Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8743
2.8.12 09:12

Ahoj holky,
Králí fakt? kontrola? ja myslela, ze na tehule nechodej.
no kdo mel dlouhy protokol, u toho se to pocita podle dne transferu, tam je to jasny, ze to neni dle mas, ale u kratkyho jo.
holky, nezbyl vam nekomu prosim vas utrous? ja zas koukam a doky mi napsal malo, nevystacim do dalsi ko. jinak ja opet spinim :?

• načítám...
16993
2.8.12 09:22

@Térouš - chodí, ale pán byl moc milý.. ale vycházky dodržuju :D
A doufám, že budeš v pořádku :hug:

• načítám...
8743
2.8.12 09:28

Králí, já už si zvykla. vcera jsem byla treti den, co jsem nespinila a tak jsem si dovolila vylezt pred barak na zahradu na pul hodky-no a vecer to zas zacalo. :roll:

• načítám...
16993
2.8.12 09:39

Já zas dostala rýmu - včera jsem byla venku asi 30 minut :nevim: A to je mi konečně alespoň přes den lépe..A ode dneška mi teče z nosu, štípou mě oči a začíná mě bolet hlava.. :zed: takže jdu asi zase chrnět :,(

• načítám...
8743
2.8.12 09:50

Opatruj se kocko :hug:

• načítám...
2.8.12 10:12

@Králičice @Térouš : holky opatrujte se…držím Vám pěstičky…i mimískům…

• načítám...
1271
2.8.12 10:57

Holky něco j ve vzduchu já mám zase průjem a ty vedra co mají být tak to bude záhul. Mám od doktora napsanou neschopenku ted na víkend k příteli bydlí v baráčku se zahrádkou a bazénem jedu doma v paneláku by mě asi švihlo. tak at nám je všem lépe opatrujte se :hug:

• načítám...
1773
2.8.12 11:34

Ahojky holky :hug:
Tak ještě jednou děkuji za přivítání :hug: -určitě nám to bude spolu rychle utíkat :hug:.Já v noci taky toho moc nenaspala-zato jsem se vzbudila v 9.30 a to tím, že si pro mě do ložnice přišel pejsek-že by chtěl ven :lol:.Chodí v 5.30-když jde chlap do práce a ted zase :lol:. Máme 2 fenečky-ale oboum už bude 14 let-tak potřebují častěji.
Ted jdu nakrmit králíky a pak dělat utopence z 2 kg buřtíků-už se mi zbíhají sliny. Zatím mám ještě v lednici rybí zavináče a ted jsem do sebe nasoukala zelný salát s křenem-taky bašta :mrgreen:.
Dávejte na sebe pozor a ven moc nechodte, když Vám to nedělá dobře :hug: -Já jsem také přez den zalezlá :lol: :hug: :mavam:

• načítám...
1381
2.8.12 11:37

@Králičice Já mám to samý, akorád trpím fakt silnou alergií a tak středním astmatem, a trpím na migrény, nyní jak neberu prášky jsem uuupe marná, já to vše mívám celoročně, takže bojuju. Mě uvidíš jen s kapesníkem u nosu, popř. alpou na čele :-D Co bychom pro miminka nevydržely!

• načítám...
1381
2.8.12 11:39

@Lafi Takový choutky nám tu děláš? Teeeda! No mňami :-)

• načítám...
1271
2.8.12 12:03

@Lafi taky bych jsi dala nějakou tu mnamku a hurá někdo kdo vstává jako já :mrgreen: já nejlépe usínám ráno od pěti a pak pěkně i do desíti v noci bydlim na záchodě :mrgreen:

• načítám...
8743
2.8.12 12:06

Lafi, prihraj utopence :lol:
jo, myslim, ze to pocasi je pro tehule fakt na prd

• načítám...
592
2.8.12 12:40

Zdravím maminky :dance:
tak dneska super noc. Včera jsem si libovala jak je mi nějak lépe a večer to začlo, objímala jsem záchodovou mísu a manža za mnou lítal s mokrým ručníkem :zed: od 2 hodin rána jsem byla vzhůru a usla nad ránem, vzbudila se v 9 a je mi bléééé. Ale vydrž prďka, vydrž :D doma tuna prachu, podlaha teda jako z alabastru není, kvítka mi tady schnou a mě je to jedno. Tak líná jsem v životě nebyla :mrgreen:
@Králičice @Térouš holky opatrujte se, určitě všechno bude dobré. Je mi líto, že nic nemůžete dělat, já sice nešpiním, ale taky nic neudělám. Ležím celé dny jako lazar. Bude zase dobře, uvidíte :hug:

Kačko, tak já mám to samé, pčikám i 20 za den :cert: a ráno je to nejhorší :cert:

• načítám...
3618
2.8.12 15:24

Ahojky holky, to mě mrzí, že vám je tolik špatně S tím spánkem to mám taky od začátku těhotenství, že se v noci probudím a nemůžu usnout. Možná to máte taky tím, že jste celý den a pospáváte a ležíte, mám to tak když jsem někdy na nemocenské, jsem prostě přespaná… No já mám aktivit až moc, v práci jsem tak třikrát do týdne 10 hodin, jinak 6, cesta do a z práce každá 50 minut. Špatně mi bylo asi 5 dní - žaludek na vodě, teď hodně jím a přibrala jsem 2 kg od začátku. Teď jsem úplně OK až na nové další pnutí v podbřišku, asi si dělají další místečko :dance:.

• načítám...
8743
2.8.12 16:21

Mišando, ono kdyz musis lezet, tak co delat nez cist knizkym cumet na tv, net a spat? je to tezky :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+