Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Térouš Měla jsem ho včera a nic… A jdu zase až 15.8. Tak snad uz budou… Ale doktor říkal ze vse vypadá dobře… Tak nevím… Ale nektere tu říkají ze měli srdíčko uz 25 den po ET ale já uz jsem dnes 30 den
Kami, vsichni rostou jinak. zalezi prece i na delce kultivace atd.
@Térouš Měla jsem 5 dnu stará embryjka… Jenže skoro všichni tu mate napsáno ze srdíčko jste mely hned do mesice
Holky, tak jdu za chvíli k praktické na to vyšetření - nakonec jsme s manželem přeložili tu lékařskou zprávu a jedná se snad o srážlivost krve (už mám za sebou 2 operace, takže snad při porodu nevykrvácím:-))) A snad mi dá praktická - homeopatka nějáké homeopatika na to
- né, že bych na to věřila, ale tonoucí se i stébla chytá
Krásný den všem:-)
Kami, fakt se nedepkuj holka
krali, jestli chces poradit neco z latiny atd., tak mi to staci pisnout, treba i do SZ, ja jsem zdravotnik. ani homeopatie neni spatna!
Tak jsem si víceméně zašla jen pro žádanku na EKG. Ty homeopatika mi dala, tak jsem zvědavá. Ale taky mě to stálo nervy-víceméně mě seřvala, že jsem nedala pryč mé kočky-kvůli toxolazmě. Mimochodem- jsou to oba briťáci s PP, nežerou syrové maso a jsou pořád v bytě ![]()
Králí, ty jo, to nechápu
. jako kdyby mi nekdo rekl, ze mam dat pryc svyho psa, tak ho nakopnu ![]()
Teri, já jsem ji řekla, že jak veterinář tak gynekoložka mi to vysvětli jinak a že je nikam nedám..Já už od ní chci odejít dlouho ![]()
@Králičice : nechci tě strašit, a le má známá…potratila v 5 měsíci kvuli toxoplazmoze…a měla kočičku doma, očkovanou,,, ale stejně to chytla…ale pokud budeš dodržovat hygienu tak podle mého toho moc nehrozí…nesmíti projít kočičí výkal celým zažívacím ústrojím…ale je to i ze syrového masa…
@kamillka2 - to vím- na čištění kočičího wc nosím roušku, používám desinfekční mýdlo, hygienu dodržuju - to mě poučil právě veterinář
Ale paní doktorka začala plést právě něco o tom, že každá kočka 1 týden za rok tu toxoplazmozu vylučuje a že stačí škrábanec a je to..Což mám právě pocit, že je to hloupost:-) Navíc teď mi vyšla nějáká hraniční hodnota u toho vyšetření na toxo a i gynekoložka říkala, že se tím stresovat nemám. Kočky mám už přes rok a mám pocit, že pokud to mám dostat, tak to dostanu..Stejně jako ostatní nemoci. Takže jen dodržuju hygienu a snažím se jíst s rozumem.. ![]()
@Králičice : všechno bude v pohodě uvidíš…
já šla pejska naočkovat snad proti všemu, řekla jsem že je to moje mimí, ale chci aby bylo uplně zdravé kvuli zoocenozám…tak nám neco píchnul, a teď sme komplet čisté…ale dodržování hygieny to je přeci normální…:-)
Ahoj včera jsem byla na kontrole a už mám těhotentskou průkazku jsme 10+1tt jeden mrnousek vypadal jak spinká zato druhý tam dělal pěknou rotiku mrskal sebou
těd jdu až 23.8.na ten sreening a genetiku ještě zítra odběry krve. S přítelem jsme se zasmáli termínu porodu má to být na MDZ 8.března ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat