krásně, druhý se pořád tak vrtělo, že nebyla šance je chytit obě na jeden UTZ. Asi to budě nějaký gymnasta, protože sebou tak vrtělo, že se doktorka musela smát, jak je aktivní ![]()
@Evkaaaa píše:
A oba prckové jsou 10+3, zatím rostou přesně na den
krásní bobíšci
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat