Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@dennisska: moc moc gratuluji…já už trošku vyšiluji protože jsem 30 den po ET a srdička jestě nejsou, ale doktoři neříkali nic špatného…jdu až 15.8. tak už se bojím bojím, ale zároveň těším…snad bude vše o. k. a budu šťastná jak ty…
Denisko, uzasny koci! ja bych taky chtela videt hybat se. jdu na ko v patek
krali, ja myslim, ze bude vse v poradku a nemas se ceho bat. zvirata jsou radost ![]()
Ahoj děvčata, byla jsem více než týden pryč a nestačím dočítat. Zítra jdu na UTZ k prvotrim. screeningu, tak držte palce, ať jsou mimina v pořádku, jsem z toho děsně nervní, ještě že jde chlap se mnou.
@Evkaaaa - budou, uvidíš
Já to mám na videu a ještě teď u toho brečím, když si říkám, jak velké pokroky už udělali ![]()
To video mě stálo 400- kvůli manžela, když už tam nemohl být. Sice je to jen ten ultrazvuk, ale je hezké vidět, jak tam plavou a máchají sebou ![]()
Ahoj holky, hlásím se do týhle skupinky, čekám dvojčátka koncem ledna 2013, jsem v 15.týdnu. ![]()
@kamilka @Terouš holky nebojte taky se dočkáte
jinak vítám nově příchozící
@Králičice taky přemýšlím o tom videu asi do toho taky půjdem jdu do hajan tak zítra ![]()
Dobre ranko holky¨
Králí, jak se ti líbí ta knížka? me ji mamka nahodou prinesla vypujcenou z knihovny a nic moc teda. moc optimismu mi do zil nevlil
a
Teri - no já se koukla na rok vydání - 2002, takže to beru spíš s rezervou. A je fakt, že na to, jak se budou chovat, až půjdou do školky mám času dost ![]()
Jinak mám zas ucpaný nos, ale podle stránek pampers za to můžou hormony ![]()
@Andík K - vítej:-) Máš jednovaječná nebo dvoj? A to děťátko na fotce je tvé? Takže budou mladší sourozenci? ![]()
Králí, prej jo. pry ma hodne zen v tehu ucpano
. no s rezervou jasne, ale opet je to takovy pesimisticky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat