Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Králičice @dennisska : vezme si mne na starost primář…ještě o budou konzultovat aby riziko bylo co nejmenší…bojím se toho snad bude vše o. k. ale jsou krásní a velcí a bijou jim
o sto péro…
miluji je všechny..
Kami, mrzi me to, ze timhle musis projit. urco si vse poradne rozmysli. redukce se dela v 10tt cca a at si rika kdo chce, co chce, ja ti to schvaluju. donosit tri drobecky je opravdu tezke.
ono se to u umeleho stava. vlozi se dve embrya a jedno se jeste rozdeli a tim vzniknou tri plody. jednovajecna dvojcata a dvojvajecne dvojce. ted ma kamilka tezke rozhodovani, protoze jednovajecna dvojcatka jsou hodne rizikova, jelikoz maji spolecnou placentu. ovsem nejde vzit jen jedno.
drz se kocko ![]()
Ahoj holky ![]()
Kamčo, moc gratuluju a zároveň držím pěstičky. Věřím, že to budete mít teď složitější, ale vše dobře dopadne. Poslouchéj své tělo. Každá budoucí maminka má 6 smysl
Posílám hromadu obejmutí
![]()
Jinak holky, já dneska vyrazila k Dr. na kontrolu, páč mě v noci bylo dost zle a měla jsem bolesti břicha. Terouš pamatuješ jak jsme probíraly ten můj písek v moči? Tak doktor se bojí, abych neměla problém s ledvinami. Takže zítra nastupuju do nemocnice. Budou dělat testy a taky mi dají asi kapačky kvůli neustálému
Chceme mít raději jistotu, Dr. strašil, že neléčený zánět v ledvinách může vyvolat předč. porod. DRŽTE MI PĚSTI holky moje ![]()
Kamilko, teď se to kolem mně stává nějak často, že daji 2 mimísky a jedno se ještě rozdělí. To je práce viď? Nejdřív takový čekání na alespoň jednoho mimíska a najednou jsou tu 3. Držím ti palečky, donosit tři drobečky by bylo moc náročný a následná péče taky. Oni určitě doktoři vědí, jestli je lepší odebrat dvojčátka nebo to samostatný. A už víš kdy na to půjdeš?
Doktori vedi, ale rozhodnuti je na kamilce
a to neni lehky ![]()
Máší-neke. no hele, u problemu s ledvinama bych cekala jeste minimalne bilkovinu, krev v moci atd. ne jen pisecek-sediment. kazdopadne drzim palce. no a kapacky na blinkani ti urco pomuzou a bude ti lip. ![]()
@Králičice
ja mam taky 155cm a pred otehotnenim jsem mela 52,5, pak asi do 8tt. pouze 51 a to jsem jedla a jedla
ted 54,5kg. Jsem v 15+6 dneska
zitra jdu na dalsi ultr., mezi 13 a 20 tt, protoze se doktorce nezdal skoro 1 cm rozdil v miminkach
ale aspon me zkouknou casteji
uz se na ne tesim.. dlouho jsme je nevideli.. jinak ahoj holky.. pridavam se k vam do diskuze ![]()
@Térouš no já si taky myslím, že to nebude nic vážného. Ale zase oceňuju Dr. že to nechce nechat náhodě a raději chce udělat podrobnější testy. Jo a Teroušku, jsem 11+1 a 11+3 a mám pořád chorioamniální disociaci. Neměla by už být placenta srostlá?
Máší, v tomhle obdobi to ma jeste dost tehulek. mozna si te jen budou vic hlidat pri screeningu
Super, ze te dr. hlida. to je urco dobre a vsechno bude v poho, uvidis ![]()
Maminky, držte se, opatrujte se, hlaďte bříška. Já se tady za pár dní ukážu, teda doufám, že za pár dní
držte mi pěstičky
![]()
Tak hlavne at je vse dobre Máší a hned dej vedet. budem na tebe myslet ![]()
Uvidíme dá se prý odebrat i to jedno jednovajecne podle toho kolik mají placent…někdy mají jednu někdy dvě…vše musím pořádně rozebrat s doktorama..zatím to nechám konovi ten má větší hlavu…:-) nechci se zatím stresovat..při redukci je prý až 8% šance na potrat…nevím ..zas si říkám že kdybych se opatrovala že bych je donosila je mi 26 mám mladé tělo…nevím vůbec ne…budu mít teprve konzultací s primarem…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat