Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1236
13.8.12 12:21

@Králičice : Děkuju za typ. Jsem z toho nervózní a zmatená jak beruška po postřiku, tak potřebuju, aby mě někdo uklidnil, že je to normální.
Všem přeju jen samé dobré zprávy a pohodové těšení na mimišky.

• načítám...
16998
13.8.12 12:25

Holky, tak mi teď tečou slzičky štěstí - mám doma anglesounds a nikdy jsem nic neslyšela.. až dneska :srdce: :srdce: akorát to dnes půjčuju sestře :dance:

• načítám...
8743
13.8.12 12:33

Králí, to je krasny slyset srdicka. ja je slysim vzdy na UZ mi je pusti. je to nadhera. :hug:
P12345- urco to budou pohyby, z jine diskuze je holcina citila uz i ve 13tt-taky dvojky. dvojky jsou citit driv. :palec:

• načítám...
236
13.8.12 13:00

Pro P12345 - Já jsem asi stejně jako ty, jsem začátek 17.týdne. Klasický pohyby ještě necítím, ale asi už 3× se mi zdálo, že náznak tam byl :D Takový jemný zaškubnutí, jak když mi bříškem něco projede, ale je to příjemný. Ty první pohyby bývají takový jemný příjemný a člověk si neni jistej jestli je to pohyb miminka nebo jestli ti jen tráví v bříšku jídlo (víš jak pracujou někdy střeva). Už mám jedno třiapůlletý miminko :D tak vím jak vypadají klasický pohyby.

• načítám...
236
13.8.12 13:04

P12345 jak píšeš takový tiky, tak tak se to dá taky popsat, ono se to těžko popisuje. Ale je to příjemný, ne? Tobě je to možná nepříjemný tím, že máš obavy co to je, ale myslím, že to určitě jsou první pohyby. ;) :kytka:

• načítám...
1236
13.8.12 14:15

@Andík K : Moc děkuju. Už budu klidnější a začnu si to snad užívat. Jsem ze všeho tak nějak přeplašená. Máš pravdu, bylo mi to nepříjemné, protože jsem nevěděla, co to je a jestli to náhodou nesignalizuje nějaký problém. Tak se mi ulevilo!

• načítám...
1773
13.8.12 15:44

Ahoj holky :mavam:
Svatební fotky :potlesk: :palec: :think: musela být sranda :kytka:
Terko-já jela dneska ke svému gyndourovi hned ráno a on má opět dovolenou…bude až ve středu. Tak tam jedu znova…ach jo. Pak dám vědět :hug: :mavam:

• načítám...
8743
13.8.12 17:54

Lafi, tak to mas stejny jak ja. ja zas na screening potrebuju tehu prukajdu a jeste ji nemam a moje gyn ted ma 14 dni dovcu. ona jeste ani nevi, ze jsem tehotna :lol:

• načítám...
592
13.8.12 17:59

@P12345 Ahojky :mavam: mám to taky a to začínám teprve 12tý týden. Ještě občas pár záškubů mám, ale mě hodně pomohlo to magnézko. Ptala jsem se doktorky co by to mohlo být a nedokázala mi odpovědět. Taky mě to dost vystrašilo. Ty tiky mám v podbříšku a taky někdy ve vnitř, jakoby v pochvě.

• načítám...
16998
13.8.12 18:06

Holky, myslíte, že je rozdíl čekat jedno dítě a dvojčata? Mám teď starší sestru těhuli (čeká druhou holčičku) a ona do mě furt „ryje“, když ji třeba říkám, že jsem unavená nebo že mi není moc ok a že mám šupat do práce :-) Myslíte, že je těhotenství s dvojčaty těžší než s jedním mimčem? :think:

• načítám...
592
13.8.12 20:17

@Králičice určitě je těžší a o hodně. Nevšímej si těch keců. Mě taky říkala kamarádka, že když mě bolí záda, tak se mám hýbat :mrgreen:

• načítám...
1688
14.8.12 07:34

Ahoj, ráda bych se k vám přidala. Ještě včera sem si myslela-i dle utz vyšetření v šestém a sedmém týdnu, že čekáme jedno miminko.Ale včera odpo. v 8+3tt jsem si zašla k doktorce co zastupuje mého doktora pro neschopenku a ona se mě při vyšetřování ultrazvukem zeptala, jestli múj pan doktor ví že tam mám dvě miminka 8o Nemúžu to zatím pobrat, moc nadšeně se netvářila-rodit budu v 36..Děti zatím nemáme, nemohla sem šest let otěhotnět.

Příspěvek upraven 14.08.12 v 08:11

• načítám...
16998
14.8.12 07:50

@Maja23 - Vítej mezi námi :hug: Tak mám pocit, že tady se s tou né moc pozitivní reakcí setkal skoro každý :zed: Mě je o pár let míň a ze začátku mi pár lidí (zdravotníků) hrozilo potratem.. :zed:

• načítám...
8743
14.8.12 09:22

Ahoj holky, tak ja vcera hodila peknou savli :lol:, ale bylo to po jizde autem. kazdopadne mi pak bylo jeste ble, tak jsem nepsala.
Máší- ja si myslim, ze to jsou obcas zaskuby delohy, jak se roztahuje, ale uz by mezi nimi mohly byt i nepravidelne pohyby. jak rikam, holcina z jiny diskuzky fakt s dvojkama pohyby od 13tt. zalezi totiz hodne na ulozeni placenty se zarodkem.
Králí- tak o tom neni pochyb, ze je to tezsi. to ti potvrdi uplne kazdej. tak at si segruse dela co chce a rika co chce, ty poslouchej svoje telo :hug:
Maja23- vitame te. no tak bud rada, je to pozehnani :potlesk:

• načítám...
1271
14.8.12 10:03

Ahoj holky taky jsem tu nebyla v neděli mě na pravé straně píchlo tak, že jsem to 5 minut vydejchávala :nevim: přítel mi řekl, že jsem se moc prudce zvedla. Od té doby mám pocit tlačení na pravé straně ted to bude znít asi blbě ale jak fakt cítim jako, když tam něco roste napíná nevim tak to bylo v neděli a v pondělí. Dneska už dobrý a já nevim jestli jít k doktorovi nebo ne. jsem taky zmatená.@Králičice určitě je rozdíl čekat jedno nebo dvě já mám syna 13 let tak to můžu posoudit u něj jsem chodila do práce než jsem nastoupila mateřskou a byla v pohodě ted jsem unavená a na nemocentský. Kašli naty keci to se to někomu kecá, když mu nic neni. Jo a jízda v autě mi taky nedělá dobře ještě tak po dálnici, ale zatáčky hrboly tak to :poblion: :poblion:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+