Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kačko, to byl určo první pohyb!
Ale ono jich teď ze začátku moc není, někdy třeba i jen jednou za den. U dvojčátek jsou fakt pohyby cítit dřív.
Kaci, urco pohyb!
takhle to zacinalo holcine z vedlejsi diskuze a uz dokonce driv. taky se na to tesim, mam stejne ulozene placenty jako mela ona, tak se tesim, ze treba ucitim mimisky brzo.
Králí, no tak to zvladni holka. ja si tvoji situaci nedokazu vubec predstavit. ![]()
Ahojky maminky… děkuji za přijetí ![]()
Já jsem teprve v 9tt, takže na ačátku, už abych byla dále
, ale utíká to jako voda, tím, že jsem šla k dr. teprve tento týden, tak mám pocit, že jsem dále ![]()
KačkaM - jestli jsi v 16tt, tak to bylo určitě ONO! Já jsem při prvním těhu cítila pohyby kolem 17tt, ale po druhé jsem už věděla jak to „vypadá“ tak kolem 15tt. Já jsem tomu vždycky říkala, že mi někdo míchá střevy
. Je to jako bys měla větry, ale nešly ven
![]()
Já určitě budu chtít rodit v Porubě, byla jsem tam loni když mi mimi umřelo, tehdy rodilo hrozně moc maminek, a většina byla nadšená, ale hlavně se mi jedná o péči, kterou právě u dřívě narozených mimi nikde jinde nedostanou
. Porodní sály mají moc hezké, veselé, sestřičky tam byly také moc milé. Ale já doufám, že vydržím až do března!!! ![]()
@Kamčitka - Ostravačka? Já bydlím v části Bělský les
Alespoň vím, koho se ptát ![]()
Ahoj holky tak jsem tu pár dní nebyla a pěkně jste to tu rozjely vítám nově příchozící. Mě chytli záda teda přesněji oblast krku většinou pomůže injekce a je klid. Ted jsem narazila doktor mi jí nedal jen nějakou mast a v krzi Panadol užila jsem jsi
Do toho začal prudit můj bývalí manžel jsem 10 let rozvedená, ale ted je to horřší kvůli synovi 13 let. Jeho nová partnerka nemá ráda mého syna a on to dává za vinu mě, že jsem ho špatně vychovala tlak jsem měla taky hodně vysoko. Prostě pár dnů bylo na prd
. Jinak dneska už lépe venku je hezky a jak se říká po bouřce vyjde sluníčko. Ve čtvrtek mám jít na ten sreening taky jedna velká nejistota. Králičice a jak na chmury??? Já jsi většinou pustim nějakou pohodovou hudbu prohlídnu fotky tak trochu jsi létám ve vzpomínkách. Pozvu kámošku na pokec to jsi pak i za nadávám nebo pobrečím a je mi lépe pak pomůže dobrá kniha nebo film. Tohle zabere, když nemám po boku svého přítele vidíme se jen o víkendu, ale co jsi budem nalhávat nic neni lepšího než když tě ten tvůj obejme, pohladí, opusinkuje. Drž se holka ted jsi doma sama, ale za pár měsíců tam budete čtyři a to je sakra veselá budouctnost ![]()
Holky, tak jaký byl den? Mě dnes sestra vyvezla ven - dohromady asi 1,5 hodiny autem- zbytek vycházek v dětském venkovním centru
Výsledek : rozbrečela jsem sestru (po tom, co mi asi 30 minut říkala, že mám chodit často ven, že jsem bledá atd. jsem ji řekla, že já taky nekritizuju to, že v těhu kouří a že vím, co mám dělat
), mám spálený dekolt a švagr má po
auto - došly mi sáčky na cestě domů ![]()
Snad jste se měly lépe ![]()
@dennisska - mě právě ta samota ani něják moc nevadí- při první misi jsem si zvykla. Jen sem tam se objeví chvíle, kdy je mi úzko.. ![]()
Jeejda děvčátka, to mě mrzí, že Vás trápily takové chmury, já dneska super. Prvně v životě jsme se slezli upe celá rodina, jakože fakt všeci volno a fajn bylo. Držím Vám palečky, aby už bylo jen a jen dobře a holky, budeme potřebovat sílu na ty následující hnusně horké přehorké dny! Držím palečky všem!!!
Ahoj holky, tak já včera umyla okna a byla jsem Ko…
Dneska jsem začala trochu krvácet-jestli to nepřestane-jedu k dr.,jinak mám zítra kontrolu-tak se bojím, aby bylo všechno v pořádku.
Mějte pěkný den ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat