Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ta cestování mi připomíná, jak jsme na začátku těhotenství jeli na výlet asi 2 hodinky autem.. bylo to v době, kdy mi začly nevolnosti.. no a já nezkušená neměla u sebe nic, do čeho
Takže jsem se přímo v autě
celá.. Naštěstí byl manžel duchaplný, zastavil u nejbližšího tesca, vběhl tam a za 10 minut mi donesl nejen nové letní šaty, prádlo, ale taky vodu, sáčky na
, vlhčené ubrousky a ručník ![]()
@dennisska - to jsem měla v neděli-ale na levé straně, celá den mě bolely svaly na boku.. snažilo jsem se to rozhýbat - nepomohlo, ležení taky ne.. přešlo to samo.. snad se brzo uleví ![]()
@Králičice zlatý manža
krásně se stará
holky, jak se dneska máme? Vše je v pohodě? Mám strašně nutkání koupit si aspoň nějaké dupačky
ale jsem hrozně pověrčivá ![]()
@MáškaM - no teď je až do porodu (a možná i déle) v kosovu, ale je fakt, že se stará i na dálku.. Já včera byla v nákupním středisku a zjistila jsem, že nakupovací mánii zatím nemám, ale tchýně už prý jo ![]()
Jinak mi je zatím relativně fajn, jen se ted peru s obědem
takže rajskou asi dostanou kočičky.. ![]()
Terouš ještě k těm tikám a bublání v podbříšku. Díky za tvůj názor, byl by to mazec, kdyby to byly takhle brzo pohyby ![]()
@Králičice Králičku, vím, vím, už jsem se bavily, že je manža pryč. Pamatuju si. Jen jsem ho chtěla pochválit ![]()
@Térouš sem ráda, po tom všem co sem si prožila při cestě za miminkem, ale fakt je, že jak sem se dozvěděla že tam není jedno, ale dvě, byla sem úplně v šoku a nechápu proč. Manžel se pořád směje, prej tam to uduhý viděl už v tom 7tt, ale nechtěl dělat chytrýho ![]()
Králí, hodnej manžilek. btw- rajskou hod me ![]()
Máší ![]()
denisko, k tomu pichani, me taky furt picha brisko. a vis co mam ted? kdyz si kychnu, tak me tam pichne jakoby se mi kroutily vazy nebo co.
ja mam dnes chrapaci. ted jsem cetla denicek o holcine, co ji ve 14tt odtekla plodovka.
. holky, ja uz par veci pokoupila. kdyz to tak reknu, stat se muze kdykoli a cokoli a jelikoz pro dvojky je toho potreba dvojnasob, tak uz jsme s nakupy zacali, at je to pekne rozlozene a my pak nedavame najednou 100 litru
. v jine diskuzi je zas holcina, co ji miminko umrelo v brisku v 38tt.
to jsou osudy a s tim nic neudelame. bohuzel. povercivost stranou a delejme si radost, ze je tam v brisku mame a mysleme pozitivne
![]()
Májí a ty si taky po umelku?
jinak holky, mam dotaz, kupujete nekdo tehu pas do auta?
Ahoj holky, tak já mám za sebou dnešní kontrolu (konec 16.týdne), všechno je v pořádku, hlavně testy z krve, který by odhalily případný genetický vady, tak mám radost. I pohlaví už prý bylo vidět.
![]()
Jinak holky, mě taky občas někde v bříšku píchne, hlavně vpravo, to je běžný, nevidím za tim nic špatnýho. Mě bylo špatně od žaludku tak nějak do toho 12.týdne a pak to úplně přestalo, tak jak píšou, že to začátkem druhýho trimestru vymizí.
@Térouš o koupi pásu uvažuju, resp. ano chci si ho koupit. Mě ten klasický pás totiž strašně vadí. A máš pravdu, koupím si nějaké dupačky ![]()
Já první co jsem teď objednala druhou autosedačku, protože mi padla do oka a za super cenu, jednu máme po Honzíkovi. Jinak je na všechno moře času, kočár budem kupovat až tak začátkem listopadu. S Honzíkem jsem první věcičky nakupovala někdy v 6. měsíci a stihla jsem všechno, ikdyž jsem chodila do práce. Nechci nic uchvátat, pověrčivá nějak nejsem, věřim, že miminka budou v pořádku, ale tak nějak mi to srdce velí no. ![]()
@Térouš jsem po ivf-druhém první neklaplo, stejně jako KET, pak UIU-mimoděložní, druhé UIU-potrat v 6tt a pak další dvě IUI-nic..atd..Doufám, že už to bude jelom dobré, ale odfuknu si trochu až tak po 12tt
@Maja23 neboj holka, bude to dobré. Já jsem taky po 2 IVF, první potrat. Sleduju se ostřížím zrakem až se bojím že mi z toho bude
![]()
Co se týká výbavičky - do dvou měsíců mi bude přivezena kompletní výbavička pro dvě děti o švagrové z druhého konce republiky(má kluka 3r. a holku 1,5r.), takže uvidíme co bude potom potřeba dokoupit:-) Ale zatím víme, že budeme kupovat kočárek (ten už teoreticky taky nabízí sestřina kamarádka) a postýlky s peřinkami:-) Sice máme penízky na to koupit vše nové, ale slyšela jsem, že je to zbytečné- navíc když vím, jak se o to švagrová starala. A samozřejmě, že jim za to taky něco dáme
Ale už se těším, až budu dokupovat to, co bude chybět ![]()
@Králičice Králi, to je super pomoc, fakt bezva
my to budeme mít trošku složitější, ale taky to zvládneme ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat