Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8743
20.8.12 10:24

Lafi, mejt v tehu okna, zvlast po IVF neni moc dobrej napad holka :nevim:. verim, ze vse bude ok, ze je to z tech oken. a krvacis nebo spinis?

• načítám...
1381
20.8.12 11:21

Souhlasím :-( Já mám doma okna jako prase ale je mi to jedno, nechci ohrozit mimča…Dokonce ani nevysávám, tuto roli přebral manža :-D

• načítám...
8743
20.8.12 11:23

Ja jsem desnej uchyl na uklid. nicmene ted to nechavam konovi.

• načítám...
1271
20.8.12 12:41

@Lafi mytí oken :nevim: :nevim: at jsi ty i drobečkové v pořádku a na uklid se vyprdni. Dej vědět jak dopadla kontrola. Já jsem dneska zalezlá to je vedro už at je k večeru a trocha se ochladí tak se držte holky :hug:

• načítám...
8743
20.8.12 13:03

Ze me uplne leje holky, taky jsem zalezla. zitra mam jet na krev ke screeningu, vubec nevim, jak to zvladnu

• načítám...
236
20.8.12 15:47

Ahoj holky, moji kluci se jeli koupat, já jsem nejela, páč na plovce se těžko hledá stín a dneska tři hoďky na slunci nevim nevim. Ikdyž dopo jsme byli s Honzíkem venku skoro 4 hodiny a v poho. Když píšete o těch oknech, nám minulej tejden dodělali fasádu, tak je skrz ně taky špatně vidět :mrgreen:, tak je musím taky postupně umýt. To mi nepřijde namáhavá práce, nebudu je mejt všechny najednou. ;)

• načítám...
16995
20.8.12 17:45

Ahojky, já mám dnes uspaný den.. V noci jsem měla migrénu se :poblion: a dopoledne jsem byla akční jen tak 3 hodinky a od té doby polehávám, pospávám a nejde mi něják donutit se k nějáké činnosti. Jinak bydlím v paneláku a netuším, kolik tu je stupňů, ale moc nepomáhá ani větrák.. :think:

• načítám...
8743
20.8.12 18:41

Andíku, u mytí oken nejde o namáhavost- i kdyz kdyz je teda myju ja, prijde mi to jako jedna z nejnamahavejsich praci. nicmene jde o zvedani rukou a natahovani se. dokonce se myti oken doporucuje, pokud zena ne a ne porodit. a proc? namahaji se pritom delozni vazy, hrozi predcasny porod, otevirani se, v lepsim pripade hematom.

• načítám...
8743
20.8.12 18:42

Králí :mavam:

• načítám...
16995
20.8.12 18:46

@Térouš - a to jsem si říkala, že ještě umyju okna, než mi naroste břich.. 8o

• načítám...
8743
20.8.12 18:49

Králí-no tak se na to pekne vyprdni. nemyla bych je s jednim, natoz s dvojkama v brisku. to radsi dej petikilo nejaky holcine brigadnici. je samozrejme rozdil mezi prirozenym tehu a umelym, ale myslim, ze vsechny chceme svoje drobky videt krasne buclaty az za nekolik mesicu :kytka:

• načítám...
16995
20.8.12 18:51

@Térouš - jj, prostě zatáhnu žaluzie :lol: co oči nevidí, to :srdce: nebolí..

• načítám...
8743
20.8.12 18:59

Ja mam v planu rict proste nejakejm mladejm holcinam, co si rady privydelaj. a sejrim na to. mame mestskej web a tam furt pisou mlady holky, ze pomuzou s domacima pracema atd. luxuje za me robot, tak jediny, co budu delat je utirani prachu. s chemikaliema to ted slizne manzel, protoze ja nevydrzim zadnej smrad :lol:

• načítám...
1381
20.8.12 20:26

@Térouš Zvládneš to, neboj, ale každopádně se hodně zítra opatruj!!! Držím Ti palečky!!! Určo pak písni. Jinak já taky byla doposud úchyl na úklid, přesně jak říkáš, nechávám to koňovi (nebo manželovi) :-D
@Králičice JJ, to znám, my máme okna z tak super strany, že cca od 12-20h nám pere sluníčko do oken, větrák jsme zatím nepořizovali, jsem si říkala, že jak jsem přežila ty poslední vedra, tak to už nemá smysl, a hleee, mělo by…

Holky je normální, že nejsem v 16tt objednaná na žádnou krev, ani screening? Jsem volala sestře dneska a ta řekla, že když jsem měla ty v 12tt ok, tak se nyní nedělávají, se mi to jaksi nezdálo…tak se ptám Vás, jak to máte vy.

• načítám...
16995
20.8.12 21:10

@KačkaM - mě objednali na další genetiku až na říjen, takže myslím, že je to ok :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+