Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@KačkaM - tohle má 213 na stánkách, takže se určitě zeptej ![]()
aktivity pro těhotné ženy do 1.000 Kč
Příspěvek na ultrazvukové vyšetření v I. trimestru.
Kurz psychoprofylaxe a těhotenského tělocviku, tj. přípravy ženy k porodu,
V době těhotenství nákup vitamínů v lékárnách,
Příspěvek na epidurální analgezii při porodu.
Příspěvek na nákup porodnického gelu.
Jasně, určitě se zeptám, je to super…normálně jsem se o to vždy zajímala, ale nyní tak nějak mám upe jiné starosti, otázky
tak jsem nějak zakrněla co se týče tohoto tématu ![]()
Ahoj děvčata, tak jsem teď po kontrole a gestační váček druhého mimíska povyrostl, tak to zatím vypadá dobře…:-) jeden je po mě a druhý po přítelovi…:-ú už teď to jde vidět…hned mám super náladu…
@Králičice : No tys mě rozesmála Králíčková Nora…:-)
ale zas je to originálni… ![]()
@Térouš
Troušku…já nerozumím… ![]()
Ahoj holky já nestačim zírat jak jste tu ráno brzoučko já vstala kolem desátý
v noci nemůžu nějak spát usínám k ránu. K tomu bydlení já mám sice 3+1,ale 4 patro bez výtahu. Taky jsme chtěli jedno miminko proto jsme vkládali u 1IVF jedno embrijko po neuspěchu tam šli dvě. Po pravdě první jsem jsi před Gennetem poplakala dvojčata jak to zvládnu. Ted to neřešim zvladli to jiní musíme i my.Jen ty reakce okolí dvojčata zblázníš se a zdravotně to taky neni sranda zjistila jsem, že těmto lidem se snažím vyhnout.
@dennisska - já na to sestře říkám, že jako správná teta a zasloužilá matka (má 3 letou holčičku a teď je ve 23 tt s další holčičkou) bude hlídat- pořídíme kočár pro 3 a bude ![]()
@dennisska Přesně, podle mě si ty lidé neuvědomují to chování, si myslí, že asi nevíme, že to bude hrozně těžké a my budeme muset být hrozně silné ženské! Taky slýchám to co Vy, si říkám, říkají mi to i lidé, co mě milují, rodiče, okolí, atd…já jím pár krát řekla svoje, jednou to zvládli ostatní maminky s dvojčátkama, proč bychom to nezvládly my, no ne? Samy máme starosti, nepotřebujeme to ještě slyšet stále dokola! Hrozně se těším, až jednou Ti co to říkali pěly na nás opěvné ódy obdivu, fakt! HOLKY, NO STRESS, VYTŘEME JIM ZRAK!!!
" .{color:purple}"
(nikdy bych nevěřila, že já toto napíšu) ![]()
KačkaM tak to jsi napsala moc pěkně. Holky chtěla jsem se zeptat ještě se nutí maminy co čekají dvojčata někdy asi dva měsíce před porodem, aby jsi zbytek těhot. odleželi v nemocnici. Tady u nás to tak bylo to když jsem čekala syna je to už 13 let nevim jak to je ted nevíte ze svého okolí??
@dennisska - tchyně říkala, že se právě v 7. měsíci začala „otvírat“ a tak zjistili, že čeká dvojčata. A tak byla ty dva měsíce před termínem v nemocnici. A myslím, že kluky ještě nějakou dobu v bříšku udrželi. Ale to je skoro 30 let..já si myslím, že teď už to tak není.. v nemocnicích je málo lůžek ![]()
@Králičice píše:
@dennisska - tchyně říkala, že se právě v 7. měsíci začala „otvírat“ a tak zjistili, že čeká dvojčata. A tak byla ty dva měsíce před termínem v nemocnici. A myslím, že kluky ještě nějakou dobu v bříšku udrželi. Ale to je skoro 30 let..já si myslím, že teď už to tak není.. v nemocnicích je málo lůžek
Taky jsi říkám, že ted moc v nemocnicích nezdržujou ani po operacích.
Kami, kolik odpovidate? jako tydnu? na kolik vypadaji dle UZ
denisko, pokud neni indikace urco v nemocnici byt nemusis
holky, musime to zvladnout ![]()
Milé maminky,
tak se hlásím po dnéšní kontrole. Jsem 10tt (9+3) a jedno mimčo je menší o dva dny. 21.8. jdu na screening a světe div se, bude ZADARMO. Ať žije Fertimed
Máme se čile k světu a maminku dneska strááášně bolí hlava ![]()
Králíčku: moc, opravdu moc gratulu k úspěšnéme screeningu a fotky jsou naprosto bájo
až se mi z toho chce brečet ![]()
holky jsem ráda, že se s příznakama shodujeme a hlavně, že jsem spolu tady a tak bezva se podporujeme. Což o některých lidech v našem okolí se říct nedá. Přesně tak jak tady píšete, někteří lidi se prostě nemůžou nechat všelijaké pohromy pro sebe. Každý mi říká, no jo dvojčata, to je rizikové, to budeš tak 2 měsíce v nemocnici, nebo tě zašijou, no a po porodu, to bude hrůůůza. Jo a ještě jsem zapoměla zmínit POROD - to budeš rodit určitě císařem. A tak se vždycky usměju a řeknu si, jak je na tom světě krásně a že když budu chtít mít chvíli klidu, tak jim řeknu ať si jdou spolu hrát a bude ![]()
Jinak my jsme naštěstí v RD, ale s tchýní a s tchánem. Takže máme štěstí v neštěstí
![]()
Terous : promiň♡♥ jsem 24 den po ET ta 14 dnů kontrolu…neříkal mi týdny…tak nevím…uvidíme po těch 14 dnech zda budou mít srdíčka jak zvony…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat