Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1381
17.8.12 10:11

@Králičice aha,takhle, no určo to bude vše OK, jak říkáš, nezkoumat ;-) a odpočívat :-) :hug:

• načítám...
1003
17.8.12 10:51

Ahoj děvčata, tak včera jsem byla v poradně u mé gynekoložky a mrňata rostou a rostou. No nutno podotknout, že já teda taky. Za poslední 3 týdny mám 1,5 kg nahoře :-)))) Bříško mám teda už hezoučký, na to že jsem ve 14. tt. to si neumím představit, jak budu vypadat v zime :-)))

• načítám...
1003
17.8.12 11:07

@KačkaM
díky za povzbuzení. Pěvně tomu věříme, že budou v pořádku, vlastně jinou možnost nemáme.
@Sisi11 úplně si umím představit, jak ti musí být. Já po nevydařeném screeningu strávila několik nocí na netu a pořád jen hledala info a snažila se uklidnit. Držím palečky ať je vše v pořádku.

• načítám...
8743
17.8.12 11:20

Ahoj devcatka,
Evi, takze to vypada dobre u vas?
Sisi, drz se kocko, ale verim, ze to bude dobre.
Kaci a Krali :mavam:

• načítám...
675
17.8.12 15:00

@KačkaM jsem ted v 16+0, vcera to bylo 15+6 a to vetsi odpovidalo 16+2, tj o 3 dni vic a to mensi zase o 3 dni min, tj. jakoby 6 dni.. s tim, ze od zacatku tam byl mezi nimi rozdil a uz vim proc :( myslite si, ze kdyz je mensi o 3 dni dle tabulek, tak je to hodne? diky moc vsem holkam za podporu!!! drzte se taky..

• načítám...
8743
17.8.12 15:10

Holky, kde kdo budete rodit? v lokalni porodnici nebo ve velke?

• načítám...
8743
17.8.12 15:11

Sisi, no tezko rict berusko :nevim:

• načítám...
236
17.8.12 15:13

Sisi, známá na 12 týdenní kontrole měla rozdíl v mimčách 1 cm a Dr. jí nic neřekl, že by ho to znepokojovalo. Nevím sice kolik je ten 1 cm rozdíl ve dnech, ale jestli je ten rozdíl takovej od začátku, tak myslim, že to neni problém. Nevim no, to je jen můj laickej pohled. ;)

• načítám...
675
17.8.12 17:22

@Andík K prave ze na 12 tt screeningu byl ten rozdil necely 1 cm, ted se to pry uz nemeri na cm, pouze jim odmerili vsechny casti tela a z toho pak vysel ten rozdil ve dnech.. ale doktor se ted nejak netvaril, ze by to byl problem.. pouze ze to zavisi na tech vysledcich z genetiky. no uvidime.. uz jsem se trochu uklidnila, moc dekuji za podporu! :) a drzim palce vsem..

• načítám...
16997
17.8.12 17:55

Teri- já budu rodit ve fakultce. V Ostravě máme 3 porodnice, ale i když se tam prý nechovají úplně nejlíp na šestinedělí, je tam novorozenecká JIP, kde by stejně špuntíky převezli i z jiné nemocnice.. A pro zdraví svých dětí přetrpím všechno :pankac:
Jinak jsem si ve 13h lehla k telce, ve 14h jsem usnula jako špalík a v 17 mě vzbudila bolest bříška (kterou jsem měla i ve snu :) ) Naštěstí to pomohlo rozchodit, ale co budu dělat v noci? Chytat myši? 8o

• načítám...
16997
17.8.12 17:58

Holky a ještě jeden dotaz :andel: Když je žena v 15+2 je v 15tt nebo už v 16tt?. Koukám na net, co by mě následující týden mělo potkat :oops:

• načítám...
1688
17.8.12 18:08

@Králičice Už v 16tt :)

• načítám...
8743
17.8.12 18:45

Krali, si ukonceny 15.tyden a jedes 16. tyden. ja uz chci takyyy :lol:. no prave. ja bilancuju nad velekjma porodkama, kde se nechovaj nejlip a nasi lokalkou, kde mam i zname a je tam supr primar. mam tam i kamosku porodni asistentku. ted mi psala mail, ze v pripade predcasnyho, se nemusim registrovat a ze mi to tam vyjednaji sami. nebo druha varianta zaregistrovat se do velky a jit rodit do mensi, kdyz nebudou predcasne

• načítám...
16997
17.8.12 19:07

Teri- je to dilema :think: Mě ale přesvědčila má sestra.. Když se ji narodila první holčička, měla hodně vážnou žloutenku a právě ji museli převést z jedné té menší do fakultky. Ségra musela zůstat v té původní porodnici a pak za malou dojíždět- tohle zažít nechci :nevim: A je fakt, že když jsem ze začátku zvracela a měla jsem si vybrat gyndu, taky jsem jela jsem do fakultky a ti lékaři jsou tam fajn :lol:

• načítám...
1003
17.8.12 19:10

@Térouš
vypadá to tak, že screening ve 12.tt vyšel pozitivně. UTZ ale v pořádku a mně nezbývá než čekat a doufat, že to bude v pohodě pro obě mimina. Na AMC nejdu, nebudu riskovat s dvojčaty.
@Sisi11
já teda mám jedno mimčo od začátku o pár dní pozadu a nikomu z doktorů to zatím vůbec nevadilo.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+