Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vedra hnus. vsichni se macej v bazenech a ja na gauci upoceny cunatko.
denis, oni by ti rtg nedelali
Holky, musím se podělit s úsměvnou historkou…
dnes kontrolní UTZ…
tak minulej týden sotva viděl jedno…a dnes mi hlásil že je možné že to jedno se rozdělilo…takže minulej týden jedno a teď tři?:::::
to snad není možné…říkal že je možné že blbne ultrazvuk..tak uvidím příští týden…no snad to byla jen legrace…
@Térouš: to bych fakt nezvládla…finančně jo, ale psychicky ne…dvojčátka jsem si moc přála…nebudu se rouhat, nechala bych si i ty trojčátka…ale asi bych potřebovala výpomoc jak blázen a ďobat asi nějaké léky…až by se to narodilo… ![]()
@kamillka2 ty jo kamčo
že by trojčátka
no vidíš jak ty mimísky bojují, doktoři nejdříve plaší a pak doktor asi vidí trojtě ![]()
@MáškaM : podle mého musel něco ráno pít…to není možné…to nemůže být pravda to bych se bála ještě víc…protože je hodně náročné takto početné těhotenství donosit…
@kamillka2 jéééé, krásná úsměvná historka
.
Já bych se asi taky trošku lekla ![]()
![]()
No spis prave jde o tu zdravotni stranku. nicmene to taky dokazalo spousta zenskejch. no a kami, na trojcata uz mas vypomoc od statu. nejakou sestricku myslim
@kamillka2 píše:
Holky, musím se podělit s úsměvnou historkou…dnes kontrolní UTZ…
tak minulej týden sotva viděl jedno…a dnes mi hlásil že je možné že to jedno se rozdělilo…takže minulej týden jedno a teď tři?:::::
![]()
![]()
to snad není možné…říkal že je možné že blbne ultrazvuk..tak uvidím příští týden…no snad to byla jen legrace…
Tak to je pecka nebudeš zakládat diskusi trojčátka 2013
kdy jdeš na další ultrazvuk kde to potvrdí??
@kamillka2 - když jsem o tom říkala manželovi, tak se mě s hrůzou v očích zeptal, jestli se to muže stát i nám ![]()
@Králičice
Nádherná fotka, gratuluji, oni jsou tak nad sebou
, jsou dvojvaječná?
Ahoj holky, já jsem dnes 30 dnů po ET a pořád nejdou vidět srdíčka…už se docela bojím…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat