Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1381
28.7.12 20:39

@lilia81 @Térouš Děvčátka, nebojte, vše už bude dobré!!! :kytka:

• načítám...
8743
28.7.12 21:15

Kaci :hug:

• načítám...
1271
29.7.12 11:11

@Terouš tak jak se dneska cítíš? A jak je vám ostatním u mě žádná změna houpavý žaludek je to lepší pokavad něco zobnu pomalu se převaluji do 9tt.

• načítám...
16993
29.7.12 11:25

Ahojky, já si užívám pár posledních hodin s manželem, než mi odjede (cca 36 h) a jsem nervozní z toho screeningu- jdu už v úterý :think: a co se týká nevolností - myslíte, že to může ovlivnit změna počasí?

• načítám...
592
29.7.12 11:28

Ahoj holky, tak dneska se mi teda pěkně točí hlava. Tlak mám hrozně nízký 90/60. No mazec. Jinak nevolnosti, které jsem měla od rána se mi přesunují na odpoledne a večer. Takže přes den jsem relativně schopná něco sezobnout :) Zítra začínám 10tt a ve středu kontrola, bojím :oops:

• načítám...
1271
29.7.12 12:36

Zajímavý včera mi bylo dobře dneska se ploužim bytem je mi :poblion: počasí má určitě vliv já jsi prřpadám jak, když jsem minimálně týden flámovala jedu do lékárny zkusim ty lízátka. Včera mi bylo skvěle po melounu dneska jsem ho měla a :poblion: :poblion: co zabírá jeden den druhý už neplatí.@Máška taky jdu na kontrolu příští týden budu začínat 10tt. Písni jak bylo neboj bude to o. k. @Králičice s manželem jsi užijte co to jde :lol: Co se týká toho sreeningu co jsem tak četla itady u holek na jiných diskusích je to asi zkreslující u dvojčat to většinou nevýchází taky z toho mám obavy. Má vliv prý i to, když jsi brala Pregnyl ten já měla asi třikrát. Budu se ptát nenechám se jen tak zastrašit prostě to zvládnem toho strašeníže čekáme dvojčata to bychom se musely zbláznit. Nedej se a dej vědět jak to dopadlo nakonec to bude super zážitek a zbytečné obavy budem na tebe myslet :hug:

• načítám...
16993
29.7.12 12:53

@dennisska - já beru jen utrogestan a sem tam torecan- počali jsme přirozeně. A manžílek si teď hraje a vaří mi. S tím, že už se balí a my se snažíme dělat, že o nic nejde - je to pro něj možná těžší než pro mě. Jen mě štve, že na tom screeningu už nebude- odjíždí 9 hodin před.. ale my zvládnem všechno :hug:

A nějak tady na emiminu zjišťuji, že člověk zvládne všechno- zvlášť těhotná ženská :potlesk:

• načítám...
29.7.12 13:44

Ahoj děvčata, mne dnes z ničeho nic přestala bolet prsa?:-(

• načítám...
1271
29.7.12 16:25
@kamillka2 píše:
Ahoj děvčata, mne dnes z ničeho nic přestala bolet prsa?:-(

Bud v klidu prs bolí nejvíce na začátku, když ještě ani nevíš, že jsi těhotná. já jsem 9tt a prsa nebolí pokavad o ně nějak nezavadim. Na začátku jsem se jich nemohla ani dotknout.

• načítám...
1271
29.7.12 16:28
@Králičice píše:
@dennisska - já beru jen utrogestan a sem tam torecan- počali jsme přirozeně. A manžílek si teď hraje a vaří mi. S tím, že už se balí a my se snažíme dělat, že o nic nejde - je to pro něj možná těžší než pro mě. Jen mě štve, že na tom screeningu už nebude- odjíždí 9 hodin před.. ale my zvládnem všechno :hug:A nějak tady na emiminu zjišťuji, že člověk zvládne všechno- zvlášť těhotná ženská :potlesk:

to jsi napsala hezky, že těhotná zvládne vše :mrgreen: chlapi určité věci snášejí hůř až se vrátí to už budeš pěkně kulatá at vám ten čas bez sebe utíká psala jsi 6 měsíců ani na vánoce nepřijede jako dovolená asi ne to je blbost tak mě to napadlo.

• načítám...
16993
29.7.12 16:32

@dennisska - na dovču přijet může, ale já to moc nechci - spíš kdyby se něco pokazilo, tak ať ji má - z kosova lítají letadla do vídně co 2 hodiny :lol: a až přijede (pokud se mu to nepodaří ukacat dřív) tak na něj budou čekat už dva drobci v postýlkách :srdce: Teda doufám :srdce:

• načítám...
29.7.12 17:02

Denniska : děkuji moc za uklidneni zítra jdu k doktorovi

• načítám...
1271
29.7.12 21:20
@Králičice píše:
@dennisska - na dovču přijet může, ale já to moc nechci - spíš kdyby se něco pokazilo, tak ať ji má - z kosova lítají letadla do vídně co 2 hodiny :lol: a až přijede (pokud se mu to nepodaří ukacat dřív) tak na něj budou čekat už dva drobci v postýlkách :srdce: Teda doufám :srdce:

ale stejně, když jsi to představíš přijede a v postýlce drobečkové to je jak z romantického filmu. Můžu se zeptat jak pak bývá doma než je další mise???

• načítám...
1381
30.7.12 06:40

@MáškaM @Králičice Nebát se kontrol, těšit se na ně, vždyť v bříšku nám rostou DOKONALÉ zázraky přírody :-) Mě třeba nedopadla moc dobře krev před NT, které mám v pátek, Mudr. řekl, že to může být utrošem, nebo dvojčátkama, takže i když mi tam chvíli vrtal brouček v hlavě, tak prostě NE, vše bude OK, nebudu mrňousky stresovat svým stresem, no nee? :-)

• načítám...
1381
30.7.12 06:43

@kamillka2 @dennisska Mě prsa bolí už od stimula IVF po nyní :-) Holky, nemůžu si na mě ani sáhnout, nemluvě o tom, jak ležím a ochomejtne se kolem nich peřina či moje ruka :-D HAAAU! A to mám fakt docela malý prsa si myslím :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+