Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8743
23.8.12 08:21

Kačenko, krasnej pupik. ty jo, vy jste vsechny tak hubenounky. 8o
Králí- to snad ne :lol:.
jinak dobre ranko :mavam:

• načítám...
1003
23.8.12 08:58

Dobré ráno děvčata. Holky, taky vás občas píchá v podbříšku? já to na sobě sleduji už tak týden, není to nic hrozného, ale dřív se to nedělo :-) Dávám to za vinu tomu, jak se všechno roztahuje a natahuje a že mrňata rostou.

• načítám...
1271
23.8.12 09:34

Ahoj těhulky :mavam: tak já dneska jedu na ten screening už ted sedim na záchodě :mrgreen: no věřim :andel: těm bojovníčkům a jedem je zkontrolovat večer písnu. Přeju hezký den :hug:

• načítám...
209
23.8.12 09:59

Dobré ráno mamulky, Denis, držímě pěsti!! Pak hned písni! Chjo já už chci taky, ještě 3týdny :) páá

• načítám...
8743
23.8.12 11:36

Evi, myslim, ze je to normal. :palec:
denisko, moc na tebe myslim a dej vedet prosim te :kytka:
Máší, Lafi, holky, ozvete se uz.. ja se o vas bojim

• načítám...
16999
23.8.12 14:13

Teri- ještě k tomu anglesoudu- už 3. den je nemůžu najít, ale říkám si, že si hrají na schovku s mamčou..ale i s tím je potřeba počítat a nenervovat se.. :nevim:

• načítám...
8743
23.8.12 15:25

Ja nevim, jestli ho teda poridim nebo si pockam na pohyby

• načítám...
8743
23.8.12 15:41

Uz mam prukajdu. akorat odbery krve zas byly luxusni. jsem jak jehelnicek :lol:. mam naprd zily

• načítám...
1381
23.8.12 17:51

@Evkaaaa Ahojky Eviku, jojo, taky mě to dělá, hodně píchá v podbřišku, i taková tupá bolest se objevuje, a myslím si, že to je fakt tím, jak se to vše natahuje. Ani se nedivím, četla jsem, že naše děloha má pak tisícinásobek, což je pro mě nepředstavitelné :-)

@dennisska Už víš, už víš? Jsem nedočkavá, myslíme na tebe :-)
:hug:

• načítám...
1271
23.8.12 18:05

Ahoj jsem tu tak po ultrazvuku a všech měření je 1:1350 což pan doktor byl spokojeny jediný co mi to kazilo bylo věk je mi 36 to na začátku ukazovalo 1:240,ale po ultrazvuku se to dostalo na tu hodnotu 1:1350. Tak ještě záleží na té krvi to budu mít příští týden. Jinak rostou pěkně opět jeden hodný vše se změřilo a druhý opět dělal rotiku mrskal sebou než ho změřil tak se pán doktor zapotil. Ted jsem objednaná za 4 týdny znova testy z krve, ultrazvuk a zhodnocení genetika prý kvůli věku. Jinak mi ukázal, že mají všechny prstíčky :mrgreen: Měření různých průtoků krve v srdíčku i v bříšku. Měřil něco za krkem nějakou řasu nevim přesně nosní kůstky a zhodnota byl spokojený na jedničku tak ještě ted ta krev. To jsem se rozepsala, ale to bylo takových novinek co mi ukázal jedno miminko mělo plný močový měchýř to se panu doktor.taky líbilo, že ledviny pracují. Tak se omlouvám za dlouhý příspěvek, ale byla jsem plna dojmů.

• načítám...
16999
23.8.12 18:07
  • načítám...
8743
23.8.12 18:42

Denisko no supeeeeeer!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: a pohlavicko se neukazalo?

• načítám...
23.8.12 18:58

Ahojky holky, dlouho jsem tu nebyla a zdravim. v sobotu ráno jedu do Podolí…svou dravosti jsem se dostala k odborníkovi za slovo vzateho ;-) moc se těším ale i bojím.. dnes jsem 9+1 a začali jsme ráno spinit… byla jsem sáma doma…sedla jsem do auta a svistela k doktorovi…snad mi nevezmou papíry…miniskove jsou v pořádku…jen jsem v době menzes a sliznice se zvětšila a trošičku zakrvacela …snad bude už vše o. k

• načítám...
1271
23.8.12 19:00
@Térouš píše:
Denisko no supeeeeeer!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: a pohlavicko se neukazalo?

Pohlavíčko se neukázalo tak až za 4 týdny :lol: @kamillka2 taky mě upozornovali, že v době ms může být špinění tak hlavně, že jste v pořádku :palec:

• načítám...
8743
23.8.12 19:04

Denisko nesmej se. pohlavicko uz videt byt mohlo. nteda ne uplne cele, ale da se poznat dle uhlu hrbolku, ktery vystupuje v miste pohlavnich organu vis kocko? :lol: :lol:
kamilko ahooooj! myslela jsem na tebe. no to koukej napsat co a jak. spineni se uklidni urco, jen trochu odpocivej a opatruj se :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+