Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8743
17.8.12 19:12

Evi :hug:
Králí- ja ti furt nevim holka :nevim:

• načítám...
16997
17.8.12 20:05

@Térouš - máš ještě dost času se rozhodnout :hug:

• načítám...
8743
17.8.12 20:48

4 tejdny :?

• načítám...
16997
17.8.12 21:12

@Térouš - to se musíš rozhodnout tak brzo? 8o Ale v tvém případě bych se možná rozhodla rodit tak, kde máš známé.. a taky doporučuju zeptat se ošetřujícího lékaře :think:

• načítám...
209
17.8.12 21:25

Ahojky maminky, polehoučku bych se chtěla mezi Vás přidat :)
Mám doma dvě cácorky a vždy jsem si přála tři děti (jsem jedináček, tak asi proto), a po loňském potratu kdy jsem přišla o miminko v pátém měsíci :( jsem opět konečně těhotná - a jak asi tušíte čekám dvojčátka :). No já jsem to tušila, měla jsem v 8týdnu už neobvykle kulaté bříško :(, ale manžel ten to nemůže rozchodit :). Já jsem hrozně šťastná, i když to tedy bude školička :), ale na druhou stranu se už tak moc těším na dvě, že mám pořád chmury aby to zvládly obě :). Vnímám každé své píchnutí a ták, ví to jen rodina, kamarádům až po screeningu :). Jsem hrozně ráááda, že jsem Vás našla :)

• načítám...
675
18.8.12 06:11

@Kamčitka vitej :) no tim, ze uz mas doma 2 deti si myslim, ze to budes vsechno zvladat super.. a to jak to tehotenstvi (to rada z nas je tehotna po prve a hned se 2 nebo i 3:) najednou) a pak i ta pece si myslim, ze uz bude pro tebe trosku lepsi..
v kolikatem tt jsi? drz se! :)

• načítám...
16997
18.8.12 07:03

@Kamčitka - Ahojky :dance: to píchání vnímáme všechny.. ;)
Jinak všem přeji krásný horký den :kytka:

• načítám...
8743
18.8.12 08:39

Ahoj holky, Kamcitka vitej- to budes mit poradnou rodinku :mrgreen:

• načítám...
592
18.8.12 12:38

Ahoj holky :hug:
tak jsem dorazila včera odpoledne domů. Ledviny jsou ok, kapačky mi tak super zabrali. V nemocnici jsem zdlabala vždy všechno jídlo :mrgreen: no a dneska je mi zase bléééé ale ještě jsem ne :poblion: Dostala jsem i čípky Torecan, tak doufám, že ty taky trochu pomůžou. Jinak zdravím @Kamčitka a opatruj se :)

• načítám...
8743
18.8.12 18:27

Máší :mavam: :hug:

• načítám...
16997
18.8.12 18:54

@MáškaM - v nemocnici mi řekli, že ten torecan je to, co člověk dostává v kapakach ;)

• načítám...
8743
18.8.12 18:56

Jojo, to je vsechno Torecan. to je zakladni lek proti blitankovani

• načítám...
16997
18.8.12 19:21

Jinak mě dnes popadl trošku smutek- manžílek má dnes narozeniny a já mu nemůžu dát ani pusu.. sice jsme si povídali asi 2 hodinky přes skype, ale není to ono.. v tom horku jsem se snažila to zaspat, číst si, koukat na telku, ale nic moc nezabírá.. máte nějáké rady, co dělat? :hug:

• načítám...
1381
18.8.12 20:16

@Kamčitka Zdravím a vítám tě mězi náma :-) 4 dětičky-klobouk dolů :-) Na druhou stranu jsi už zkušená maminka, narozdíl od nás, co jsme fakt ve většině případů prvorodičky, prvočekatelky :-)

@MáškaM Skvělý, mám z Tebe radost, že tě dali dokupy :-)

@Králičice Já taky přemýšlím o fakultce, jak říkáš, kdyby šli malí dříve, stejně tam budou hospitalizovaní. Mě by se líbila jinak nemocnice Fifejdy, protože tam mám kamarádku por. asistentku, a dosti kamarádek co tam rodily, byly spokojené.

Holky, musím napsat svůj včerejší zážitek. Kolem 1 v noci, kdy jsme si s manžou povídali mě nad močovým měchýřem vlevo lechtlo :-) Jakoby miminko prdlo a něj. bublinka mě polehtala po kůži zevnitř, myslíte, že to byl první pohyb miminka? Jsem pak byla šaloná, asi půl hodiny jsem hledala další :lol:

• načítám...
16997
18.8.12 20:17

@KačkaM - no prý v 16 tt už můžou být pohyby cítit :hug: gratuluju :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital