Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15.8.12 11:51

@Králičice @dennisska : vezme si mne na starost primář…ještě o budou konzultovat aby riziko bylo co nejmenší…bojím se toho snad bude vše o. k. ale jsou krásní a velcí a bijou jim :srdce: o sto péro… :hug: miluji je všechny..

• načítám...
8743
15.8.12 12:12

Kami, mrzi me to, ze timhle musis projit. urco si vse poradne rozmysli. redukce se dela v 10tt cca a at si rika kdo chce, co chce, ja ti to schvaluju. donosit tri drobecky je opravdu tezke.
ono se to u umeleho stava. vlozi se dve embrya a jedno se jeste rozdeli a tim vzniknou tri plody. jednovajecna dvojcata a dvojvajecne dvojce. ted ma kamilka tezke rozhodovani, protoze jednovajecna dvojcatka jsou hodne rizikova, jelikoz maji spolecnou placentu. ovsem nejde vzit jen jedno.
drz se kocko :hug:

• načítám...
592
15.8.12 13:29

Ahoj holky :hug:
Kamčo, moc gratuluju a zároveň držím pěstičky. Věřím, že to budete mít teď složitější, ale vše dobře dopadne. Poslouchéj své tělo. Každá budoucí maminka má 6 smysl :D Posílám hromadu obejmutí :hug: :hug:
Jinak holky, já dneska vyrazila k Dr. na kontrolu, páč mě v noci bylo dost zle a měla jsem bolesti břicha. Terouš pamatuješ jak jsme probíraly ten můj písek v moči? Tak doktor se bojí, abych neměla problém s ledvinami. Takže zítra nastupuju do nemocnice. Budou dělat testy a taky mi dají asi kapačky kvůli neustálému :poblion: Chceme mít raději jistotu, Dr. strašil, že neléčený zánět v ledvinách může vyvolat předč. porod. DRŽTE MI PĚSTI holky moje :(

• načítám...
236
15.8.12 15:02

Kamilko, teď se to kolem mně stává nějak často, že daji 2 mimísky a jedno se ještě rozdělí. To je práce viď? Nejdřív takový čekání na alespoň jednoho mimíska a najednou jsou tu 3. Držím ti palečky, donosit tři drobečky by bylo moc náročný a následná péče taky. Oni určitě doktoři vědí, jestli je lepší odebrat dvojčátka nebo to samostatný. A už víš kdy na to půjdeš?

• načítám...
8743
15.8.12 15:19

Doktori vedi, ale rozhodnuti je na kamilce :? a to neni lehky :nevim:
Máší-neke. no hele, u problemu s ledvinama bych cekala jeste minimalne bilkovinu, krev v moci atd. ne jen pisecek-sediment. kazdopadne drzim palce. no a kapacky na blinkani ti urco pomuzou a bude ti lip. :hug:

• načítám...
675
15.8.12 15:20

@Králičice
ja mam taky 155cm a pred otehotnenim jsem mela 52,5, pak asi do 8tt. pouze 51 a to jsem jedla a jedla :) ted 54,5kg. Jsem v 15+6 dneska :) zitra jdu na dalsi ultr., mezi 13 a 20 tt, protoze se doktorce nezdal skoro 1 cm rozdil v miminkach :( ale aspon me zkouknou casteji :) uz se na ne tesim.. dlouho jsme je nevideli.. jinak ahoj holky.. pridavam se k vam do diskuze :)

• načítám...
8743
15.8.12 15:23

Sisi :mavam:

• načítám...
592
15.8.12 15:35

@Térouš no já si taky myslím, že to nebude nic vážného. Ale zase oceňuju Dr. že to nechce nechat náhodě a raději chce udělat podrobnější testy. Jo a Teroušku, jsem 11+1 a 11+3 a mám pořád chorioamniální disociaci. Neměla by už být placenta srostlá?

• načítám...
8743
15.8.12 15:49

Máší, v tomhle obdobi to ma jeste dost tehulek. mozna si te jen budou vic hlidat pri screeningu

• načítám...
8743
15.8.12 15:49

Super, ze te dr. hlida. to je urco dobre a vsechno bude v poho, uvidis :palec:

• načítám...
592
15.8.12 15:52

@Térouš díky moc jsi zlatá :)

• načítám...
592
15.8.12 15:53

Maminky, držte se, opatrujte se, hlaďte bříška. Já se tady za pár dní ukážu, teda doufám, že za pár dní :mrgreen: držte mi pěstičky :hug: :hug:

• načítám...
8743
15.8.12 15:55

Tak hlavne at je vse dobre Máší a hned dej vedet. budem na tebe myslet :hug:

• načítám...
1688
15.8.12 16:54

@MáškaM Držím pěsti a myslím na tebe :hug:

• načítám...
15.8.12 17:55

Uvidíme dá se prý odebrat i to jedno jednovajecne podle toho kolik mají placent…někdy mají jednu někdy dvě…vše musím pořádně rozebrat s doktorama..zatím to nechám konovi ten má větší hlavu…:-) nechci se zatím stresovat..při redukci je prý až 8% šance na potrat…nevím ..zas si říkám že kdybych se opatrovala že bych je donosila je mi 26 mám mladé tělo…nevím vůbec ne…budu mít teprve konzultací s primarem…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+