Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16994
4.8.12 06:15

Ahojky, to byla zase noc - ve 4 ráno mě probudil zvonek- nějáký ožralý Patrik chtěl, abych ho pustila do vchodu. Poslala jsem ho slušně do háje s tím, že se asi spletl. Zkoušel zvonit asi 2 minuty, pak to vzdal.. V 6 hodin zas!!! Tak jsem se ho zeptala, na koho si myslí, že zvoní a že už mě to začíná štvát.. Samo, že si pán spletl vchod!!! Nevyspaná, naštvaná.. to ten den začíná… :zed:

• načítám...
16994
4.8.12 06:16

@KačkaM - a koukám, že taky z Ostravy :potlesk:

• načítám...
8743
4.8.12 09:26

Ahoj kocky, teda krali, ty mas zazitky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
1381
4.8.12 11:02

@Králičice Kousek od OV, z Havířova :-) Tys z OV přímo? Ze které?
Zážitky máš teda hezký :-) Dospi to nyní či přes den.
Já zase vzhůru od 6h, v 9 jsem šla spát do půl 11 :-D

• načítám...
16994
4.8.12 18:08

Tak jsem dnes byla u maminky na chvíli a dostala jsem knížku Dvojčata - jejich vývoj a výchova (mamčina kolegyně má 6-ti letá dvojčata a už ji nepotřebuje:) Hezká věta, která by nás mohla uklidnit je ta, že každý den se v ČR narodí 2až3 páry dvojčat ;) Jinak odpočívám a je mi horko. Co vy?

• načítám...
8743
4.8.12 18:14

Juuu, krali, to bych taky chtela knizku o dvojkach. muzes hodit foto obalu?

• načítám...
16994
4.8.12 18:54
  • načítám...
1381
4.8.12 20:40

@Králičice To je super, jakmile tam něco zajímavého objevíš hoď info :-) Jinak já dneska jen ležela a ležela, ty vedra nedávám :-(

Holky, já se musím pochlubit :-) fotečkou! :-) Ukažte pak taky!

• načítám...
16994
4.8.12 20:51

Já budu mít další fotky v pondělí odpoledne :-)

• načítám...
1271
4.8.12 20:55

Ahoj holky měli jsme návštěvu a ta pozvala své přátelé nechápu proč takový bugr jste nezažily ty dvě děti lítali po celém baráku skákali do bázénu a utírat se chodily až domů půl baráku plavalo to nemluvim o řevu atd. já jen vařila a myla nádobí ještě že večer odjeli. když jsme se ozvali jestli nemůžou být potichu máme tu babičku 85 nebylo jí dobře tak rodiče odpověděli zvykejte si i babča budete mít dvě ted se vám to kecá nato můj přítel nevydržel a řekl mi je, ale vychováme jinak. Mám 13 letého syna dělali taky bordel ale pokavad jsem houkla tak poslechl tady ty nic ani nevnímali co jim říkám :nevim: :nevim: Já ted odpočívám to bylo náročný :zed:

• načítám...
8743
4.8.12 21:59

Králí, kniozka vypada dobre.
Kaci- pekny ufounci :lol:
denisko- no to je hukot. kolikrat co vidis za nevychovany spratky, ze to tak musim rict. ja budu asi celkem prisna mamina, rozcapovat je rozhodne nehodlam

• načítám...
4.8.12 22:01

Ahoj holky, mám na vás dotaz…je vám každý den zle? Mne dnes nic nebylo..tak se trošku bojím po dvou SP…Děkuji Vám

• načítám...
1773
4.8.12 22:13

Ahoj holky :mavam:,,@Kačko,,to je nádherné foto :hug:,,@Králí,,–rychle čti a radit můžeš každý den-at to stačíme vstřebat :mrgreen:,,@Denisko,, to by bylo i na mě moc-já ted fakt upřednostnuju klídeček. Ještě, že se manžel zastal :hug:.,,@Kamillko,, mě je blbě třeba 3 dny a pak 2 nic…tak nevím-jsou to mé první zkušenosti :nevim: -určitě budete v pořádku :hug:,,@Térouško,, :mavam: :mavam: :mavam:
Všem přeji dobrou noc :hug:

• načítám...
1773
4.8.12 22:23

@KačkaM děkuji za vysvětlení :hug: :mavam:

• načítám...
8743
5.8.12 09:13

Ahoj holky, Kami, me uz je ted treba dva dny dobre, bez priznaku. myslim, ze je to normos

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+