Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8743
11.8.12 19:38

Ahoj Kaci, no tak vypravej a fotecky chceme!

• načítám...
8743
11.8.12 19:43

Masko, ja psala, co o screeningu vim. krev se ma delat driv nez UZ a vysledky se hodnoti spolu. Fertimed nevim, jak to dela. a jak tak koukam, tak stejne to kazdy zarizeni dela jinak, nicmene terminy by mely mit vsichni stejne. protoze krevgni hodnoty jsou pohyblive a nechapu, jak to pak mohou vyhodnocovat dle univerzalnich referencnich mezi. pak podle me vznikaji falesne vysledky a chyby
monulko- dekujeme za povzbuzeni :palec:

Příspěvek upraven 11.08.12 v 20:24

• načítám...
1271
11.8.12 20:10

Ahoj holky tak jsem to taky vše přečetla. Taky se těším na fotečky ze svatby a nějaké pikantnosti :mrgreen: Jinak já jdu na ten sreening 23.8.a krev mi odeberou taky ten den. Jinak u nás se taky začlo mluvit o svatbě vidíme to asi na září :hug:

• načítám...
8743
11.8.12 20:25

Denisko, to je uzasny, dalsi nevesta :potlesk:

• načítám...
8743
11.8.12 20:30

Holky, to s tim screeningem neberte nejak spatne. ja jen pisu, jak by to melo byt spravne. jeste me napadlo, ze mozna maji jinde jine programy na vyhodnocovani. rozhodne vas nechci nejak nervit

• načítám...
1271
11.8.12 20:46
@Térouš píše:
Holky, to s tim screeningem neberte nejak spatne. ja jen pisu, jak by to melo byt spravne. jeste me napadlo, ze mozna maji jinde jine programy na vyhodnocovani. rozhodne vas nechci nejak nervit

Mě, když objednávali tak to počítali, aby to bylo na ten 12 týden. jsme rádi, že tě tu máme rozumíš tomu a poradíš. Co jsi píšu z holkama i jinde tak ty na ten screening vůbec nejdou asi jak kde. Já jsem ráda, že mě na něj objednali. nevim jestli se to řešilo tady nebo jinde, ale pokavad ti odběrem plod.vody zjistí vývojovou vadu tak ti musí přerušit celé těhotenst. nebo pouze plodu, kterého se to týká nevíš jak to je???

• načítám...
8743
11.8.12 20:54

Odber plodovky se dela se souhlasem matky na doporuceni na zaklade spatneho vysledku nektereho ze screeningu. bohuzel u dvojcat se jedna o preruseni tehu celeho. nelze jen jednoho. :? ovsem na to tu nebudeme nikdo ani myslet.
no vis jak. me je 25. nemusela bych na screening uz jen kvuli veku. trizomialni vady stoupaji -tedy jejich vyskyt s vekem. nicmene nejit na screening ve 12tt mi prijde nezodpovedny. tenhle screen z 80% odhali vady, mozna jsem to uz psala. tripl, coz je screen hrazenej pojistovnou v 16tt odhali k tomu dalsich 15%. ale sam o sobe je zastaraly a malo efektivni. ja ac si deti moc preju, na rovinu rikam, ze postizene bych nezvladla. jsem zdravotnice a mela jsem tu cest v par zarizenich stazovat a vim, ze bych to nezvladla.

• načítám...
1271
11.8.12 21:02

@Térouš souhlasim nebudeme nato myslet.Po pravdě ani já nepatřim mezi ty silné jedince, kteří by zvládli postižené dítě může mě někdo odsoudit, ale tak to je. Změníme téma stále čekám na ty fotečky ze svatby a nic tak kde to vázne. Nevěstinko pochlub se…

• načítám...
16996
12.8.12 05:16

Dobré ráno holky, tak mě po 3 měsících vzbudil nádherný sen :-)Pro rozveselení vkládám fotku z naší svatby (28.4.2012) - za čas ji smažu :kytka: A jinak k tématu - kdyby hrozilo postižení dětí - tak na to máme s manželem stejný názor jako vy. Takže neklesat na mysli- naše děti budou zdravé :*

• načítám...
8743
12.8.12 07:55

Dobre ranko, Krali, to je fakt klasa ta fotka :lol: :lol: :lol: covece koho to napadlo?

• načítám...
16996
12.8.12 08:04

Teri, napadlo to nás oba :-) Hlavní motiv naší svatby byl Bugs a Lola Bunny, takže i když máme klasické romantické fotky, tohle jsme si odpustit nemohli :P Ale škrcení napadlo fotografa (je to Honzův kolega, takže to bylo uvolněné :potlesk: )
Ještě přidávám fotku našeho svatebního dortu-důkaz, že na dort se dá sehnat cokoliv:-)

• načítám...
8743
12.8.12 08:09

Parada, fakt pekny. my motiv nemeli-pac delat ze sebe slepicku se mi nechtelo, jelikoz jsme Kohútovi :lol: :lol: :lol: :lol:. nicmene taky mam par zertovnych fotek. dortik krasnej- hned bych se zakousla :lol: :lol:

• načítám...
1271
12.8.12 20:30

Králičice to jsou moc povedené fotečky a veselé :mrgreen:

• načítám...
1236
13.8.12 12:12

Omlouvám se, že vám tak vstupuji do diskuze. Tam, kde jsem nejčastěji je málo dvojčátek, tak si myslím, že tady bude víc povolaných a třeba s tím máte osobní zkušenost. Jsem v 16. týdnu. Je možné, že už cítím pohyby? Pokud to nejsou pohyby, tak to jsou stahy, což by bylo horší. Jsou to takové jako záškuby nebo jako bych měla tiky v děloze. Je to zvláštní až nepříjemné, ale křeč to není. Máte to tady někdo? Jsou to pohyby? Co to je???
Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
16996
13.8.12 12:18

@P12345 - obávám se, že tady jsme všechny moc brzo :? Doporučuji vyzkoušet diskuzi Dvojčátka 2012 - tam už jsou trošku před náma :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+