Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky, to byla zase noc - ve 4 ráno mě probudil zvonek- nějáký ožralý Patrik chtěl, abych ho pustila do vchodu. Poslala jsem ho slušně do háje s tím, že se asi spletl. Zkoušel zvonit asi 2 minuty, pak to vzdal.. V 6 hodin zas!!! Tak jsem se ho zeptala, na koho si myslí, že zvoní a že už mě to začíná štvát.. Samo, že si pán spletl vchod!!! Nevyspaná, naštvaná.. to ten den začíná… ![]()
@Králičice Kousek od OV, z Havířova
Tys z OV přímo? Ze které?
Zážitky máš teda hezký
Dospi to nyní či přes den.
Já zase vzhůru od 6h, v 9 jsem šla spát do půl 11 ![]()
Tak jsem dnes byla u maminky na chvíli a dostala jsem knížku Dvojčata - jejich vývoj a výchova (mamčina kolegyně má 6-ti letá dvojčata a už ji nepotřebuje:) Hezká věta, která by nás mohla uklidnit je ta, že každý den se v ČR narodí 2až3 páry dvojčat
Jinak odpočívám a je mi horko. Co vy?
Juuu, krali, to bych taky chtela knizku o dvojkach. muzes hodit foto obalu?
@Králičice To je super, jakmile tam něco zajímavého objevíš hoď info
Jinak já dneska jen ležela a ležela, ty vedra nedávám ![]()
Holky, já se musím pochlubit
fotečkou!
Ukažte pak taky!
Ahoj holky měli jsme návštěvu a ta pozvala své přátelé nechápu proč takový bugr jste nezažily ty dvě děti lítali po celém baráku skákali do bázénu a utírat se chodily až domů půl baráku plavalo to nemluvim o řevu atd. já jen vařila a myla nádobí ještě že večer odjeli. když jsme se ozvali jestli nemůžou být potichu máme tu babičku 85 nebylo jí dobře tak rodiče odpověděli zvykejte si i babča budete mít dvě ted se vám to kecá nato můj přítel nevydržel a řekl mi je, ale vychováme jinak. Mám 13 letého syna dělali taky bordel ale pokavad jsem houkla tak poslechl tady ty nic ani nevnímali co jim říkám
Já ted odpočívám to bylo náročný ![]()
Králí, kniozka vypada dobre.
Kaci- pekny ufounci ![]()
denisko- no to je hukot. kolikrat co vidis za nevychovany spratky, ze to tak musim rict. ja budu asi celkem prisna mamina, rozcapovat je rozhodne nehodlam
Ahoj holky, mám na vás dotaz…je vám každý den zle? Mne dnes nic nebylo..tak se trošku bojím po dvou SP…Děkuji Vám
Ahoj holky
,,@Kačko,,to je nádherné foto
,,@Králí,,–rychle čti a radit můžeš každý den-at to stačíme vstřebat
,,@Denisko,, to by bylo i na mě moc-já ted fakt upřednostnuju klídeček. Ještě, že se manžel zastal
.,,@Kamillko,, mě je blbě třeba 3 dny a pak 2 nic…tak nevím-jsou to mé první zkušenosti
-určitě budete v pořádku
,,@Térouško,,
![]()
Všem přeji dobrou noc ![]()
Ahoj holky, Kami, me uz je ted treba dva dny dobre, bez priznaku. myslim, ze je to normos
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat