Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Térouš - to se musíš rozhodnout tak brzo?
Ale v tvém případě bych se možná rozhodla rodit tak, kde máš známé.. a taky doporučuju zeptat se ošetřujícího lékaře ![]()
Ahojky maminky, polehoučku bych se chtěla mezi Vás přidat ![]()
Mám doma dvě cácorky a vždy jsem si přála tři děti (jsem jedináček, tak asi proto), a po loňském potratu kdy jsem přišla o miminko v pátém měsíci
jsem opět konečně těhotná - a jak asi tušíte čekám dvojčátka
. No já jsem to tušila, měla jsem v 8týdnu už neobvykle kulaté bříško
, ale manžel ten to nemůže rozchodit
. Já jsem hrozně šťastná, i když to tedy bude školička
, ale na druhou stranu se už tak moc těším na dvě, že mám pořád chmury aby to zvládly obě
. Vnímám každé své píchnutí a ták, ví to jen rodina, kamarádům až po screeningu
. Jsem hrozně ráááda, že jsem Vás našla ![]()
@Kamčitka vitej
no tim, ze uz mas doma 2 deti si myslim, ze to budes vsechno zvladat super.. a to jak to tehotenstvi (to rada z nas je tehotna po prve a hned se 2 nebo i 3:) najednou) a pak i ta pece si myslim, ze uz bude pro tebe trosku lepsi..
v kolikatem tt jsi? drz se! ![]()
@Kamčitka - Ahojky
to píchání vnímáme všechny.. ![]()
Jinak všem přeji krásný horký den ![]()
Ahoj holky ![]()
tak jsem dorazila včera odpoledne domů. Ledviny jsou ok, kapačky mi tak super zabrali. V nemocnici jsem zdlabala vždy všechno jídlo
no a dneska je mi zase bléééé ale ještě jsem ne
Dostala jsem i čípky Torecan, tak doufám, že ty taky trochu pomůžou. Jinak zdravím @Kamčitka a opatruj se ![]()
@MáškaM - v nemocnici mi řekli, že ten torecan je to, co člověk dostává v kapakach ![]()
Jojo, to je vsechno Torecan. to je zakladni lek proti blitankovani
Jinak mě dnes popadl trošku smutek- manžílek má dnes narozeniny a já mu nemůžu dát ani pusu.. sice jsme si povídali asi 2 hodinky přes skype, ale není to ono.. v tom horku jsem se snažila to zaspat, číst si, koukat na telku, ale nic moc nezabírá.. máte nějáké rady, co dělat? ![]()
@Kamčitka Zdravím a vítám tě mězi náma
4 dětičky-klobouk dolů
Na druhou stranu jsi už zkušená maminka, narozdíl od nás, co jsme fakt ve většině případů prvorodičky, prvočekatelky ![]()
@MáškaM Skvělý, mám z Tebe radost, že tě dali dokupy ![]()
@Králičice Já taky přemýšlím o fakultce, jak říkáš, kdyby šli malí dříve, stejně tam budou hospitalizovaní. Mě by se líbila jinak nemocnice Fifejdy, protože tam mám kamarádku por. asistentku, a dosti kamarádek co tam rodily, byly spokojené.
Holky, musím napsat svůj včerejší zážitek. Kolem 1 v noci, kdy jsme si s manžou povídali mě nad močovým měchýřem vlevo lechtlo
Jakoby miminko prdlo a něj. bublinka mě polehtala po kůži zevnitř, myslíte, že to byl první pohyb miminka? Jsem pak byla šaloná, asi půl hodiny jsem hledala další ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat