Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1381
31.7.12 20:48

@Králičice Tak to je fajn :-) Udivuje mě, jak se lékaři diví, že něco dobře dopadá, postavené na hlavu, fakt. :nevim:

• načítám...
31.7.12 21:15

Maska M: děkuji moc, jsi zlaticko…moc jim věřím jsou vybrana PGS. Jsou silní mám zaveden parecek…děkuji moc moc

• načítám...
8743
31.7.12 21:27

To bude dobre, me to ceka za 4 tydny. tak asi strach je normalni

• načítám...
1271
31.7.12 21:51

Mě to taky čeká za tři týdny strach je asi normální musíme věřit, že to dobře dopadne.

• načítám...
17095
1.8.12 01:37

Ahoj holky,
původně jsem se k vám chtěla přidat, pač jsem se nechytla v diskuzi Dvojčata 2012, ale jak t otu tak čtu, tak tady se asi taky nechytnu :mrgreen:
Jednak jsem už 27+6, takže spoustu věcí co potřebuju vědět s vámi nepořeším, je to moje první těhotenství, bylo to celkem rychlé početí a přirozené. A pořád nejsem nadšená z dvou, je to fakt dost starostí. Už aby byly venku a byly větší, ať je to ta dvojnásobná radost.
Jinak vám držím palce všem, ať vám to dobře dopadne, moc neblinkáte, děti rostou, jak mají. A ať máte kulaté bříška. Ne jak já, jedno dítko je víc vepředu, druhé zas víc k páteři, tak ho mám takové směšné, vyboulené na jedné straně. Je to vidět i na UTZ, tak Kamilko neplaš se, třeba je ten jeden váček taky víc vzadu, jak jsem to měla já. Proto je rozmazanejší a míň jasnej, chvíli vydrž a bude to lepší. Doktor to asi nechtěl komentovat, aby tě zbytečně neplašil.
Jinak k vám občas nakouknu, jestli to nebude vadit, třeba se taky něco od vás dozvím :mrgreen: :mavam:

• načítám...
16998
1.8.12 06:20

@jazminka27 - nebo my se budeme ptát tebe :hug:

• načítám...
16998
1.8.12 06:21

Jo a holky, prý to vypadá na páreček, ale moc se ukázat nechtěli :srdce:

• načítám...
1381
1.8.12 06:31

@Králičice Páreček, to je bájo, to bychom taky chtěli :-)

• načítám...
17095
1.8.12 06:32

@Králičice no, to můžete, ale jak jsem to tady četla, tak máte docela specifické potíže a to já asi na to nejsem fundovaný odborník :lol:

• načítám...
1381
1.8.12 06:35

@jazminka27 Ahojky, říkáš, jsme extra, jo? :-D Na ty příznaky, atd… :-D

• načítám...
17095
1.8.12 06:38

@KačkaM Spíš já jsem exot, vy jste tu všechny povětšinou nadšený že buduete mít dvě a většinou umělě, jen já se rouhám a nevážím si, co mám v pupíku :mrgreen:

• načítám...
1381
1.8.12 06:43

@jazminka27 Jo takhle. Tak víš jak, my nemůžeme být jinak než nadšené. Většina z nás na ten úspěch a zázrak čekaly roky, takže jsme happy za cokoliv :-) Já osobně se taky bojím jak to všechno zmáknu, dovedu si živě představit co mě čeká a nemine :-D Ale prostě nesmím se rouhat, vše zmákneme!

• načítám...
8743
1.8.12 06:45

Cus holky, parecek by chtel kazdy ne? :lol:
jazminko- nevidim duvod, proc by ses nechytala. ale nerouhat se zenska, hodne zen ceka na miminko dlouho a prochazi kvuli tomu ocistcem, tak bud rada za to, co mas :lol:

• načítám...
8743
1.8.12 06:47

Kaci, moje rec :palec:
jinak nevim, jestli me vubec pustej z caru, dr. vcera rikal:UZ za 14 dni a pak naplanujem screeningy :lol:. ale neva mi to. mam ho rada a pece je tam super

• načítám...
16998
1.8.12 06:48

@jazminka27 - já vždycky chtěla jen jedno dítě :oops: a rozhodně jsem nechtěla rodit bez manžela.. Počali jsme neplánovaně. A reakce mojí sestry na dvojčata- hodila bych si mašli, zcvokneš se a už teď si rezervuj místo na psychiatrii :potlesk: A mě to taky děsí - jak třeba budu tahat kočárek do 6.patra v paneláku (s minivýtahem:-)) Jenže když už tam dva jsou (ač ateistka) - modlím se každý den za to, aby byli v pořádku :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+